Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden ne için koalisyon kursun mesela? En az 4 yıl daha yürütme organı kendilerinde. Merak ettiğimden soruyorum.
İleriye dönük koalisyon. 4 yıl sonrası için. Zaten diğer seçimde akp alamaz.
Ama rte şimdiler de tavizler vererek koalisyon kurmaya çalışabilir.
Bu ılımlı havanın başka açıklaması olamaz.
Rte belediyeleri istiyor bu belli. Özellikle son senesinde istanbulun nemasını ister.
Sayın RTE' nin 4 sene sonrasını kendi için hesap ettiğini sanmıyorum. Yüksek ihtimal siyaset sahnesinde olmayacak zaten. Ayrıca 4 sene sonrası için neden şimdiden taviz vermeye başlasın hiçbir tutar dalı yok
Ama işte ılımlı olmadı kibar hoşgörülü nefret dilinden uzak hareket etmesi biraz şaşırtıcı.
İlka ki bir çıkarı var net bir şekilde
Ekonomik olarak sıkıştığı için böyle bir üslubu tercih ediyor olabilir. Bence şuanlık CHP'ye bir ihtiyacı yok.
Hafta içi bir gün MHP ile CHP buluşacakmış Devlet Bahçeli Özgür Özel’le yarın buluşma kararı almış
Olması gereken buydu. Zamanında
Ama millet köşeye sıkışınca çıkarları uğruna konuşuyor.
Ekonomik sıkışma her zaman vardı ama belediyelerin bu kadar çoğunlukta gitmesi ve büyük illeri tekrar tekrardan alamaması RT ciddi anlamda sıkıntı oluşturdu.
Bir de şu anayasa mevzusu dönüyor. Büyük ihtimalle CHP’den de destek isteyeceklerdir orada.
Dediğim gibi al gülüm ver gülüm bir şeyler yapmaya çalışacaklar.
Yakın zamanda gördünüz mü bilmiyorum bilmiyorum AK PARTİ belediyeleri de Arapça tabelaları sökmeye başlamış 😅😅
Arapça tabelaları sökenler AKP den belediyeyi alan CHP belediyeleri diye biliyorum. Merak ediyorum bu işin sonu nereye gidecek
Bu işin sonunu bir yere gitmesine gerek yok baştan yapıldı bazı hatalar hatta çoğu hatalar.
Türk toplumunun geleceğini etnik olarak zor duruma soktular , düşüncem İngiliz İngiliz İngilizlerle Fransızlarla savaşırken bu son 20 yılda daha çok zayiat vermişizdir.
Şimdi etik sorun yaşıyoruz toplumsal yapımız bozuldu yozlaşmaya gidiyoruz sosyal bir yozlaşma var.
Kültürel anlamda sosyal anlamda artık değişti önemli markalar dikkat ettiysen gömleklerini Suriyelilerin gömlekleri gibi dikiyorlar mavi lc wakiki falan.
Mülteciler asla ülkemize alınmamalıydı , yurt içi bu kadar takılmamalıydı.
Bakın bunların sonucunda hem kültürel anlamda yozlaştık hem konut kiraları olsun fırladı gitti , zaten yıllardır enflasyon gibi bir bela var başımızda ve bunların yüzünden daha da arttı.
Her toplum hak ettiğini yaşar
Bizim toplumumuz bunu hak ettiğini düşünmüyorum , yani öyle bir konumumuz öyle bir ülkemiz var ki , yani bizim şimdiye asgari ücret nedir bilmemiz gerekiyor , siyasi isimleri bilmemiz gerekiyordu. , böyle mikrofon uzattıklarında bu ülkenin cumhurbaşkanı kim dediklerinden mal mal mal bakmamız gerekiyordu , şimdi 12:13 yaşındaki çocuğa sorsan ülkenin cumhurbaşkanının bakanına muhalefet Partisi liderini herkesi bilir.
Düzgün bir ülke olsak zaten bunları bilmezdik.
Garip dünya doğru bir politika doğru bir devletin çıkarlarına yönelik hareketi yok
Hak eden konumumuz zaten insanlarımız değil bizim insanlarımız hiçbir zaman ne bu coğrayayı hak etti nede Avrupalılar gibi yaşamayı tamda hak ettikleri yerde olduklarını düşünüyorum
Bakın bizim bu durumda oluşumuz geçmişte yaşadığımız zorluklar dini olarak inançlarımız daha sonrasında ise insanları sömürmeme zihniyeti, eğer biz insanları sömüren bir zihniyet olsaydık bu cumhuriyet kurulmazdı Osmanlı devleti hala devam ederdi ve bugünün en güçlü devleti olurdu.
Biz tarihimizde hiçbir zaman bir sömürge imparatorluğu kurmadı sömürge cumhuriyeti olmadık.
Eğer böyle olsaydık Osmanlı devleti olmasaydı bile Türkiye cumhuriyeti bugün Amerika Birleşik Devletleri‘nden daha güçlü bir devlette İsrail’den daha güçlü bir devlette sadece Sömürgecilik üstünden konuşuyorum , bizde ne var malumun malını alma gibi bir zihniyet var askerlerimiz desen merhametli.
Bizim askerlerimiz gaddar olsa bir tane mülteci sınırdan içeri giremezdi İranlı askerlerin öyle yaptığı söyleniyor kayıtları var Türkiye’ye gidin Türk askeri merhametlidir sizi alır diyorlarmış , diğer ülkeler gibi bulsaydık dünya farklı olurdu, tabi şimdi şöyle düşünüyorum Devret milleti için bazı şeyleri yapabilmeli diye düşünüyorum.
Fatih Sultan Mehmet nasıl ki zamanında devletin bekası için kardeşlerini öldürdü , şimdiki Türk devlet başkanlarının da devlet için sömürge mi yapması lazımdı asker mi gaddar olması lazım İran Irak hapishaneleri berbat bizimkiler konforlu.
Bir sürü şey daha
İstediği kadar yumuşasın isterse yumoş olsun artık gidici.
Gidecek ama bi çıkar var bu görüşmeler boşuna değil. Artık chp ye terörist yakıştırması da yapmıyor.
yeni anayasa için hepsi
Hayır koalisyon Kurmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!