18 yaşındayım Türkiye'de bence genelinde vardır yani bilmiyorum kimisi kabul etmiyor yanlış diye ama biz hep soyleydik.
Misafirliğe gidilir öne koyan şeyden az yenilir çocuklar konuşmaz ben hiç konuşmam bana soru gelmedikten sonra erkekler erkeklerle kadınlar kadınlarla konuşur ve erkekler ayrı yerde kadınlar ayrı yerde sofra kurularak yemek yer Ege'de yaşıyorum. Bu benim doğduğumdan beridir hem dinen hem adeten edepten alışılagelmiş birşeyin sizce böyle bir şey var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
misafirlikte kadın erkek oturup sohbet etse ne çıkar? evine gelen zaten değer verdiğin biridir.. çoğunluk ayrı oturalım derse o da olabilir..
Hocam herkes kabul ediyor yani kucuklukten beridir alışılmış bir mesele bu tabi nodern sekuler tollumlar dini yobazlık olarak algılayıp işine gelen kültürleri yok sayıyorlar o baska
Kadın erkek uzun uzun sohbet etse karısı kocası kıskanır kızar mantıken yani birinin karısıyla karsi cinssen uzun uzun konuşmak doğru değil o ortamda yani kalabalik ortamda millet der bu bunu aldatiyormu diye ben bile derim
içinde olan her türlü aldatır
Bunun adı haremlik selamlık ve hiç bir zaman doğru bulduğum bir hareket olmamıştır.
Dinen ve böyle daha doğru geliyor yani kadınla erkek aynı sofrada çok olduğunda birde yemek yemesi garip geliyor tabi coklukta bu olur az iken olmaz
Birinin karısına kızına evinde ya da sofrada farklı gözle bakacağımı düşünen insanın sofrasına da oturmam evine de gitmem. O yüzden böyle şeyler bana saçma geliyor siz haremlik selamlığınızı yaşayın güzelce.
Doğuda yaşıyoruz bizde de öyle. Sadece çocuklar kendilerince eğlenir başka bir odada.
İsteyen istediği gibi yapar bence.
Ah nerde o eski bayramlar bea.