Tehlikeli mi şu an suriye? Arapları çok seviyor arapça oğrenmek istiyorum. Oralar çok mu tehlikeli oraya gitmek delilik mi olur o kadar mi tehlikelidir? Biraz tehlikeyi goze alabilirim çünkü değisiklige ihtiyacım var bir sure herşeyden uzaklaşmaya yeni bir hayata falan oraya gitme derseniz nereye gitmeliyim uygun fiyatlı kolay yerlesebilecegim hangi ulke var?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani hayatım Arapça konuşan o kadar ülke arasında Suriye’yi seçmen gerçekten harika ötesi kararlar alan biri olduğunu gösteriyor.. kesin git Suriye’ye ne şeriatı orası demokratik bir devlet
Suriye laik bir ğlkedir. Hatta bizden daha laik. Beşar Esad'ın kontrolündeki bölgelerde bir kadın gayet rahat yaşayabilir. Lazkiye sahillerinde denize girebilir, geceleri barlarda içebilirsin.
@Kadirmısıroğlu11 annede bi arabin kumasi olur abisi o zaman sende yeni cici babalarinla tanisirsin mk yobaz cocuk tacizcisi ibineleri sizi
Mk bölücü teröristi senin gibilerini karimiz yapiyoruz bi denk gelde türkleri taniştirayim sana
Oysa bilmiyorki şeriat gelecek demesi ülke yasalarinda cumhurriyeti yıkma rejim degiştirmek istemektir ve yasalarda bunun sucu agirdir
Senin gibileri yani artıklari ülkece temizleyecez merak etme
Tehlike olarak bi adamın 4. 5. karısı olabilirsin jashdga
Hhqhqhahah
Bu durum bence guzel olur kisa bir sureligine boyle birseyi deneyimlemek cok isterdim ama omur boyu olmazzz 😂😂
Arap ülkelerinde genelde kadın dışarda görünmez pek. Yani tek başına yaşaman çok zor.
Dünyadan haberi yok hbebenin. Suriye laik bir ülkedir. Savaştan önce Adana'dan Halep gecelerine akardı insanlar. Hala Şam'da da barlar dolup taşar.
Tek kadın yaşayan barlarda mı geziyor diyorsun hahah
Ya olm, valla kanalizasyon gibi cehalet akıyor her yerinden. Sus ve öğren
Şu laik ülkede bile kadın rahat dışarı çıkamıyor ama arap ülkesi suriye daha modern öyle mi hahah
Evet? Mesela alkole bizdeki kadar ötv koymuyorlar. Noelde ağaçlar süslenir, kızlar istedikleri gibi giyinebilirler. Savaştan önce coğrafyadaki en güvenli ülke idi.
Ötv bütün işin özeti oldu :D
Neden savaş oldu bu kadar güvenli ve iyi bir ülke de
Çünkü Katar ve Suuddan çıkıp Avrupaya ve özellikle İsraili besleyecek enerji nakil hattının ülkelerinden geçmesine izin vermiyordu Suriye. Bu yüzden ülke dışından toplam 300 000 cihatçı yamyam getirildi 12 yılda. ABD, Katar, Suud ve Türkiye el birliğiyle parçaladılar güzelim ülkeyi
Çokta güvenli değilmiş ya.
Dün de biri bi video atmıştı, mühendislikten bahsediyor, diyorki abd belası olmasa biz çok iyi yerlerdeydik. Mantık olarak aynı kafa. Kendi hatasını görmez başkasına bok atar.
Dış tehditlere karşı değil gğvenlilik. İç barış anlamında. Terörist akını olursa bir ğlkeye hepsi çöker.
Doğru söylemiş o mühendis. ABD ve kuyrupundaki kukla devşetşer paröaladı ğlkeyi.
Başka ülkeyi neden paralayamadı?
Mesela almanya mesela japonya.
Kukla devletler değil bizzat içerdeki amerikan mangası yüzünden.
Devletin başındaki insan önce halkını düşünür, kin ve nefretle hareket etmez.
Japonya Almanya kukla devletler. ABDnin çizgisi dışında bi bağımsız oolitika izleyemezler.
Devlet başındaki insan halkını düşündüğü için vatanını savundu. Silahlı terörist girerse vatanına napacan, çiçek mi verecen?
Girmemesi için çabalayacaksın kardeşim, verdiği kararlar buna sebep olmuş sen çiçek mi verecek diyorsun hala.
Mühendislikte mi abdnin kuklası almanya ve japonya?
Rusların neden büütün yatırımını silaha yaptığını şimdi dahaa iyi anlıyorum.
Sıradan dünyalı vatandaş bile amerikayı gözünde çok büyütüyor.
Mğhendislikte demedim. Dış politikada bağımsız harelet edebilen devletler değil onlar dedim.
Suriye, haklı olarak pazarını emperyalist ve kuklası devletlere açmak istemez. Hele hele İsrail'in enerji ihtiyacını karşılasın diye böyle bir şeye izin vermez. Suriyenin bir bölgesi hala İsrail işgali altında.
60 lı yıllardaki soğuk savaş mantığı hep. Sanırım bu tür düşüncelerin bitmesi için bir dünya savaşı daha gerekiyor.
Dğnya'daki bütün sacaşların nedeni ABD. ABDnin hegemonyasının bitmesi gerekşyor
Abn nin bir hegomanyası yok ama fazla hırslılar, istedikleri şeyi almak için çok çabalıyorlar.
Hani film repliklerinde söylüyor ya her insanın bir fiyatı vardır diye.
Satın alınan insan var aslında.
George soros 90 lı yıllarda 20 bin dolara azerbaycanı mı karıştırmıştı gürcistanı mı hatırlamıyorum.
Manipülasyon ustaları yönetiyor abd yi.
Neyse sohbet için teşekkür ederim yapmam gereken işlerim var.
Başkent gayet normal ben yeni geldim görevden ordaydim yaşar bence
Seriat var mı
Fiyatlar nasıl
Fiyatlar pahalı ekonomi daha yeni yeni kuruluyor tekrardan
Turkiyeden daha mi pahali
Hayır onların kendi parasına göre pahalı
BAE ve KATAR öneriyorum size.