Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı Nasıl Bilirdiniz?
17 Nisan 1993 - 17 Nisan 2024

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı Nasıl Bilirdiniz?
17 Nisan 1993 - 17 Nisan 2024

Türk düşmanı, Pkkalı ve ekonomik krizlerinin mimarı idi ve ateşi bol olsun
Ayrıca Azerbaycan Türkü düşmanı olup Qarabağ savaşında," onlar Şii, onlara İran yardım etsin ve biz neden edelim" demiştir. Bu yüzden Azerbaycanlı sığınmacıları, Nahçıvan üzerinden ülkemize almamıştır. Eğer gebermeseydi ve kemalist TSK dan korkmasaydı, pkkalı teröristlere af da çıkartırdı. Ateşi bol olsun, hainin.. Eşi, kendisini aldattı ve ortaya çıkmasın diye zehirledi. En hakim görüş, budur.
Yazı eksik gelmiş, tamamı bu
Kürt kökenli idi, Irak 'daki pkkalıları ülkemize aldı, Siyasal islamın Adnan Menderes'den sonra ikinci ismidir , kapitalist sömürü sistemini ülkemize sokmuş ve böylece en büyük ekonomik krizlerinin başlangıcının mimarıdır.
Ayrıca Azerbaycan Türkü düşmanı olup Qarabağ savaşında," onlar Şii, onlara İran yardım etsin ve biz neden edelim" demiştir. Bu yüzden Azerbaycanlı sığınmacıları, Nahçıvan üzerinden ülkemize almamıştır. Eğer gebermeseydi ve kemalist TSK dan korkmasaydı, pkkalı teröristlere af da çıkartırdı. Ateşi bol olsun, hainin.. Eşi, kendisini aldattı ve ortaya çıkmasın diye zehirledi. En hakim görüş, budur.
Kendisi Türk kelimesinden rahatsiz olurdu, ülkenin ismini Anadolu Cumhurriyetine cevirmek istedigini veya böylesi daha iyi olacagini söylüyordu.
Halkin cehaletini kullanip, onu sömüren Türk düsmaninin tekidi. Malum ama ülkenin geneli cahil olunca bunun bile arkasinda rahmet okurlar.
Anadolu Cumhuriyeti çok zekice bir fikir.
Kendi yazmış olduğu La Turquie and Europe adlı kitapta Türklere cahil, medeniyetsiz ve çoban ifadelerini kullanıp hakaret etmiştir. Kuzey Irak'tan kaçan göçmenlere ülkenin kapısını açarak ülkeyi mülteci çöplüğüne dönüştürmenin ilk adımını atmıştır. İyi bilmezdik.
Cevap
9Cevap
@miniksarikelebek https://www.malumatfurus.org/turgut-ozal-la-turquie-en-europe-kitabi/
İlk okul. 1de idim okul bahçesinde idik bayrak birden yarı ya indi. Turgut özal vefat eti Allah rahmet eylesin Türkiye kalkınması da emeğı var
Merhuma Allah tan rahmet diliyorum, Türkiye için çalışmaya çalışan bir insandı
Çok büyük adamdı. Kemalizm'le mücadelede önemli kazanımlar elde ettik onun döneminde.
Çocuktum. Bugünün teknolojik altyapısı ona ait. İnternet cep telefonu bilgisayar tv gibi. Siyasal hataları oldu kimin yok ki. Türkçe kosova da başlar Çin de biter dedi. Bu konuda adımları var.
Türkiye cumhuriyetinin en iyi cumhurbaşkanlarindan biriydi. Allah rahmet eylesin.
Computer oynamayı seven bir adamdı Allah rahmet eylesin
Her biji Kurdistan ✌️✌️✌️ bize özgürlüğümüze kavuşturmaya çalıştı Allah rahmet eylesin 🇸🇳🇸🇳🇸🇳
Aklı başında anayasaya bağlı bi adam bilirdik
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?