• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

İran ile İsrail arasında son gelişmeler neler?

GünlükYaşamda
GünlükYaşamda Takip Et
Bilge Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
İran ile İsrail arasında son gelişmeler neler?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

İsrail terör devleti, he yaparsa yapsın ABDnin koruyuculuğu altında kimsenin midahale edemeyeceğimi sanıyordu. İran uluslararası hukuka uygun olarak İsrail'i tokatlayınca işlerin öyle olmadığını gördü.

Çin ve Rusya da İran'a açık destek verdi. İsrail ise dozajı düşürmeye yönelik "adetten" bi cevap verdi, hiç bi hlta da yaramadı.

Asıl embesillik, burada ve islamcı cenahta bunun "danışıklı dövüş" olduğu yönündeki osuruklardır. Hakkaten hiç b s... kimden anlamıyorlar ya

0
    2 Yorumla
    • ADALET00MELEĞİ
      ADALET00MELEĞİ
      +1 yıl

Sence büyük İsrail kurulur mu?

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

"Büyük İsrail"e gerek yok. Mrvcut İstail zaten ABD için yeterli bir köprübaşı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

9

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.

gerilim var sanırım

0
    0 Yorumla
  • necdko
    necdko Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İsrail vurmuş sanırım ama devamı gelmeyecekmiş. Siyasetçileri biraz tanıyan tersini yapacaklarını bilir. Geçmiş olsun.

0
    0 Yorumla
  • Bravehrart m
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 457 cevap paylaştı.

Patlama oldu ama geçici olarak patladı, fakat her an havadan karadan başkenti bombalayabilirler.

0
    0 Yorumla
  • Vincenzocorleone
    Vincenzocorleone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 66
    +1 yıl

Amerikanın kardeşi israil ile amerikanın köpeği iran tiyatro sergiliyor

0
    36 Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

İran nasıl amerikanın köpeği, bi anlatsana

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza Filistine en çok yardım gönderen 5 ülkenin içinde iran var mı? Hayır

İsrail iranın büyükelçiliğibe saldırı düzenledi 3 tane generalin öldürdü peki iran ne yaptı? Üç gün boyunca bekledi abd ile konuştu toplum baskısından dolayı boş arazilere 300 tane füze attıki hepsinin kodlarını zaten İsraile vermişti bir iki tane dışında hiçbiri düşmedi.
      İran sudiyede ırakta mezhep temelli olarak insanları katletmesini biliyor sünnilere işkence yapmaktan asla geri durmuyor ama İsraile sesini dahi çıkartamıyor.
      İran yıllardır suriyede ırakta sünnileri katlederken 1 tane amerikan askerine tek kurşun dahi sıkmadı sıkmıyor.
      İran bölgedeki en büyük amerikan müttefikleri.
      Ne oldu hani iranın bilmem Kahhar bilmem zihhar füzeleri vardı ne oldu onlara demirkubbe hepsinin içinden geçti.
      İsrail kalkıyor ırakta iranın adamını bombalıyor paramparça ediyor bunun üzerine iran kullanılmayan bir havalarına üç tane füze gönderiyor. bir tane amerikan askerinin bile bunu kanamadı.
      Trump dalga geçiyor diyorki iran bizi aradı şurayı vuracak boşaltın dedi diyor.
      Gidin gazzeye refahtan giren tırlar arasında bir tane iran bayraklı tır göremzesin çünkü gazzeliler sünnide ondan,
      Allahaşkına iran tarihi boyunca müslüman ve türk olmayan hangi ülkeye saldırmış söyleyin.

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

İran boş "insani yardım" yapmıyor. Bölgede Amerika ve İsrail karşısında savaşan ne kadar grup ve devşet varsa hepsine silah ve istihbarat sağlıyor.

Yazdıklarım o kadar saçma ki, İstail Suriye'de, ABD Irak'ta İran'ın silahlandırdığı grupları vurruyor.

Yemen'de Husiler, Irak'ta Haşd El-Şabi, Lübnan'da Hizbullah. Bunların hepsi İsrail ve ABD hedeflerine yönelen gruplar.

Senn sünni dediğin, ışid ve öso gibi cihatçı yamyamların, ne İstail ne de ABD hedefine yönelik tek bir hamlesi oldu.

Bu arada İran, Konsolosluğunj vuran uöakların kalktığı İsrail askeri üssünü başarıyla vurdu. İstail bi s... kim yapamadı.

AKP tvlarının eöbesil yprumcularını dinleyip gelme bana

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza iran islamın ve türklüğün en büyük düşmaıdır

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Heheh tamam. Siyasal islamın mexhepçi gerici alerjisi kendini en sonunda bu boktan hamasetle kendini gösterir.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza senin görüşün nedir

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Sosyalistim

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza bilmem biliminin fakat iran "islam" ülkesi

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

ABD emperyalizminin karşısında konumlanıyor. Yemen'deki Husiler de İslamcı. Filistinde Hamas da.
      2009da Irakta Amerikan askerlerini geberten sünni Irak İslamcıları da aynı.

Sosyalizmin en temel düşmanı emperyalizmdir.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza ben şahsen 2. Dünya savaşından bu yana kapitalizm ve sosyalizm in ortak bir şekilde dünyayı yönettiğini ve iyi polis kötü polisi oynadıklarını düşünüyorum. sence rusyanın şuanda ukraynada yaptıkları kime yarıyor? bu sayede abd silah satımından milyarlar kazanmıyor mu? Rus halkı ekonomik olarak perişan olmuyormu? Komünizm türklüğün en büyük düşmanıdır abd den bile daha çok

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Bi kere şu "türk düşmanı" muhabbetini bi bırakın. Kim s.. ker Türkü. ABDnin uç karakolu olmuşuz Soğuk Savaş boyunca. Ve ABD bunu yaparken Türk sağı her zaman ABDnin kuyruğunda kene olmuştur.

Sosyalizmin hiç bir yerinde Türk düşmanlığı yoktur. Hatta faydası vardır. Bugün Orta Asyadaki Türki devletleri modernleştiren SSCBdir. Yoksa koyun ve at bokunda yuvarlanıyorlardı..

Rusya'bın Ukrayna midahalesi, bizim Kıbrıs müdahalemizle aynıdır. ABDnin Ukrayna meselesini kaşımasının nedeni Rusya'yı kışkırtmasından çok Avrupalı müttefiklerini hizaya sokmasıyla ilgili.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza bende şahsen nato ve abd ye karşıyım onları sevmem ama şuna bir gerçekki iran işe rusya türklerin tarih boyunca en çok savaştığı iki devlettir. ben şahsen tam bağımsız türkiyeden yanayım. türkiye ikiye bölünmüş durumda bir tarafta abd mandacısı limonlar var ama öteki tarafta sol tam bağımsızlıktan ziyade biryerden kalkıp başka bir gücün (çin rusya) kucağına oturmayı reva görüyor. ben rusya ya asla güvenilemeyeceğini düşünüyorum bence solculuk milli bir çizgiye oturmalı haksızmıyım

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

"Ruslar güvenilmez" derken mesela, Türkler güvenilir mi? SSCB ile onca anlaşmay rağmen Nazilere bedavaya yakın krom satması, İstanbul boğazı konusunda SSCByi satıp İngiliz Fransızla görüşmeler.

Soğuk Savaş'ta ABDnin nükleer silah deposu olması. Aslında, Rusya'nın bugün Türkiye'ye güvenmesi mucize. Ki Rusya, sanıldığı kadar büyük bir güç değil. Onlar da sağlam müttefik arıyorlar. Rusya bu yüzden düşmanımız değil ortağımız olabilir.

Asıl düşman ABD emperyalizmidir.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza ne rusya ne abd nede çin , her şey türklük için

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Öyle bi dünya yok. Türkiye çevre ülke. Dolar bağımlı, endüstrisi zayıf, dışarı bağımlı. Çin şu anda ABDnin karşısında durabilecek tek güç. Özellikle ekonomik yönden. Tek başına Türkiye hiç bir şey yapamaz. Doğru ittifaklar kurmalı.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza türkiye nato üyesi değilmi nasıl olcak

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza ayrıca türkiye şuanda bölgesel bir süpergüç

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Çıkarsın. Bizi kim tehdit ediyor? ABD. PKK kimin eörinde? aBD. Çok basit denklem

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza 2 sene önce idlibde 33 askerimizi şehit eden rusya değilmiydi, kremlinde terör elebaşları ile görüşen rusya değilmşydi?

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Başka bir ğlkeye hem terörist ihrac edersen, hem de onları korumak için yanında asker bulundurursan vururlar. Türkiye terörist koruyan silahlandıran ülke konumundadır.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza son dediğin şeyi ilker senden duyuyorum açıklarmısın

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Öso terörist örgüt. Suriye Arap Cumhuriyetini devirmek için ABD, Katar, Suud tarafından fonlanan ve Türkiyede eğitilen örgüttür.

Zaten ösoyu s.. kleyen yok da, l Kaide unsurlarıyla bunlar geçişli. Ösoya verilen silahlar, elemanlar el kaideye ve ondan kopan ışide gitti hep. Rusya ve Suriye de haklı olarak bunları ve bunların yanında duran her unsuru vurm hakkına sahip

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza öso suriyede pkk ile mücadele eden bir gruptur tıpkı hamas nasıl israil ile mücadele ediyorsa öyledir. ayrıca öso nun bize Libya dada çok yardımı dokundu hem abd niye tğrkiye ile yakın olan bir oluşuma destek versin? Türkiye bugün suriyede abd ile savaşmıyormu?

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Esad'ın devrilmesi projesi zaten ABD projesidir. Katardan gidecek enerji nakil hatlarına izin vermedi Esad. Orada doğalgazı Avrupaya bağlayacaklardı. Bütün mesele bu.

Türkiye de bu yağmay ortak oldu. PKK ise, oradaki boşlukta ABDnin "güvenilir müttefiki olarak" çıktı. ÖSO bi halt beceremedi. Esadı zorlayan radikal cihatçı gruplardı. El nusra, ışid. ABD bunlara Kobane'ye kadar dokunmadı bile.

Türrkiye, bu teröristlere destek verdi, Suriye'den izin almadan topraklara girdi. Terörist kolladı ve maalesef 33 askerin de öldüğü operasyon gerçekleşti. Başkasının vatanına askerini teröristi sokarsan olacağı bu

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza esadı desteklemek mantıklımı? Esad suriyede yıllarca sunnilere işkence etti onun yüzünden 10 milyon suileyi vatanını terketti. Abd nin amacı suriyeyi insansızlaştırıp işgal etmek değilmi? ve esat bunu sağlamaya çalışmıyormu? Tğrkiye Esada gelin birlikte suriyeyi temizleyelim dediğinde eaad niye kabul etmedi?

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Esad sünnilere zulüm falan yapmadı. Bunlar amerikan propagandası. Esad'a dayatılan şey enerjş bakil hatlarının geçişini kabul etmesi. Haklı olarak etmedi, çünkü bu ABD projesi. Bağımsızlığına buruşacak darbedir. O yüzden sünnilere zulüm yapıypr yalanını çıkardılar.

Esad, emperyalizme ve onların maşalarına karşı vatanını savundu. Biz burada Davutoğlunun emperyalizmin köpekliğini yapmamızın cefasını çekşyoruz

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza snhr tarafından yayınlanan raporda esat rejiminin suriyede 11 yıl içinde 14 bin kişiyi işkenceyle katlettiği söyleniyor.
      Neden milyonlarca suriyeli suriyeyi terketti?
      Esad gerçekten vatanını savunuyor olsaydı kendi halkını başka ülkelerde mülteci konumuna düşürmezdi.
      Eğer sudiyede balta abdülfettah el sisi gibi bir lider olsaydı bugün istikrarlı bir suriyeden bahsedebilirdik

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

SOHR demek istedin sanırım. Merkezi Londra'da. Sence bu SOHRun Suriye'deki vekalet savaşındaki işlevi çok belirgin değil mi?

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza merkezinin londrada olması bir anlam ifade ediyormuki?
      Yinede esad bence suriyeye çok zarar verdi surşyede bir sisi olsaydı her şey farklı olabilrid haksızmıyım

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Esad, Suriye'nin bağımsız, küresel sermayeye vatanını satmayan onurlu bir tavır koydu. Suriye'de vatan için savaşan sünniler yok mu sanıyorsunuz? Sueiye'ye 200 000 yabancı cihatçı taşındı. Resmen bancı işgalidir. Esad direndi.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza esad direnmeye devam etsin tarih birgün herkesten hesap soracak Netanyahu danda esaddanda

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Bak, İstail'in bölgedeki en büyük düşmanı Esad'dı. Suriye bu hale gelince İsrail daha rahat hareket etti. İsrail 10 yıldır canı istediğinde Suriyeyi vurdu.

Sueiyenin bu hale gelmesi, aynı zamanda İsrailin güvenliği indi. Esad kendi halkına değil, cihatçı teröristlere karşı savaştı. Olay bu

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza israil bir emperyalist güç olan abd nin kuklasıdır , suriyede rejim bir emperyalist güç olan rusya nın kuklasıdır ve ben bize her ne kadar farklı yansıtılıyorsada büyük emperyalist güçlerin aslında işbirliği içinde olduğunu düşünüyorum olan ne ruslara ne abd ye oluyor olan sadece suriyenin ırakın gazzenin yemenin ve savaş altında ezilen tüm ülkelerin halklarına oluyor ukrayna halkı içinde aynı şey geçerli. Hiçbir emperyalist güç masum değildir. çinde buna dahil. çin yıllardır doğu Türkistan'da sırf Müslüman ve Türk oldukları için insanları katlediyor. Ben üç emperyalist gecede kuklalarınada karşıyım. siz rusyanın ve Çin'in emperyalist güçler olduğunu düşünmüyormusnuz

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Rus emperyalizmi diye bişiy yok. Bu bizim Türk sağının kompleksi. Rusya da, Tıpkı Türkiye gibi, kendisini kuşatan emperyalist güçlere karşı kendi alanını koruyor.

Rusya sağa sola demokrasi getirmeye çalışmadı, 10bin km öteden bi ülkeyi tehdit görüp yıkmadı. Zaten emperyalist olması için gereken ekonomik güce de sahip değil. Ama onların da çıkarı Suriye'de İran'da. Aslında bizim de öyle.

ABD ortadoğuda ne arıyor diye sorgulamadan Rusya'nın hamlelerine emperyalist demek gerçek dışıdır. SSCB zamanından beri kendi devletlerini emperyalist saşdırganlığa karşı koruyordu.

Suriye Rusya'yı kendi davet etti. Libya gibi olmak istemedi. Libya şu anda daha mı iyi Kaddafi'den sonra?

Bölgedeki en büyük tehlikenin ABD ve kuyruğundaki Avrupa devletleri olduğunu görmek zor olmamalı

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@Hullanza rusya büyük bir ekonomiye sahip olmasaydı 2 yıldır bunca ambargoyu kaldıramazdı

Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

İran büyük bi ekonomiye sahip değil, ama neredeyse 40 yıldır dayanıyor. Çünkü üretiyorlar

Rusya'nın zaten SSCBden kalma bir üretim temeli var. İran bunu kendi imkanlarıyla yaptı.

Amerikan ambargosu etkili, ama diz çöktüremiyor

Yorumla
  • Sedat272727
    Sedat272727 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 87%
    +1 yıl

İt iti ısırmaz

0
    0 Yorumla
  • Donsuzbirerkek
    Donsuzbirerkek Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

İran dürtmüş İsrail sürtmüş

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İran yönetimi İran halkını uyutuyor.

0
    0 Yorumla
  • Freedown54
    Freedown54 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Ölmüş

0
    0 Yorumla
  • Burak073436
    Burak073436 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Tanışıklık dövüş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hikayeden roller

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > İran ile İsrail arasında son gelişmeler neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İran ve İsrail arasındaki son gelişmeler neler? 4 cevap verildi
İranla İsrail çatışması hakkında düşünceniz nedir? 15 cevap verildi
İran ile İsrail ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz savasa biz de dahil olur muyuz? 6 cevap verildi
İsrail ve İran birbirlerine füze yağdırıyor! Gelişmeleri takip ediyor musunuz? 42 cevap verildi
İsrail İran çatışması hakkında ne düşünüyorsunuz? 7 cevap verildi
İsrail İran çatışması hakkında ne düşünüyorsunuz? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsan kalbini korudukça soğuk biri gibi mi görünür?
  • Bana okuduğunuz en güzel kitabı önerecek olsanız bu hangi kitap olurdu?
  • En cok neyinize iltifat alıyorsunuz?
  • Alexander Nübel Beşiktaş'ta! Sizce Alman kaleci Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Şiddet gören erkeklerin başvuru yapabileceği bir yer olmalı mı?
  • Youtube Videosu İzlerken Hangi Kalitede İzlersiniz?
  • Tokalaşmayı sever misiniz?
  • Sizce bir insanın hayattaki gerçek değeri neyle ölçülür?
  • Bu devirde nasıl sevmek lazım?
  • İlişkide tartışma çıkınca sevgiliye engel atan mı yoksa engellenen taraf mısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨