Yeni nesil taş mı yesin ben anlamıyorum herkes yedi içti bunun ceremesi de gençliğe mı kaldı önce bir karnımızı doyuralım sonra estetik zevklere bakarız ama şu an için birçok genç yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Ne düşünüyorsunuz

Yeni nesil taş mı yesin ben anlamıyorum herkes yedi içti bunun ceremesi de gençliğe mı kaldı önce bir karnımızı doyuralım sonra estetik zevklere bakarız ama şu an için birçok genç yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Ne düşünüyorsunuz
Sayın Erdoğan, sayın Erdoğan... Para olmadan, karın doymadan, refah yüzü görmeden bu dediklerinin bir anlamı yok!
Sanat neyle yapılacak? Resim yapacaksın diyelim. Boyanın masrafı, kağıdın, kalemin, fırçanın masrafı... Kim karşılayacak bu masrafları?
Spor dışarıda yapılabilir tamam. Hadi diyelim salona gitmek istedi gençler. Salonun ücretini kim ödeyecek? Spor için dengeli beslenmek lazım. Etin, bakliyatın, sebzenin, meyvenin fiyatları pazarda, markette ne kadar acaba? Hiç baktın mı?
Ticarete yönelelim eyvallah. Yatırım olmadan, nasıl ticaret olacak? Gençlerin ceplerinde beş kuruş para kalmadı. Bitti. İş arayacaksın, iş verenlerin keyfine kalmış. Sayfa sayfa, adres adres iş gezeceksin. İş verene yalvaracaksın. Bunlar basit şeyler mi sayın Erdoğan? İstihdam ne durumda haberin var mı?
Halktan elini eteğini çektin. Halk ne yer, ne içer, nasıl yaşar, neler yapar bihabersin. Sonra çıkarsın bir televizyona, "Ben güçlenmek için şunu yerim, bunu yerim... Halkımız şunu yapsın, bunu yapsın... Yapacağız, edeceğiz... Laf laf laf" dersin.
Ülke kan ağlıyor, siyasiler mecliste ejder meyvesi yiyor, cumhurbaşkanımız 1000 odalı sarayda yaşıyor...
Adaletini sevdiğimin dünyası be.
Gitmeleri lazım suriyelileri ve yabancı uyrukları da göndermeleri lazım onlar gidince zaten borç kalmayacak cari açığın çoğu beslenilen mültecilerden. Madem bu kadar ekonomiyi düzeltmek istiyorlar sürekli neden alınması gereken vergi borçları siliniyor
Cevap
2Cevap
Sanata yöneliyim dedik, bir ağaç resmi çizmek istedik ama birileri sarayı için 10.000 ağaç kestiği için ilham gelmedi
😔😔 o kadar haklısın ki
Mehmet Şimşek güzellemesi yapan muhalifleri izlerken ben
O kadar çok şey söylemek istiyorum ki... Gerçekten sadece kendilerini düşünüyorlar yazık değil mi bize ailemizin emeklerine of🥺🥺🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?