İsrael dun gece sabaha karşı İran'ı vurduğunu, İran küçük bir saldırı olduğunu püskürtüldüğünü açıkladı. Saldırı Isfahan'a yönelik olmuş olup bölgedeki nükleer tesislerin hasar almadığı, tüm uçuşları iptal ettiğini açıkladı.

İsrael dun gece sabaha karşı İran'ı vurduğunu, İran küçük bir saldırı olduğunu püskürtüldüğünü açıkladı. Saldırı Isfahan'a yönelik olmuş olup bölgedeki nükleer tesislerin hasar almadığı, tüm uçuşları iptal ettiğini açıkladı.
Israil, İnsansız hava araçlarıyla saldırmış ve İran , hepsini havada imha etmiş. Yani İranın yerli hava savunma sistemlerinin, insansız hava araçları açısından yeterli olduğunu gördük. Bence balistik füzeleri de iyi. Ancak, vurmak istemediler.. İsrail de gelişmiş Balistik füzesini kullanmadı. İsrail gelişmiş Balistik füzesiyle saldırsa , İranın savunma sistemini kesin olarak test ederiz. Ancak İsrailin Demir Kubbesi efsane..
Bizim burada görev süremiz (her İsrael vatandaşı) erkekler 3 kadınlar 2 yıl askerlik yapıyor ülkenin kritik noktalarında ve şehirlerde Demir Kubbe var. Şu an dünyanın en gelişmiş hava savunma sistemi. Her erkek ve kadın bu Demir Kubbe yi görmüş ya da görev yapmıştır.
Sizde tabanca ve piyade tüfeklerinde alınan harç , kaç dolar? Türkiyede taşıma 1748 dolar; bulundurma 521 dolar
Bizim burada kadın olsun erkek olsun askerliğini tamamladı ya alabiliyor özellikle 7 ekimde sonra çok çok büyük bir artış var ki hükümet silahlanilmasini istiyor halkın. Ben görev nedeniyle almıştım bir harç ödemiyorum çünkü silahı hükümet verdi ama tam olarak siviller yeni düzenlemede ne kadar tam bilmiyorum ama duyduğum 225 250 şekel gibi bir şeymiş
2155 tl imiş, bedava. Bizde bu paraya taşıma ruhsatı alınabilse, hemen alırdım. Av tüfekleri ile idare ediyoruz, burada. 12 kalibre av tüfeği , tabancadan kuvvetlidir ama menzilleri kısa. Öldürücü menzil, en fazla 50. metre
Biz yivli tam otomatik alabiliyoruz tüfek. Av tüfeği 36 gr al. 9 lu olsun ya da tekli fişekler kullanabilirsin
Eğer saldırı olursa cevabını çok sert veririz diyordu İran, cevap verebilecek mi derseniz hayır.
Şimdilik cevap vermeyecekmiş, saldırı küçükmüş
Sahtekar topluluk.
👍👍👍
Cevap
6Cevap
Yapılması gereken bir davranış Müslümanlara çok havalanmayin diyor darma duman ederim el ilah Putunu kırarım tanrısiz kalırsınız diyor 😁
Aslında verilen mesaj bu
Bilimde kik üstünse Kudüs onundur
Bitcoin almak için mi yaptılar yine yeterince düşmedi az daha düşürelim altları ezelim diyedir kesin yine.
Savaşa bağlamasınlar da gerisi önemli değil.
Kaşınanı kaşırlar.
İsrail suçlu. Sen git iran konsolosluğu vur. İran da karşılık vercek bir daha saldır. İsrail iran na. İsrail büyütüyor olayı. Abd ye güveniyor israil
Gündemi iyi takip et ve gördüğünü duyduğunu unutma. İran Hamas'ı destekleyecek ve kiskirtarak 7 ekim katliamıni finanse etti. Hizbullah ve daha itrili ufaklı bir çok taşeron örgütü destekliyor. Ne olmasını bekliyordun? konsoloslukla kurtulmalari mucize.
Tiyatroya devam simdilik
Ayıp olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?