Geçtiğimiz yılın Eurovision şampiyonu Loreen, bu gece düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasını İsrail’in kazanması halinde ödülü takdim etmeyeceğini açıkladı. Bu hareketi nasıl yorumluyorsunuz?

Geçtiğimiz yılın Eurovision şampiyonu Loreen, bu gece düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasını İsrail’in kazanması halinde ödülü takdim etmeyeceğini açıkladı. Bu hareketi nasıl yorumluyorsunuz?

Bu yarışma keşke müzik yarışması olsa ama siyasi bir yarışma ve en kötü parça bile seçilebiliyor sırf ülkelerin siyasi olayları sebebiyle. Yani artık takip etmiyorum ve takibi bırakalı rahat 20 sene oluyor.
Loreen'in davranışını takdir ediyorum, cesur bir duruş sergiledi. Dünya genelinde haklı olarak, büyük bir İsrail nefreti oluştu. Bu nefret, yeni nesillere de aktarılacak. Bu sayede bu nefret, Siyonizm'in ve k*atil devlet İsrail'in sonunu getirecek inşaAllah.
Cevap
29Cevap
Çok isabetli ve güzel bir karar vermiş artık herkes elini taşın altına koymalı resmen Filistin'de bilinçli bir soykırım yapıyorlar binlerce masum kadın ve çocuklar öldürüldü yaşam hakları ellerinden alındı zamanında Hitler'in kendilerine yaptığını şimdi onlar Filistin'e yapıyor...
Kendi seçimidir.
Orası bir sanat etkinliği. İsrael temsilcisi siyasetini temsil etmiyor, sanat icra ediyor. Tepki gereksiz. İnsan ölümü sayı ile ifade edilmez ayıptır. 1 can da 1000 can da candır. Bizim de 1400 canımız gitti. Hem de savaşta değil. Tacize, tecavüze, diri diri yakilarak. savasi tek taraflı protesto eden herkes ama herkes İSTİSNASIZ RIYAKAR VE İKİ YUZLUDUR. Savaşı protesto savaşın bitmesi yonundedir. Gerek bu sitede gerekse dünyada bu şekilde savaş bitmez. Escnsller destek veriyor. Sen Gazzeye git seni çatıdan atsınlar. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakca.
@Sıradan33 belki Eden GOLAN kazanacaktı ama kin ve hırs yüzünden hakkını da yenilmiş olabilir. Savaşı o kız mı başlattı? Tepkiyi euro vizyonda değil siyasi platformda ya da sokakta protesto edebilirler. BM'de tepki yok. İsrael'in bütün icat ve patentlerini kullanıyorlar. En basitinden sosyal medyayı kullanıp İsrael'i protesto etmek de çok gülünç. Yani tam protesto yapılsın. Yarım yamalak komik oluyor
Ya kimin gücü neye yeterse bak rusya ya ukraynaya saldırdı diye ne oldu erovisiondan bütün spor müsabakalarına heryerden men edildi doğrusu bu tabi ki bende haması ya da Hizbullahı falan tutacak halim yok ama bu çifte standart kime yapılırsa yapılsın zoruma GİDİYOR bunun için tepki koyan herkesi taktir ediyorum düşün bu büyük bir haksızlık ben israilede bazı konularda hak veriyorum ama İsraili yaptığı tamamen şımarıklık bunu benim vicdanım kabul etmiyor herkes elinden gelen tepkiyi koysun onlar Müslüman diye değil onlara bir haksızlık yapılıyor diye koymalıyız
@Sıradan33 haksızlığa karşı durman takdir edilecek bir şey. burada herkes bunu söylüyor. Peki Uygur Turkleri neden destek görmüyor? Çin'i kaç kişi kınadı, hadi mallarını protesto edin. Ukraynada katliam var diye kaç kişi hashtag açtı? İlle Müslüman ve Arap mı olmak lazım? uyvur Müslüman ama Arap değil. İsrael'i protesto edeceklerse tam yapsınlar. Mesela sosyal medyalarini kapatsınlar. Bilgisayarları atsınlar. İntel işlemciden micrilosofta kadar protesto edin. Kanser ilaçlarını bize ait olanları, SMA ilaçları ve daha adını sayamayacagim bir çok ürünü almasınlar. Adalete böyle olur. Saygılar.
@Sıradan33 ayrımcılık ayrı, zulüm ayrı. Ben savaş taraftarı değilim. 3000 yıllık bir savaş bu bizimki. 7 ekimde tecavüz edilip katledilen kızlar gazze sokaklarında cansız bedenleri sergilendi.
Bizim Sertab Erener de gitsin şarkı söylesin utanıyoruz, kahrediyoruz. Hristiyanların, ehli kitabın Filistin desteğini örnek alın, biz razıyız onlardan.
Ne diyorsun dayı
@harleyofthenight hiç yavrum sen ne diyorsun bu işe
Olmaz dayı olmaz
@harleyofthenight Dayını dinle ele şeyler olmaz
Huzur ve barışın olduğu bir dünyada müziğin, sanatın, sporun bir anlamı vardır. Çocukların öldürüldüğü katillerin başbakanı dahi çocukların öldürülmesini istiyorsa o devlete tepki olarak böyle bir şey yapılması az bile. Bu arada devlet değil terörist devlet.
İsrail tamam binlerce masum sivili katletti. Ancak filistin de israilli binlerce masum sivili katletti. Eurovision şarkı yarışmasını kazanacak olan israiili bir masum sivil olduğu için ödülün verilmemesi adaletsizlik olur.
Artık bütün dünya İsrailden ve Siyonistlerden nefret ediyor. Bu da İsrail'in sonunu getirecek. Güzel bir hareket
Buradan tekrar anlıyoruz ki küreselciler arasında gerçekten de bir bölünme var. Kadının davranışı takdir edilesi.
İsrail'in şarkıcısının ne suçu var ne şovunuz kaldı ne vicdan mastiniz be.
İnsan olduğunu göstermiş ama bundan sonrasında da kariyer ve tüm hayatı bitmiştir yinede insan olması vicdanen daha önemli
Alkışlıyorum, ama kazanabilir yapcak bir şey yok
İlgim dışı
Duyarlılık kasan da kasmayan da umrumda degl
Herkesin vicdanı kendine
İsrailin katılmasına çanak tutanlar utanır mı, sanmam
Eğer doğruysa Bu kadındaki da*şak bütün Arap ülkeleri liderlerinin da*şaklarının toplamının 10 katı
Kızın güzelliği gözlerimi ışıldattı, çok tatlış ayrıca.
Çoğu kişinin edemeyeceği bir cesaret sergilemiş. Tebriğe ve takdire şayan hareket..
Helal olsun ne diyelim bunca zulme rağmen alırlarsa tepki vermeyen utansın
Cesur bir duruş sergilemiş. Keşke bir ünlü kadar ses getirmesi mümkün olmasa bile, bireysel olarak İsrail yararına olabilecek şeylerden uzak durabilsek.
Sertap erener biraz örnek alsın
Bana pek samimi gelmiyor
Bu hareketi b*k gibi yorumluyorum
Yaptın rantını hadi iyisin
Fransayı çok beğendim
Akıllı insan kendini belli eder
Bu da bir tepkidir. Güzel düşündü.
İsrail bile var biz yokuz
Çok iyi Allah onların belasını versin
Klas bir tribe benziyor, beğendim helaaal 😎👍
İsrail'in de umrumdaydı.
Bi taraflarina monte ederek takdim etse yeridir