Bakın, Türk ateizminin temsilcilerini ve paylaşımlarını göstericem.
1) Türkiye'nin en büyük ateist profillerinden, Gazze de silahsız 900 sivili IŞİDli terörist ilan ettiler, ateistlerden tam destek aldı.

2) Aynı profil, Hamas'ın İsrail askerini öldürdüğü video açıklamasına bakın.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
niye iyi olamasın? bir twitter hesabı tüm ateistleri nasıl genelleyebilir? ben de iğrenç paylaşımlar yapan müslüğman sayfası bulup tüm müslümanlar bçyle desem haklı mı olurum? ayrıca iyi olma kıstasın filistini desteklemekse filistini destekleyen elini taşın altına kotyan birçok avrupalı var ve bunların da çoğu ateist
İğrenç paylaşımlar yapan müslüman sayfasını paylaş bakim. Kıstas Filistin değil, kıstas doğru dürüst olmak yalancı olmamak. Tamamen yalan ve iftira atarak kendi kitlesini aldatıyor. Türk ateistler olacaktı, Avrupalı ateistler akıllı en azından
Eee, sonuç? Tüm ateistlerin yani milyar civarı insanın kötü olduğunu sonucunu mu çıkardın buradan minicik aklınca? Tcavüzcü bir Müslüman var diye 1,5 milyarınız birden tcavüzcüsünüz dense hoşuna gider mi? Saçma sapan 2 görsel ile oturma organınızdan konuşmayı kesin artık, herkes haddini bilsin.
Bak şimdi cahil, tecavüz edenin dini olmaz çünkü din yasaklıyor. Sizin için bir yasak yok, sizin için ahlak dürüstlük doğruluk gibi kavramlarda olmadığı için sizi 3-5 büyük ateist sayfaları temsil ediyor üstelik yalanla cahil kitlesini kandırarak. Bu sayfaları mikro görebilirsin ama 100k+ Türk ateist etkileşimi alıyor, her ateist sayfa en az bu kadar etkileşim alıyor Türkiye'deki, ateistleri temsil etmesi için yeterli. Ateist olupta sosyal medya kullanmayan var mı? ya da bu paylaşımların altında neden %100 destek yorumları oluyor, neden tek bir ateist karşı çıkmıyor?
Öncelikle ağzını topla gotoş, senin gibi bir it bana cahil diyecek kalibreye ne ara ulaştı? SİZ ne demek denyo? Benim inancımı tahmin mi ettiğini zannediyorsun misket kadar beyninle, sadece ateistler değil çoğu din Müslümanlardan daha ahlaklıdır bunu tüm dünya biliyor ki İslam = terörizm ile ilişkilendirilmiş durumda. Bin küsür sene öncenin Arap kıyafeti ile gezen tipleri görünce canlı bomba diye kaçışıyor batılılar, biliyorlar ne halt edebileceklerini. Daha bana yazmaya kalkma canımı da sıkma, senin gibi ucubelerle kaybedecek vaktim yok, bas git hadi koçum.