• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Ateizm neden hızla artıyor?

Çimenlerinkokusu
Çimenlerinkokusu Takip Et
Guru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Günümüzde ateizm hızla artıyor. Peki ya neden?

Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Akpnin uygulamaları ve Amerikanın Türkiyeyi Türksüzleştirme projesi neden oldu. Ben ise şeriatçı iken, Türklerin eski Tek Tanrılı Gök Tanrı inancını benimsedim. Daha detaylı, şöyle izah etmem gerekirse;

Tamamen araplara göre bir inanç islam. Zaten başımıza ne geldiyse islam yüzünden geldi ve eski tek Tanrılı GÖK TANRI inancına dönmeliyiz. Şöyle ki müslüman olmasaydık;

- Yine de Anadoluyu fetih ederdik. Zira Çin baskısından, nereye gelecektik ki? Başka fetih edecek yer yoktu

-Alevi-sünni Türkler birbirine girmezdi ve şu an kardeş kavgası olmazdı

-Akp olmazdı ve akp olmayınca;Türkiye kutuplaşmazdı, suriyeliler , afganlar ve Afrikalılar gelmezdi. maalesef şu an hızla göçmenistan oluyoruz ve 10 seneye gitmez iseler; Türk vatanından söz edebilmemiz pek mümkün gözükmüyor

-Ekonomik açıdan, en azından Macaristan olurduk. Zira insanlar dinle uyutuldu ve cumhuriyetin tüm birikimleri satıldı. Artık kalkınabilmemiz için, kaynak kalmadı.

- Daha sonra Amerika şeriat üzerinden, ülkemizde iç savaş çıkarma planları yapamazdı. Şöyle ki;

Şimdi Amerika şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle ki halkın, % 40 ı kesin şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. %10 nu temsil eden Mhp ve DEM seçmeni ise, belirsizliğini koruyor. Zira Mhp ile DEMİN toplam oyu, bu kadar. Şimdi bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünme olması lazım. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Kaldı ki bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. Yani şeriat, Türklerin gelecek 100 yıla sağlam çıkmasına kesin engel olmakta.

Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti ki şeriatın gelmesi kesin olsun. Çünkü akplilerin evlatları laikçi olup akpliler kendi evlatlarına kurşun sıkmayabilir. Bu durumdabunların gelmeleri için; Amerika/israil sınırlarımızı mayınlardan temizledi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden oldu , daha sonra sürekli geldiler, akp de aldı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcadı. Bunları ülkede tutan ise, AKP. Suriyeliler ve Afganlar ise, şeriatçı olup; eşleri çarşaflı, şeriat istiyorlar, Esad şeriata izin vermediği için geldiler , hepsi silah kullanmayı iyi biliyorlar, Erdoğanı seviyorlar ve gitmemek için her şey yaparlar.

MAYIN temizleme detay: https://www.odatv.com/siyaset/nato-mayinladi-israil-yerlesecek-5462

Amerika suriyelilerin Türkiye'de kalmasını istiyor kaynak:

https://21yyte.org/tr/merkezler/islevsel-arastirma-merkezleri/milli-guvenlik-ve-dis-politika-arastirmalari-merkezi/amerikalilar-da-suriyelilerin-turkiye-de-kalmasini-istiyor

Bir de şunu da belirtmek gerekir ki NECMETTİN ERBEKAN, şeriatı 1997-1998 de getirecekti. Zira tüm belediyelerı cumhuriyet karşıtı konuşma yapıyor, şeriat isteriz gösterileri oluyor ve ERBEKAN '' adil düzen ( şeriat gelecek ) kanlı mı olacak kansız mı? '' diyerek ülkeyi adeta iç savaşa sürüklüyordu. Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren TSK da bu iç savaşa engel oldu. ERBEKAN, pişman oldu ve TSK 'dan şikayetçi olmadı. Bu yüzden Amerikanın terör örgütü fetö, 28 Şubat davasını açabilmek için; Erbakanın ölümünü bekledi. Zira Erbakan, darbe yoktu diyecekti ve dava düşecekti. Akp ile FETÖ savaşı başlayınca, dava AKP ye geçti. Akp de bu davayı devam ettirip Amerikanın planladığı iç savaşı engelleyen ve pkkayı bitiren paşaları hapishaneye tıktı. Hapishanede, canlı canlı idam ediliyorlar ve hesabını elbet soracağız!!

Şeriatın gelmesini engelleyen paşaların hukuksuz yere yargılanmasına neden olan 28 Şubat davasının savcısı fetöcü kaynak : https://www.aydinlik.com.tr/haber/28-subat-savcisi-fetoye-yaslandi-74262

28 Şubatın önde gelen ismi Kahraman Genel Kurmay Başkanı İSMAİL HAKKI KARADAYI, Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren Kuzey irak harekatı yapmış. 30.000 askerler yapılmış. Bugünün 70.000 askerine tekabül ediyor. Bugün ki suriyelileri ülkemize alıp Suriye'de kürdüstanın kurulmasına neden olan şeriatçı TSK ise, 60.000 kişilik YPG terör ordusu imha edemiyor. Çünkü Amerika izin vermiyor. Amerikanın neden, 28 Şubat paşalarından korktuğunun başkaca izahı olamayacağı gibi; şeriat istediğinin de en önemli kanıtlarından biridir.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ateizmin artma sebebi insanların okuyup araştırmaya ve sorgulamaya başlamasıdır. Dinlerin insan uydurması olduğu açık. Ateist ve deistler sabah kalkıp kafasına göre ben inanmıyorum demez. Binlerce sayfa okur. Araştırır. Karşılaştırır. Kuran, İncil, Tevrat, dinler tarihi, hadis külliyatı vs inceler. Bunun için de müslümanların dinini müslümanlardan daha iyi bilirler. Süper müslümanlar inanmıyosan da saygı duy aq çocuuu diye kendini savunabilirken, ateistler kutsal kitaplardan ayet ayet belgelerle argümanlarını savunurlar. Tipik bir müslüman Kuranı anlayarak okumaz. Arapça okununca oturuşunu düzeltir. Anlamsızca duygulanır. Şarkı gibi dinler. Arapça küfretse amin der. Bu tipler kendisine Kurandaki ve diğer dinlerdeki çelişki ve saçmalıkları anlatan ateiste sadece saldırır. Hakaret eder. Kızar ve küfreder. İnanmıyosan da saygı duy kardeşim. derler. Allah ne derse doğru derler. Başka da bilgileri yoktur.

Uzattım ama soruna cevap: Millet uyanıyor.

1
    1 Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      1 yıl

Kendi bakış açına göre konuşmuşsun Sorgulayıp müslüman olan yokmuş gibi bilmiyorum haberin var mı ama dünya çapında İslamiyet artıyor aksine son zamanlarda pek çok ünlü isim bile müslüman oldu Onlarda sorguladılar müslüman oldular. İdda edilen kuranda çelişki var gibi argümanlar Cımbızcı ateistlerin kafasına göre ayetleri yorumlamasından kaynaklanıyor defalarca bunu dile getiren ayetleri ve anlamlarını açıklayan olsada iş o açıklamaları dinlemeye geldiğinde kimse oralı olmuyor nede olsa Arapça diyorsun ya işte buda arapçayı adam akıllı bilmemekten Türkçe karşılıkları üzerinden okumaktan kaynaklanıyor zaten Yani uzun lafın kısası kendi yazmak kendi çizmek şeklinde bir yorumdan öteye gitmiyor ateistlerin argümanları istedikleri kadar bunları genel ve herkesin kabul ettiği ispatlanmış gerçekler gibi sunsunlar sadece Kendi çerçevesini zorla içine alma girişiminden öteye gidemez SADECE GÜLÜYORUZ

Yorumla
  • romantikkurt34
    romantikkurt34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

her ayrı dinde, birçok din adamının kendi çıkarları doğrultusunda verdiği saçma cevaplardan olabilir bence

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

islamı yanlış anlattıkları için

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

19

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı.

Kendi kararlarıdır.. kendi seçimleri olduğu için de karışmamak lazım.

1
    1 Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Yok karışmadım zaten, sadece neden diye sordum 😊

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Şeytanin neferi olan irklar yani musluman düşmanlar son yuzyıllarda çok guçlendi. En. güçlü müslüman ülkesini de 100 yil omce yıktıktan sonra önlerinde artik kimse duramadi. İatedikleri gibi yozlastirdilar. Bir balikla dövüşecekseniz onu sudan cikarirsiniz ve yenersiniz. İnsanlari da dinden uzaklastirinca dogal ortamlarindan yani. guclu olduklari. herden uzaklastirip kolayca yenebilirsiniz. Muslumanligi tam. uyguladiginizi dusunun mukemmel. guclu bir devlet cikar. (Faiz yom yani harac kesilmiyor. Şehitlik önemli yani ölmekten korkmayan kararli askerler. Uyustjrucu ve alkol yok. Çalismak ta ayri bir ibadet sayiliyor. Bilim ve ilim ibadet sayiliyor) Boyle bir düşmanı kim ister ki? Veriyorlar sütten biskuviden hormonlari bozup cinsi bozuk nesil zihni bozuk nesilleri netfliksle veya turk dizileriyle zehirliyorlar. Butun din adamlarini asip kesip uyelerinin kimlerden olsutigu belli niyeti belli diyanet kuruluyor. ve sonuç bu.

5
    3 Yorumla
    • nihnjkk
      nihnjkk
      +1 yıl

Ne güzel konuştunuz bravo.

Yorumla
    • Aryani001
      Aryani001
      +1 yıl

Bilinçli bir Müslüman görmek güzel.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      1 yıl

Garip olan İslamiyetin Avrupa ve Abd çoğrafyasında Hızla artarak yayılması

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aile içi dini eğitimin kalkması da büyük bir etken. Biz küçükken okul tatil oldu mu elimizde elif be te ile camilere giderdik hala gidenler var ama önceden hemen hemen herkes giderdi hatırlıyorum aynı okul öğrencisi gibi öğle ezanında salardılar bizi sokaklar ellerinde elif be te olan çocuklarla dolardı şimdi o yok. Çoğu aile içinde namaz kılan da yok ramazan yok zekat yok fitre yok.. Bu kadar yokluğun içinde çocuğun dine yakın olması beklenemez. Birde bu Z kuşağı kötü maalesef sadece dinden değili ilimden bilimden yaratıcılıktan.. çok şeyden eksik.

2
    3 Yorumla
    • mrredhill_26
      mrredhill_26
      +1 yıl

Elif be te okuyunca ne anlıyordunuz? Anlamadan arapça dinleyince din mi öğrenmiş oluyordunuz? Şimdi size Ahzap 37, 50 mantıklı mı geliyor? Nisa 3, 34, Bakara 282.. Bunlar Tanrı sözü mü yani? Dinler insanlığa bulaşmış virüs gibi. İnsan uydurması siyasi hareketler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@mrredhill_26 siz bu şekilde inanıp yolunuza devam edebilirsiniz

Yorumla
    • mrredhill_26
      mrredhill_26
      +1 yıl

Tabi öyle yapıcam.

Yorumla
  • amandacerny
    amandacerny Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bilgiye daha hızlı ulaşılıyor. Önceden hocalar düşünmeyin gelin sorun derlerdi. İnsanlar da öyle yaparlardı. Şimdi herkes kendi doğrusunu bulmaya çalışıyor. Böylesi daha iyi. Körü körüne inanmak azaldı ama hala mevcut

4
    8 Yorumla
    • amandacerny
      amandacerny
      +1 yıl

Bu arada artmıyor diyenler kesin muhafazakar insanlar. Herhangi bir şeyi araştırmadıklarının sağlamasını yapıyolar sağolsunlar 😄

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Ben de müslümanım ama artmıyor diyenler bir ilginç gerçekten. Araştırsalar görecekler arttığını zaten 🤣

Yorumla
    • amandacerny
      amandacerny
      +1 yıl

Sen araştıranlardanmışsın pardon 😄

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Neden artıyor diyorum, inkar edip, hayır azalıyor diyorlar. Azalıyormuş bir de. Ya hiç artış olmasa bile nüfus artışına bağlı olarak yine azalamaz🤣

Yorumla
    • amandacerny
      amandacerny
      +1 yıl

Ahahah oran olarak kesin arttığı belli zaten bi sürü anket şirketi bu işleri araştırıyor

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Yorumlara baksana biri bayağı sinirlenmiş, azaldığına ikna olmadığıma 🤣

Yorumla
    • amandacerny
      amandacerny
      +1 yıl

Çok ilginç insanlar gerçekten 😄😄

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Dini kullanarak insanlara doğruyu göstermeden kandırdıkları için dini kullananlardan ötürü dinlere karşı bir ön yargı var.

Orta çağda cennetten ev arsa satmak, kız ve erkek çocuklara istismar etmek, bağış adı altında para toplayıp lükslerinde kullanmaları, iç isyanlarla ülkeleri zora sokmaları...

1
    0 Yorumla
  • Caannn35
    Caannn35 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bilginin daha kolay ulaşılır hale gelmesi ilk sebebidir. Mucize diye adlandırılan olayların aslında hiç yaşanmadığı veya gerçek dışı olması, çelişkiler vs

2
    0 Yorumla
  • Ssnane1
    Ssnane1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Bence günah oldugunu bildikleri seyleri yapiyorlar ama vicdanlarini rahatlatmak için inanmiyoruz diyorlar

1
    0 Yorumla
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü din ortaçağ ideolojisi. 21. yyda hiç bi hükmü yok, boş iş

3
    3 Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Ateizm derneği kurulmuş. Yotubeda reklam vardı. Önceden varmıydı.

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Eğeydir vardı o ya. Bomboş bi dernek bana kalırsa

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Banada öyle geldi😄

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 696 cevap paylaştı.

Hayatı sadece dizilerdeki ve instagramdaki paylaşım zanneden, alın teri yerine bedenini sergileyerek kolay gelir elde edebileceğini düşünen bir nesil ortaya çıktığı için.

1
    0 Yorumla
  • AnarsistBalPorsuğu
    AnarsistBalPorsuğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Çok okuyup araştırırsan ateist olursun zaten. Çünkü bir yerden sonra açıklaması olmuyor.

2
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Din adamlarının yanlış tanıtımı olabilir mi?

1
    0 Yorumla
  • Besiktas256
    Besiktas256 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Islam tarihin cöplügüne ait bir görüs oldugu icin.

2
    0 Yorumla
  • uyanmakzorundayiz
    uyanmakzorundayiz Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.

son 20 yılda dinsizlik arttı sosyoloji değişti toplum sekulerlesti

1
    0 Yorumla
  • nihnjkk
    nihnjkk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Kıçını kaldırıp iki ter dökmeye, anasına bacısına sahip çıkmaya üşenen. Baba sayesinde bedavadan tüm ayrıcalıklara sahip bir hayat yaşamış olanlar doyunca tanrıya ben sana değil sen bana muhtaçsın kafası tutuyo işte

2
    1 Yorumla
    • anonimkullanıcı1612
      anonimkullanıcı1612
      +1 yıl

NE ALAKA :D Bu nasıl bir mantıktır ya. Ateizm "tanrı bana muhtaç" mı diyormuş :D :D :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-39127472

Bakalım öylemiymiş 🤣

0
    4 Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

Müslüman olanların nüfus artışına göre konuşulmuş olmasın bu haberde? 🤣 Kaldı ki Müslümanlık ne kadar artarsa artsın, ateizmin artması konu. Müslümanlığın artması demek, ateizmin artmayacağı anlamına gelmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sadece nüfus olarak değil Avrupada ve Abd de insanlar islamiyete doğru katılım sergiliyor. Bunların arasında ünlü insanlarda var. Bunun yanında israil ve filistin olaylarında da olayın tepki çekmesi sonucu araştırıp bu nedir diye inceleyip pek çok kişi müslümanda oldu şimdi Onlardan bazılarını göstereceğim hepsini koysam yetmez bak bakalım öylemiymiş.
      https://youtu.be/51RWvH57xHY?si=qo6mLxhqpdknaVsN
      https://youtu.be/YkcW8FZs8hA?si=ZhnIzISEh9vTFhZw
      https://youtu.be/epsZuGQHz4I?si=1MLlrsLRzFWBdpUw
      https://youtu.be/bn1OVLX1QAA?si=iBcrrCuJpWOkZRhz
      Ve tabi Tate de bunlardan oldu
      https://youtu.be/PX62pfHRkxg?si=kWsJVW_vpqSH2io3
      İslam git gide artıyor.

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

Tamam keşke artsın ama islamın artması ateizm de arttığı gerçeğini değiştirmiyor. Ben islam neden azalıyor demedim ki, ateizm artıyor dedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ateizm Anti islam Propagandasının ülkemizde olduğu gibi sert şekilde işlendiği yerlerde artış göstersede bu çok uzun süreli olmuyor. İnsan fıtratı gereği bir Anlam bulma anlama ulaşma arayışı üzerinde oluyor. Bir noktadan sonra bu boşluk dolmayınca Yine kendini bir inanca dayama noktasına geliyorlar. Ülkemizde başta ateist olduğunu söyleyenler önce Agnostik ve Deizim me de bu yüzden geçiş yaptı bir noktadan sonra ya farklı bir din veya islamiyete tekrar döneceklerdir. Bizim ülkede bu propaganda yeni fakat batıda Yıllardır Anti İslam propagandası yoğun şekilde yapıldı. Buda bir yerden sonra insanların sorgulamasına neden oldu Yıllarca terör dini olarak gösterdiğiniz İnsanlar Tüm insanlığın gözü önünde vahşice katlediliyor kimse sesini çıkarmıyor Çıkaranda şiddetle bastırılıyor. İnsanlar bu tezatların üzerine sorgulamaya gittikleri için medyanın yalan ve sahtekarlık koktuğunun farkına vardı ve bu yüzden İslama bi anda yüksek oranda ilgi ve alaka artmış oldu hep ne der ayettte"""Tuzak Kuranlar bilsin ki tuzak kuranların en hayırlısı Allahtır. Allah kendine tuzak kurana 2 tuzak birden kurara Bilsinler ki Allahında planı var"İslamı yoketmek için çıktıkları bu yolda İslam kendi içlerinde yayılmaya başladı. Allah böyle tuzağı başlarına geçirir işte 🤣👍

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Herkes dusunceye bagliyoda asil sebep sevisme ozgurlugu bence

1
    0 Yorumla
  • arascanpolat
    arascanpolat Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

bencede arttığı falan yok gidersek azalıyor

1
    2 Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Hayır, artıyor.. Araştırabilirsin.

Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      +1 yıl

son 20 yılda maalesef arttı hükümet dindar nesil başaramadı

Yorumla
  • Jsjsjsj272773
    Jsjsjsj272773 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Deizm ve Agnostisizm daha çok arttı aslında

1
    0 Yorumla
  • siyahatlıasilprenses
    siyahatlıasilprenses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 96%
    +1 yıl

Kullar Alemlerin Rabbine nankörlük ediyor

2
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Dinler saçma çünkü :D

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bilim geliştiği için ne kadar dinin saçma yönleri ortaya cıkıyor ateistim

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

aileden direkt kabul etmiyolar cunku arastırıyorlar

2
    0 Yorumla
  • mertalper_
    mertalper_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Türkiye'de ateist yoktur. kendisini ateist sanan cahiller vardır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kıyamet alameti hep bunlar 🙄

3
    0 Yorumla
  • Vincenzocorleone
    Vincenzocorleone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 66
    +1 yıl

Arttığı falan yok gidersek azalıyor

1
    4 Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Hayır, artıyor. Araştırabilirsin.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

Are you atayiz

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      +1 yıl

Müslümanım...

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩

Yorumla
  • umutkiral
    umutkiral Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

allah yok gam var

1
    0 Yorumla
  • Zzeynepss
    Zzeynepss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Akp yüzünden

2
    1 Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      +1 yıl

maalesef Akp oy verdim kötünün iyisi diye verdim kandırıldık aldandık hükümet dindar nesil başaramadı

Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ateizm neden hızla artıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ateizmin hızla artış sebebi nedir? 18 cevap verildi
Ateizm neden artıyor? 18 cevap verildi
Ateizm neden çoğalıyor? 25 cevap verildi
Ateizm ve deizm neden artiyor sizce? 9 cevap verildi
Ateizm, deizm neden bu kadar arttı? 31 cevap verildi
Dünyada neden Ateizm , Deizm ve Agnostiklik artıyor? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨