İran-İsrail savaşında bazı ülkeler, hava sahalarını kapatmışlar. Bu ne anlama geliyor? Hava sahalarını kapatan ülkeler; İranı mı destekliyorlar, yoksa İsrail'i mi? Türkiye'nin hava sahası ne durumda?

İran-İsrail savaşında bazı ülkeler, hava sahalarını kapatmışlar. Bu ne anlama geliyor? Hava sahalarını kapatan ülkeler; İranı mı destekliyorlar, yoksa İsrail'i mi? Türkiye'nin hava sahası ne durumda?

"İran-İsrail savaşı" gibi bir durum söz konusu olduğunda, "hava sahasını kapattı" ifadesi genellikle bir ülkenin diğer ülkenin hava sahasına girişini yasakladığını veya kısıtladığını ifade eder. Bu, bir ülkenin diğerinin hava araçlarının kendi hava sahasına girmesini engellediği anlamına gelir. Bu tür bir adım, askeri bir çatışmanın ya da gerilimin arttığı durumlarda sıklıkla alınır ve genellikle bir ülkenin hava kuvvetlerinin saldırılarına karşı kendini korumak veya bir düşmanın hava taarruzlarını engellemek için alınır. Bu tür bir kısıtlama, genellikle uluslararası ilişkilerde önemli bir diplomatik hamle olarak kabul edilir ve çatışmanın ciddiyetini artırabilir.
Cevap için teşekkür ederim.
Rica ederim ben bir şey sorabilir miyim?
Evet, buyurun.
www.youtube.com/watch?v=mYCnSvYhZVo&t=2135s
Filmin 33:40 ncı sahnesinden başlayıp sahne bitene kadar izleyip sahnedeki ençok beğendiğiniz yeri söyler misiniz
Cevap
6Cevap
https://www.youtube.com/live/MpFjbbAlknw?feature=shared her şey planlı danışıklı dövüş izleyelim uyanalım
Bence de öyle. İran, sünnilerin yararına hiçbir şey yapmaz zaten. Sünni düşmanıdır İran. Danışıklı dövüş olduğunu tahmin etmiştim zaten. Nitekim, İran, saldırıyı sonlandırdığını söyledi. Hepsi bir tiyatroydu.
maalesef öyle İran sevmiyorum İran güven olmaz
Aynen öyle.
Sizce, neden bizim ülkemizde bu kadar çok İsrail sevici var? Bunun sebebi ne olabilir?
İslam düşmanlığından olabilir başka ne olabilir
çoğunlukla sol ateistler öyle
Aynen öyle
Bu savaşta İran nükleer başlıklı füzelerle, İsrail ise kimyasal kitle imha silahları kullanacak. Ortadoğu'dan Avrupa'ya on milyonlarca insan göç edecek. Ortadoğu cehennemin başladığı yer olacak. Ve bütün bunların sebebi Amerika İsrail - Rusya İran
Allah İsraili belasını versin sataşmadigi yer kalmayacak bu gidişle
Amin. Allah, İsrail'in yok olduğu günleri, bizlere göstersin.
amin her şey planlı yeni dünya düzenine geçiş www.youtube.com/live/MpFjbbAlknw?feature=shared
@uyanmakzorundayiz Siyonistler, kehanetlerine göre, Allah'ı, Mesih'i göndermeye zorluyorlar. Kızıl İnek Kehaneti var. 24 Nisan 'a kadar Kubbet-üs Sahra'yı yıkıp yerine, Süleyman Mabedi'ni inşa etmek istiyorlar.
x.com/5gvirusnewss/status/1779418250138247457 evet hepsi bu amaç için
Yani kendi hava sahasını lehte yasa aleyhtw kullandirrmiyor demek
Tarafsız oluyor mu demek yani?
Amerika destek çıkıyor yoksa bir şey değiller.
yani uçuşa kapalı demek o bolge ulkesi
Bomp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?