+1 yılSuriyeliler ve Afganlar, çoğunlukla bizden cesur maalesef. Türk erkeklerinin de fena dayak yediğini üzülerek görüyorum. Çünkü aileler, Türk erkeklerini fena kırılgan yetiştiriyor.
Amerikanın devasa hava kuvvetleri, savaşabilen nüfusu, nükleer silahları ve devlet aklı var. Rus ordusu ise, savaşamıyor. İran dinci pers rejimi, Türk düşmanı. Türkiye' de ise Akp iktidarda iken, sonumuz gelecek gibi.. Bir de TSK da Atatürkçü değil artık. Neyimize güvenecez? Sokakta suriyeliler ve Afganlar tarafından dövülen halkımıza mi?
Hayal kurmayı bırakıp önce akp ve sığınmacıların kurtulalım. Daha sonra Cumhuriyetin ilk yıllarındaki, ihtişamı yakalamayı hedefleyelim yeter bize. Ancak suriyelileri bile göndermek, ciddi bir kurtuluş savaşı gerektirir. Kolay değil.. Bizi, iyi günler beklemiyor. Detaylı olarak şöyle izah etmem gerekirse ;
Amerikanın Türkiyeyi Türksüzleştirme ( Bop) projesi kapsamında getirildiler. Şöyle ki;
Şimdi Amerika şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle ki halkın, % 40 ı kesin şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. %10 nu temsil eden Mhp ve DEM seçmeni ise, belirsizliğini koruyor. Zira Mhp ile DEMİN toplam oyu, bu kadar. Şimdi bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünme olması lazım. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Kaldı ki bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. Yani şeriat, Türklerin gelecek 100 yıla sağlam çıkmasına kesin engel olmakta.
Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti ki şeriatın gelmesi kesin olsun. Çünkü akplilerin evlatları laikçi olup akpliler kendi evlatlarına kurşun sıkmayabilir. Bu durumda bunların gelmeleri için; Amerika/israil sınırlarımızı mayınlardan temizledi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden oldu , daha sonra sürekli geldiler, akp de aldı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcadı. Bunları ülkede tutan ise, AKP. Suriyeliler ve Afganlar ise, şeriatçı olup; eşleri çarşaflı, şeriat istiyorlar, Esad şeriata izin vermediği için geldiler , hepsi silah kullanmayı iyi biliyorlar, Erdoğanı seviyorlar ve gitmemek için her şey yaparlar.
MAYIN temizleme detay: https://www.odatv.com/siyaset/nato-mayinladi-israil-yerlesecek-5462
Amerika suriyelilerin Türkiye'de kalmasını istiyor kaynak:
Bir de şunu da belirtmek gerekir ki NECMETTİN ERBEKAN, şeriatı 1997-1998 de getirecekti. Zira tüm belediyelerı cumhuriyet karşıtı konuşma yapıyor, şeriat isteriz gösterileri oluyor ve ERBEKAN '' adil düzen ( şeriat gelecek ) kanlı mı olacak kansız mı? '' diyerek ülkeyi adeta iç savaşa sürüklüyordu. Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren TSK da bu iç savaşa engel oldu. ERBEKAN, pişman oldu ve TSK 'dan şikayetçi olmadı. Bu yüzden Amerikanın terör örgütü fetö, 28 Şubat davasını açabilmek için; Erbakanın ölümünü bekledi. Zira Erbakan, darbe yoktu diyecekti ve dava düşecekti. Akp ile FETÖ savaşı başlayınca, dava AKP ye geçti. Akp de bu davayı devam ettirip Amerikanın planladığı iç savaşı engelleyen ve pkkayı bitiren paşaları hapishaneye tıktı. Hapishanede, canlı canlı idam ediliyorlar ve hesabını elbet soracağız!!
Şeriatın gelmesini engelleyen paşaların hukuksuz yere yargılanmasına neden olan 28 Şubat davasının savcısı fetöcü kaynak : https://www.aydinlik.com.tr/haber/28-subat-savcisi-fetoye-yaslandi-74262
28 Şubatın önde gelen ismi Kahraman Genel Kurmay Başkanı İSMAİL HAKKI KARADAYI, Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren Kuzey irak harekatı yapmış. 30.000 askerler yapılmış. Bugünün 70.000 askerine tekabül ediyor. Bugün ki suriyelileri ülkemize alıp Suriye'de kürdüstanın kurulmasına neden olan şeriatçı TSK ise, 60.000 kişilik YPG terör ordusu imha edemiyor. Çünkü Amerika izin vermiyor. Amerikanın neden, 28 Şubat paşalarından korktuğunun başkaca izahı olamayacağı gibi; şeriat istediğinin de en önemli kanıtlarından biridir.
Peki demokratik yoldan nasıl şeriata engel olacaz?
Zafer partisini iktidar yapamaz isek ; chp yi iktidar yapar. Şöyle ki;
AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok. Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.
Https://www.youtube.com/watch?v=2HbmShl37Ys
Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. şu an görüşmeler olduğuna ilişkin, Akp nin içinden sesler geliyor. Şu linlkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın
çözüm sürecini buradan detaylı dinle.
https://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html
https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673
https://www.rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/0901202415
Ben ise İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, mümkün Nitekim CHP islami kürdüstanı ilan ederse kendi seçmeninden, Laik Kürdüstanı ilan ederse herkesden tepki çeker
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Zira her şeyi, dinle örtmesi gayet kolay. Ordu da şu an şeriatçı. Yani AKP , ''islami kürdüstanı ilan ediyorum'' dese; iktidarda olan kimseden tepki almaz. Mhp tepki verebilir ama MHP nin artık oy gücü kalmadı. 31 Mart 'da da akp ciddi kan kaybetti. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak ve bunları oy kullandırmayı becerebilmek. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyeceğiz. Ya da suriyelilerin bizi, silmesini bekleyeceğiz013 Yorumla- +1 yıl
Çok bosyapmizsin. Bı kere ordu hala daba kemalist. 15 Temmuz öncesi ordu mu kemalistti. Şimdi ergeneoondan balyozdan atılan tüm subaylar tsk da aktif görevde tsk tamamen Atatürkçü oldu artık
- +1 yıl
Sen 2015 öncesi feto ABD kuklasirte yok artık şimdiki RTE Atatürkçü milli. Eğer CHP gelirse yeniden çözüm süreci başlar o yüzden ya zafer partisi desteklenmeli ya da RTE
- +1 yıl
Şeriatçı falan değil akp
- +1 yıl
Kemalist ordu zaten RTE yi denetliyor ancak Cho gelirse kemalist ordu kalmayacak çünkü CHP nin içinde Ergenekon balyoz operasyonlarını yeniden yapmak isteyenler var. KHK lilari iade etmek isteyenler var
Crhapenin gelmesi ataturkculuk için tehlikeli. RTE desteklenmeye devam edilmeli. - +1 yıl
Bir de zafer partili olacan öyle mi? Sen mhp lisin. Zafer partisi, Kemali destekledk. 2028 de de ikinci turda chp nin adayını destekleyecek. Bir de Yakın zamanda Akp, çözüm sürecini başlatacak izle de gör. Ordu ise, kemalist felan değil.. mhp li olduğun için, büyük uykudasın
- +1 yıl
şu an Khklılar Danışay kararı ile geri dönüyor zaten. Harbi malsin yav
- +1 yıl
Van'daki mazbatada geri adım, çözüm sürecinin başlangıcı izle de gör
- +1 yıl
Senden Atatürkçü olmaz birincisi Türkiye'yi okuyamıyorum ikincisi türk gençlerine hakaret ediyorsun afganlar daha güçlü diyerek. Sen ılık gtlu sjw olmussun
- +1 yıl
Zafer partisi Kemal'i destekledi niye zaten kazanamayacak bu kemal bari itibarimiz sarsilmasin diye destekledi gercek milliyetçi Sinan ogan zaten RTE yi destek lemisti
- +1 yıl
Asıl senden Atatürkçü olmaz, makalede detaylı izah ettim ; neden olmayacağını. İş brilikçı, hainsiniz
- +1 yıl
Zafer partili değil de akpli Kenan yap adını
- +1 yıl
Cahilsin ya arabı, engellendin
- +1 yıl
Er 450 tane khkli döndü diye ülke mi battı. Kemal gelince bugün khklilari iade edicem diyor. Bu durumda Atatürkçülük mu kalır. Kontrol Atatürkculerden gider. Kemal gelirse Atatürkçüler ya darbe yapmak zorunda kalır ya da silinirler yeni bir Ergenekon ile.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılHer ülkede olduğu gibi alarm çaldığında bankamatiklere ve ülke dışına koşmak isteyenler de gayet çok olur
01 Yorumla- +1 yıl
Onlar Lgbt
Dunya savasi ciksin dunya yok olsun bence cunku iyice kafayi yedi dunya savas cikmasa zaten kiyamet gibi bir dunyada yasayacaz
03 Yorumla- +1 yıl
Dünya değil ABD terör devleti yok olmalı
- +1 yıl
Cozulcek
+1 yılKanında Türklük olan kadın erkek farketmez asla savaştan korkmaz. Savaş Türk'ün düğünüdür
17 Yorumla- +1 yıl
Hem erkek hem kadın savasirsa olmazkk erkek savasicsk kadın erkeğine moral motivasyon vericek
- +1 yıl
Eskiden bye bşi mi vardı lan saçmalama
- +1 yıl
LGBT erkekler gibi mi olalım
- +1 yıl
Kadının geride durmasıyla LGBT ne alaka
- +1 yıl
Gey
- +1 yıl
Of anlamion ki
- +1 yıl
Tamam sende savaş
Bu yorum yeterli bence.
118 Yorumla- +1 yıl
Bu şehit için çok üzülmüştüm. Nokta atışı yapmıştım. Onun adını yanılmıyorsam okul da bir kütüphaneye vermişlerdi. Ruhu tekrar şad olsun.
- +1 yıl
Kesinlikle. Özellikle savaş savaşmayan politikacılara güzel.
- +1 yıl
Terörü de bitirmeyen politikacılar aslında.
- +1 yıl
Terörizm dünyanın en kazançlı işlerinden birisi. Hep örgütün yönetici üyeleri hemde onları destekleyen ülkeler için. Örneğin: ış*d denen örgüt dünyada yaptığı eylemler sonucu milyonlarca hatta milyarlarca dolar gelir elde etti. Onları destekleyen ülkeler onlara silah, teçhizat vs satarak daha fazla kâr etti. En basit örneği yasal yollardan alınan bir tabanca marka/modele göre 10.000 - 200.000 TL arası değişirken ruhsatsız tabancalar 40.000-300.000 TL arası değişiyor hatta daha fazla. Ayrıca destekçi ülke iç karışıklık istediği ülke için o örgütü kullanabiliyor.
- +1 yıl
Trump o örgütü abd'nin ve Obama'nın kurduğunu söylemişti. Onlara karşı savaşıyormuş gibi görünüyorlar ama tam tersi destekliyorlar.
- +1 yıl
Trump şirket yönettiği gibi ülke yönettiği için doğruları söylüyor genelde. O konuşmayı CNN International da yapmıştı ve yayını kesmişlerdi. Çoğu ülke öyle davranır. Onlara silah satışı vs gibi şeyleri en güzel işleyen filmde eğer izlemediyseniz " Lord of War " filmidir. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntıdır. Tavsiye ederim. p. k nın suriye kolu olan y. g ve iran kolu olan p. ak ABD nin isim değiştirme oyunu ile terör örgütü listesinden çıktı mesela. Biz suriyeye girdiğimizde y. g sözde " düşmanı " olan iş. d mensuplarını cezaevinden bizimle savaşma şartı çıkartıp üstümüze saldı. Bu her zaman danışıklı dövüştür.
- +1 yıl
Pkk'nın isim oyunlarını ben de biliyorum. Aslında Barzani ailesi eskiden beri emperyalistlere hizmette. 1950'lı Yıllar da Türkmen katliamı yaptılar mesela ama ülkemizde Barzani dost gibi gösteriliyor.
- +1 yıl
Barzani denen şahsın zamanında Türkiye'de uçaktan indiğinde toprağı öptüğü zamanlar oldu. O zamanlar yapı belliydi. Zamanla para, güç, terör vs gibi şeylerden dolayı her şey karman çorman oldu. Irak bölgesel yönetimi her zaman ABD destekçisi olmuştur. Ki şu anda iran, mısır, bea, suudi arabistan, katar vs gibi arap yarımadasındaki neredeyse bütün ülkeler abd güdümünde. ZDH zamanında herkes abd nin p. d ye 3.000 tır malzeme gönderdiğini bilir ama parasını ve sonrasında 5.000 tır daha malzemeyi bea, suudi arabistanın gönderdiğini bilmez. ya da bölge bulunan çoğu örgütün iranın himayesi sayesinde iş yaptığını bilmez ya da bilmek istemez.
- +1 yıl
Maalesef ki Türkiye'de abd güdümünde şu an.
- +1 yıl
Aslında tam olarak değil. Bu sadece denge politikası. Ona bakarsanız abd ve Rusya düşman gözüyle bakılır. Ama ne hikmetse suriyede beraber hareket ediyorlar. Aslında amaç belli, dünyanı kutuplaştırıp birbirine düşman ederek daha çok malzeme satmak. Uki lere avrupa ve abd Rusya'dan korktuğu için mi malzeme veriyor? Buldular yolunacak tavuğu malzeme vs gönderip her türlü hakkı elde edecekler. Yarın birgün savaş bittiğinde abd ve avrupa ülkeleri ukilere " bilader borcunu öde ödeyemiyorsan toprak olarak öde. " Diyecek. Ruslara çin, kuzey kore vs bedavı mı malzeme veriyor hayır tabi ki. Ülkelerin geçmişe dayalı dostlukları veya düşmanlıkları olmaz, çıkarları olur. Kimin çıkarı neredeyse onun yanında bulunur.
- +1 yıl
Ukiler kim?
- +1 yıl
Sorun değil. Sayende öğrenmiş oldum.
- +1 yıl
Her ne kadar bir ülkeyi işgal etmek yanlış bir davranış olsa dahi ben uki-Rus savaşında Rusların haklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü zelenski avrupanın gazına gelerek hareket etti ve sonuç ortada. Şu an orada neredeyse ukrayna askerleriyle aynı sayıda paralı asker var. ABD teknik olarak Rusya'nın zayıflamasını istiyordu ki başarıyor. Çünkü savaş ne kadar uzarsa maliyetini o kadar artar. Hem maddi hemde manevi. Her şey yine teröre bağlanıyor misal Rusya'da yapılan terör saldırısı için kim o adamları durduk yere oraya gönderdi? Silahları, istihbaratı, araç gereci kim ayarladı belli değil. Olan sivillere oldu. En son bildiğim belki daha fazla bile olabilir 167 kişi öldü.
- +1 yıl
Zelensky emperyalistlere hizmet ediyor zaten. Onlar talep eder, o yapar.
- +1 yıl
Evet orası direkt olarak doğru ve daha önce dediğim gibi " savaş yöneticilerin başlattığı, insanların öldüğü bir şey. " Ve bizim insanımız halen daha 20. YY'da konvansiyonel harbin ( düzenli ordu savaşı) terörle mücadeleden çok farklı olacağının, yıkımın ne kadar büyük olacağının farkında değil. Şimdi hizmet ettiği ülkelere her toplantıda onu mal gibi tek bırakıyor. Çünkü istediklerini aldılar. Şu ana kadar yaptıkları yardımlar ile neredeyse ülke konusunda hak sahibi oldular. Savaş bitince hemen tahsilata koşacaklar. Ve bu para değil toprak olacak. Ukrayna bayrağı altında, abd ve ekürilerinin yönettiği topraklar.
Savaş ne lgbt yi dinler ne geyi ne lezbiyeni. Savaş kafın erkekte dinlemez.
05 Yorumla- +1 yıl
Biz erkekler ABD yi yok Edetiz
- +1 yıl
Erkek Savaşır
- +1 yıl
Tamam kadın da savaşı r
+1 yılKılıc kalkanla mı gırıcez savasa sankı savas cıksa sjsj
03 Yorumla- +1 yıl
Türk gücüyle gireceğiz ABD yi yok edeceğiz
- +1 yıl
Peki güzel kardeşim nasıl onu nasıl yapmayı düşünüyorsun? Ana karası 10.100 küsur uzaklıkta olup çevresi doğal bir korunak gibi okyanuslarla çevrili olan, toplam araç/gereç/teçhizat konusunda dünyanın en çok malzemesine sahip, insan popülasyonu bakımından 4-5 katımız olan bir ülkeyi hangi plan ile yok etmeyi planlıyorsun? Malum en anlık temas harici, planlı bir saldırı için bile saatlerce plan yapılan bir ortamda konvansiyonel harp için ne gibi bir teklifin var. Merak ettim şahsen.
- +1 yıl
Gırersın ve yerle bır edersın tamam ssjs
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBedelli yapanlar, çürük alanlar cesur mu sence
10 Yorumla Asla Korkmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAskere gitmek istemeyenleri görüyoruz.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne