Gündem Reyhanlı nasıl bir yer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilenler bilgi verebilir mi Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınız için teşekkür ederim Reyhanlı nasıl bir yer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bir_atsz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Hayırdır beden sordun 0 15 Yorumla bir_atsz +1 yıl Dm yaz anlatıyım Yorumla Soran +1 yıl orada yaşayacagım da ondan Yorumla Soran +1 yıl Alevi mi çok sünni mi bilmem lazım çirkin bir soru biliyorum ama Yorumla bir_atsz +1 yıl Reyhanlıda Alevi hiç yok Yorumla bir_atsz +1 yıl Suriyeli çok Yorumla Soran +1 yıl Nişanlım reyhanlılı kötü bi şey mi bu Yorumla bir_atsz +1 yıl Yo neden kötü olsun ki sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Sivas Yorumla bir_atsz +1 yıl Alevimisin sen Yorumla Soran +1 yıl Sünniyim Yorumla bir_atsz +1 yıl Anladım rahat bir yer ama Suriyeli çok Yorumla Soran +1 yıl Aşiret çok diyorlar öyle mi peki Yorumla bir_atsz +1 yıl Yok ya o kadarda değil hata kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Ben hemşireyim de hastanelerin durumu nasıl acaba Yorumla bir_atsz +1 yıl Depremden sonra tam düzelmedi Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Berbat bir yer. Neden soruyosun? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl orada yaşicam Yorumla Mr_Potter +1 yıl Aklina takilan seyler varsa istediğini sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Alevi çok mu bilmem lazım Yorumla Mr_Potter +1 yıl Alevilik ne alaka? Çok mu olmasini istiyosun? Yorumla Soran +1 yıl Zorlanır mıyım o yuzden sordum bazen dışlanıyorum Yorumla Mr_Potter +1 yıl Sorumun cevabi bu değildi. Alevilerin olduğu her yer çok güzeldir emin ol. Insanlari birbirinden iyi ve gayet kültürlüler. Maalesef ki Reyhanlı'da alevi yok ve insanlari inanilmaz cahil ve serseri. Aşiret kafası mevcut. Yorumla Soran +1 yıl Elbette güzeldir, peki yıkım çok oldu mu reyhanlıda Yorumla Mr_Potter +1 yıl Hayır yıkım olmadı pek orada Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahahahahha liseyi orada okudum aq 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskiden leşti bence hala leş bir yer ya Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya tamamen arap ilçe. Hepsi mal. Ben Antakyalıyım orası muhteşem. Yani muhteşemdi her yer yıkıldı kalmadı. Neyse öyle işte Yorumla Soran +1 yıl Reyhanlı yıkıldı mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya oraya çok bir şey olmadı diye düşünüyorum yani gitmedim ama bence bir şey olmadı Yorumla Soran +1 yıl Nişanlım oralı orada yaşicaz diyo napmalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reyhanlılı biriyle mi nişanlandın aq Yorumla Soran +1 yıl Evet neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşiret abi onlar aq Yorumla Soran +1 yıl Aşirete gelin gidiyom işte ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü korkutma beni ya Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl 1 sene çalıştim 0 10 Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Nereden gittiğine bağlı. Ona göre yorum yapalım Yorumla Soran +1 yıl Bir şey sormak istiyorum ayrılıkçı değilim ama alevi sünni yoğunluğu nasıl ben sivastan gidiyorm Yorumla Mühendis0109 +1 yıl O yönden bir şey olmaz da Sanki Arabistan gibi. Yorumla Soran +1 yıl Hemşireyim zorlanır mıyım Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Evet zorlanırsin Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Atama mı oldu özele mı gidiyorsn Yorumla Soran +1 yıl Nişanlım oralı tutturdu orada yaşicaz diye Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Ben orada kalmadım. Serinyol var her gün oradan git gel yapıyordum. Nişanlımla birlikte. Orada yaşamak zor Yorumla Soran +1 yıl En yaşanabilir yeri neresi peki hatayın Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Deprem olmadan önce merkezi iyiydi. Serinyol da iyi küçük ama hep üniversite öğrencisi vardı Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zor bir yer 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamda bosgezenadam12 +1 yıl Terör bölgesi Soran +1 yıl Ama terör kalmadı dediler bosgezenadam12 +1 yıl Var terör sadece haberlere vermiyorlar bosgezenadam12 +1 yıl Alevi yok orada orası sünni Soran +1 yıl Gerçekten mi teröe var korkuttun Soran +1 yıl Hiç mi yok alevi bosgezenadam12 +1 yıl Evet var terör alevi çok azdır yani çoğu sunni siz alevi misiniz? Soran +1 yıl Sünniyim bosgezenadam12 +1 yıl Tamam o zaman anlaşırsınız Soran +1 yıl Siz orada mı yaşıyorsunuz bosgezenadam12 +1 yıl Evet Soran +1 yıl Yıkım çok oldu mu peki orada bosgezenadam12 +1 yıl Evet deprem çok etkiledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayırdır beden sordun
Dm yaz anlatıyım
orada yaşayacagım da ondan
Alevi mi çok sünni mi bilmem lazım çirkin bir soru biliyorum ama
Reyhanlıda Alevi hiç yok
Suriyeli çok
Nişanlım reyhanlılı kötü bi şey mi bu
Yo neden kötü olsun ki sen nerelisin
Sivas
Alevimisin sen
Sünniyim
Anladım rahat bir yer ama Suriyeli çok
Aşiret çok diyorlar öyle mi peki
Yok ya o kadarda değil hata kalmadı
Ben hemşireyim de hastanelerin durumu nasıl acaba
Depremden sonra tam düzelmedi
Berbat bir yer. Neden soruyosun?
orada yaşicam
Aklina takilan seyler varsa istediğini sorabilirsin.
Alevi çok mu bilmem lazım
Alevilik ne alaka? Çok mu olmasini istiyosun?
Zorlanır mıyım o yuzden sordum bazen dışlanıyorum
Sorumun cevabi bu değildi. Alevilerin olduğu her yer çok güzeldir emin ol. Insanlari birbirinden iyi ve gayet kültürlüler. Maalesef ki Reyhanlı'da alevi yok ve insanlari inanilmaz cahil ve serseri. Aşiret kafası mevcut.
Elbette güzeldir, peki yıkım çok oldu mu reyhanlıda
Hayır yıkım olmadı pek orada
Ahahahahha liseyi orada okudum aq
Nasıl bir yer
Eskiden leşti bence hala leş bir yer ya
Ne anlamda
Ya tamamen arap ilçe. Hepsi mal. Ben Antakyalıyım orası muhteşem. Yani muhteşemdi her yer yıkıldı kalmadı. Neyse öyle işte
Reyhanlı yıkıldı mı peki
Yok ya oraya çok bir şey olmadı diye düşünüyorum yani gitmedim ama bence bir şey olmadı
Nişanlım oralı orada yaşicaz diyo napmalıyım
Reyhanlılı biriyle mi nişanlandın aq
Evet neden ki
Aşiret abi onlar aq
Aşirete gelin gidiyom işte ne var
Tamam
Kötü mü korkutma beni ya
Küçük bi kasaba.
1 sene çalıştim
Nereden gittiğine bağlı. Ona göre yorum yapalım
Bir şey sormak istiyorum ayrılıkçı değilim ama alevi sünni yoğunluğu nasıl ben sivastan gidiyorm
O yönden bir şey olmaz da Sanki Arabistan gibi.
Hemşireyim zorlanır mıyım
Evet zorlanırsin
Atama mı oldu özele mı gidiyorsn
Nişanlım oralı tutturdu orada yaşicaz diye
Ben orada kalmadım. Serinyol var her gün oradan git gel yapıyordum. Nişanlımla birlikte. Orada yaşamak zor
En yaşanabilir yeri neresi peki hatayın
Deprem olmadan önce merkezi iyiydi. Serinyol da iyi küçük ama hep üniversite öğrencisi vardı
Zor bir yer
Ne anlamda
Terör bölgesi
Ama terör kalmadı dediler
Var terör sadece haberlere vermiyorlar
Alevi yok orada orası sünni
Gerçekten mi teröe var korkuttun
Hiç mi yok alevi
Evet var terör alevi çok azdır yani çoğu sunni siz alevi misiniz?
Sünniyim
Tamam o zaman anlaşırsınız
Siz orada mı yaşıyorsunuz
Evet
Yıkım çok oldu mu peki orada
Evet deprem çok etkiledi