Konu Arap olunca Türk halkı: Boykot, bayrak açma, yürüyüşler
Konu Uygur halkı olunca Türk halkı:
Konu Arap olunca Türk halkı: Boykot, bayrak açma, yürüyüşler
Konu Uygur halkı olunca Türk halkı:
100 yil onceye kadar ilistin bizim topraklarimizdi. Yani herhangi bir vatandadin dedesinin zamaninda orasi da konua gibi İzmir gibi bizim bir ilimizdi. Ayrica orasi müslûmanlarin dini merkezidir. Tabiki dogu türkistandaki muslumanlar icin de uzüluyoruz ama orasi filistin kadar bilinmiyor halk tarafindan.
Mesela benim de hic haberim yoktu son zamanlarda filistinle. destegi cekemeyen ve arada araplara laf atmak isteyen kafirler turkistaı bahane olarak sunmaya baslayinca ogrendim.. allah hepsinin yani tum muslumanlarin yardimcisi olsun. Ayrica turkiyedeki suriyeli afgan saymiyorum 15 yil oncesine donsekte arap nufusu gercek turk sayisindan fazladir. Turkiye de gercek Turk orani sanirim %2 idi
Bir Türk nasıl kendi ırkını düşünmez? Bir Türk kendi ırkını düşünmeden, nasıl elin arabını düşünür?
Bunun tek bir cevabı var; Araplaşmış Türkler.
Doğu Türkistan kan ağlıyor, biz Filistin'e ağıt yakıyoruz. Biz ne elin Filistin'i bize ne? Tanrım çıldıracağım ya. 😤
Bu çocuk bizim gururumuz, siz kudurmaya devam edin. Uygur Türkleri sizin gibi Türkleri görse zaten siz bizden değilsiniz derlerdi. Onlar şeriatçı müslüman ya siz?
Şeriatçıların hepsini silktim sırada sen varsın
@opinhaymir Cahilsin kardeşim. Sen bir cahilsin. Cahil olmanda inan sorun yok ama bunu buraya saçma olur mu? Biz seninle uğraşmak zorunda değiliz.
@Slalombebeğim Feyza Altun vakası hazır ol
Aynen kop gel 😂
Biz, üniversitemizde Doğu Türkistan ve Filistin için yürüyüş yaptık. Doğu Türkistan bayrağı açtık ve Çin'in, Uygur Türklerine yaptığı zulümlerden bahsettik. Çünkü bizim kalbimiz çok geniş ve ırk, milliyet fark etmeden; bütün mazlumların acılarını, kalbimize sığdırıp hissedebiliyoruz.
Ayrıca, İsrail ve Çin ürünlerini boykot ediyorum.
Cevap
2Cevap
Yazık... birde İsrail fena kurdu demişler daha kendi ülkelerini önemsemiyorlar
Doğu Türkistan neresi?
arap sevici çok
Ay cidden ülkenin utanç kaynaklari bunlar
Boş konuşuyorsun gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?