Gündem Sizce bu gece kim şampiyon olcak? İkizlerburcuolanboy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence bir mucize gerçekleşecek Fenerbahçe şampiyon olcak Amin🙏 Sizce bu gece kim şampiyon olcak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çok Çok aminnnnnnn fenerim hakediyor şampiyonluğu 💛💙 1 5 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Kesinlikle hep hakkımız yendi bu sefer şeytanın bacağını kırıyoruz inşallah Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Gs maçında gördün nasıl hakkımızı yediklerini ama fenerin gücünü gördüler nasıl sevindim o an anlatamam gs a çok pis gıcığım var Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Evet anca onlar U19 takımını yenince sevinirler böyle garibanlar 😂 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Haketmiyorlar okadar Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Kesinlikle Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 891 cevap paylaştı. Ay ben takım tutmuyorum aslında ama kalbim fenerden yana sjjssjjajs 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Helalll 🥳🥳 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Rüyamda Fenerbahçe'min şampiyon olduğunu görüyordum 🥳26.05.2024 / 13:38 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Hadi inşallah 🥳🥳🥳🥳 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Galatasaraylıyım ama fener alsın isterim. O nasıl oluyor diye sormayın gözlem ve analiz yaptım hsjskd 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl İnşallah Amin bence de öyle olur bende öyle gozlemledim Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnşallah ikisi de olmaz 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Niyeee Yorumla
TheLastElff Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl gs olur. fener şike yapıyor 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Puhahahha fetosaray mi diyor bunu Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Fener geciyo içimden 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl İnşallah amin Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 324 cevap paylaştı. Şampiyon Fener En Büyük Fenerr 💛💙 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Oleyyy tabi kiii 🤩 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fener hicbirzaman mucizeler takımı olmadı gsliler rahat olun şampiyon gs 0 3 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Hakemler sayesinde kazanınca böyle oluyor maalesef biz halkımızla alcaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah ama zor imkansız Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl He aynen aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fenerbahceden yanayim 0 8 Yorumla lezzetustası072 +1 yıl Akşam kutlamaya gel sokağa 😂 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl @lezzetustası072 nereye Yorumla lezzetustası072 +1 yıl Bağdat caddesi Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Adamsın 🙏 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl @lezzetustası072 İstanbul'da değilim 🥲 Yorumla lezzetustası072 +1 yıl Bak ya inşallah şampiyon olalım istediğin yerde kutla 😂 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl @lezzetustası072 aynen bugün doğum günüm inşallah benim için hediye olur😭 Yorumla lezzetustası072 +1 yıl İnşalah Yorumla
pinkgirl98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Hakem 1 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Bu iyidi 😂 haklısın Yorumla
ClorlessGAY Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kim olursa olsun bir önemi yok bence 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Var Fenerbahçem icin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Cimbom 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. O belli. 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Fenerbahçeemmm💛💙 Yorumla
_Ülgen Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl Galatasaray 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Güzel bir sebep söyle Yorumla
arthrmorgan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Galatasaray 0 5 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Nasip konya 3 senedir mağlup ediyor GS yi evinde Yorumla arthrmorgan +1 yıl berabere kalsa bile gs alıyor Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl GS son haftalar çöktü umut yok Yorumla arthrmorgan +1 yıl akşam görüşürüz Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Tamam Yorumla
lezzetustası072 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İnşallah amin 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok Çok aminnnnnnn fenerim hakediyor şampiyonluğu 💛💙
Kesinlikle hep hakkımız yendi bu sefer şeytanın bacağını kırıyoruz inşallah
Gs maçında gördün nasıl hakkımızı yediklerini ama fenerin gücünü gördüler nasıl sevindim o an anlatamam gs a çok pis gıcığım var
Evet anca onlar U19 takımını yenince sevinirler böyle garibanlar 😂
Haketmiyorlar okadar
Kesinlikle
Ay ben takım tutmuyorum aslında ama kalbim fenerden yana sjjssjjajs
Helalll 🥳🥳
Rüyamda Fenerbahçe'min şampiyon olduğunu görüyordum 🥳
26.05.2024 / 13:38
Hadi inşallah 🥳🥳🥳🥳
Galatasaraylıyım ama fener alsın isterim. O nasıl oluyor diye sormayın gözlem ve analiz yaptım hsjskd
İnşallah Amin bence de öyle olur bende öyle gozlemledim
İnşallah ikisi de olmaz
Niyeee
gs olur. fener şike yapıyor
Puhahahha fetosaray mi diyor bunu
Fener geciyo içimden
İnşallah amin
Şampiyon Fener En Büyük Fenerr 💛💙
Oleyyy tabi kiii 🤩
Fener hicbirzaman mucizeler takımı olmadı gsliler rahat olun şampiyon gs
Hakemler sayesinde kazanınca böyle oluyor maalesef biz halkımızla alcaz
İnşallah ama zor imkansız