Arkadaslar merhaba Meral güven hakkında ne düşünüyorsunuz dün Türkiye kupasının Beşiktaş'ın olacağını bildi şimdi Fenerbahçe'yi de doğru bilirse ne yaparsınız?
Arkadaşlar sizler Meral güven hakkında ne düşünüyorsunuz?
Astroloji bu kadın geçen sene ağustosta şunu söylemişti"Türkiye kupasını Beşiktaş alacak ve Fenerbahçe üst üste 2 yıl şampiyon olacak" demişti kadın bunlarla gündeme geliyor
Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi icin işte Konya'nın mutlaka gs yi yenmesi gerekiyor çünkü Fenerbahçe ikili averajla Galatasaray'ın önünde ve konya yendiği takdirde Fenerbahçe ikili averajla şampiyon olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bundan sonra paraya para demez
Bencede 😅 bakalım göreceğiz yarın lig sampiyonunu Fenerbahçe olacağını 😅
Kendisini tanımıyorum
Astroloji bu kadın geçen sene ağustosta şunu söylemişti"Türkiye kupasını Beşiktaş alacak ve Fenerbahçe üst üste 2 yıl şampiyon olacak" demişti kadın bunlarla gündeme geliyor
Fener bı maç aldı diye şampiyon mu oldu dkslsksks
Daha değil Konya'nın Galatasaray'ı yenmesi gerekiyor
Ve GALATASARAY alacak💛❤️
boş işler bunlar cahil olma evladım
Neresi boş ya bütün lig şampiyonluğunu bilmiş bir kadın o
bütün dediğin sadece dünkü maçtan bahsettin
O turkiye kupası ama kadın lig sampiyonlarini bilmiş
neyse sen nasıl istersen öyle yap bence boş işler
tanımıyorum ben
Gündemi takip etmezsiniz özellikle futbolla alakalı tanimazsiniz gündemi bi takip edin ya
Fb hakkında ne dedi
Üst üste 2 yıl şampiyon olacak demişti ve şunu da dedi kartlarim ısrarla Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylüyor demişti
En son ne zaman dedi bunu yarış başabaşken mi yoksa yenimi
İlk önce sezon başında dedi sonra lig bitmeye yakın dedi onları
Keşke doğru çıksa ama zor ya gs kaybedermikş konyaya
Evet kaybeder çünkü konya ölümüne oynayacak 3 puan için
Konyaya ligde kalmak için 1 puan yetiyor gsye de şampiyonluk için 1 puan yetiyor
Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi icin işte Konya'nın mutlaka gs yi yenmesi gerekiyor çünkü Fenerbahçe ikili averajla Galatasaray'ın önünde ve konya yendiği takdirde Fenerbahçe ikili averajla şampiyon olacak
İnşallah bakalım ama zor