TSK deyip bu yıkılan şerefli kurumun adına, leke sürmek istemedim. Zira TSK yı sıfırdan kuracağız; 2028 seçimlerinde Akp yi gönderince. Bu yüzden, Akpli askerler dedim ki akpli olmayan böyle bir şey yapmaz.
Olay özetle: görmek kaçakçılığı yapan Tuğgeneral emrinde çok fazla islamcı askerin ifşa olması ve tutuklanmasından ibaret. General, emekli edilerek ödüllendirmiş.. Belli ki üstünü kapatacaklar.
Yani Emekliliğe sevk edilmesi, ödül gibi ceza olmakta. İhraç edilip vatana ihanetten yargılanması lazım. Bunların tamamı, cemaatçi irticacı olmakta. Ülkedeki şeriatçı yapılanmayı güçlendirmek için, şehylerinden aldığı emirle cihatçı kaçakları ülkeye sokuyorlar. Bu olaya özgü yakalanmışlar. Yoksa başka kimse, yakalanmıyor ki 13 milyon kaçak bize giriyor. Zira kemalistler; general olamaz , kemalistler böyle bir şeye karışmaz ( arapları ve Hint ırklarını düşmanı bilir ) ve tek bir sığınmacı geçirmezdi. Zaten 13 milyon kaçak ülkeye girdiyse, kemalist ordunun olmaması nedeniyle girdi ki Amerikan destekli fetönün kumpaslarıyla ordudan atıldılar ve görevlerine de dönemediler.1990 lardaki Pkkayı yok edip laik -şeriatçı iç savaşı engelleyen kadro TSK yı yönetseydi vallahi biri bile giremezdi. Ne varsa, eski Türkiye 'de var.
Kemalist TSK nın tasfiye edilmesi hakkında detayı buradan okuyabilirsiniz
Akp ve fetö işbirliği yaparak devleti ele geçirdiler akp ve fetö başarılı zeki tecrübeli vatansever Kemalist komutanlara derin devletin adamları ve Amerikaya hizmet ediyor diye iftira atıp hepsini hapse attılar onları hapse atan avukat hâkim savcılar ise bugün fetöcü olmaktan yargılanıyorlar🙃 hapse giren komutanlar yerine cahil başarısız tecrübesiz şeriatçı akp yandaşları torpille geldi
PKK nin Türkiye'yi bölmesine gerek yok Amerikan ajanı Erdoğan askerî okulları hastaneleri kapatarak tecrübeli başarılı Kemalist komutanları hapse atıp yerine başarısız tecrübesiz şeriatçı komutanları getirerek türk ordusunu yıpratıyor hepsi büyük Kürdistan ve büyük İsrail için
6 gün savaşlarında israil tek başına 7 Arap devletini yendi çünkü Arap komutanların çoğu Torpil ile komutan olmuştu çoğu cahil ve tecrübesizdi aynısını PKK ile Türkiye savaşında yapmak istiyorlar türk komutanlar cahil başarısız tecrübesiz ve torpilli olduğu için PKK ya karşı bir şey yapamaması isteniliyor tr.m.wikipedia.org/.../Alt%C4%B1_G%C3%BCn_Sava%C5%9F%C4%B1
Savcıya, askere, hakime bile güven olmayan içler acısı bir dönemde yaşadığımızı düşünüyorum. Eskiden Türk halkının en çok güvendiği oluşum ordu idi, artık TSK demek anlamsız. Şu anda ordudaki rütbeli bir asker para karşılığında 'Hudut namustur.' ideolojisini satabiliyor. Üstüne yargılanmak yerine emekliliğe sevk edilmek ile ödüllendiriliyor. Bir asker çocuğu olarak bu onursuzluk ve adaletsizlik karşısında utanç duyuyorum.