Sizce bu denilen kaynakları bilen var mı ?

Merhaba ben 18 yaşındayım geden hafta doğu Türkistanlı biri ile konuştum kendisi Rusya'da yaşıyormuş baya bilgili biriydi yani kendi dedesi bu eski zamanlardan kalma savaş zamanı işte milli mücadele vb. Biliyor. Adam 3. dilmi ne biliyordu 2 saat boyunca konuştuk şeriatçı ve çok net konuşuyordu. Kendisi kamera açıp gösterdi Atatürk'ün Hz. muhammede İslam'a karşı kotu düşüncelerini ve Araplara karşı dediklerinde hangisi doğru hangisi yanlış vb. Biliyor yani evinde baya bı kitap yeri var kitaptan açıp direkt cevap veriyordu 2 3 tane Atatürkcu gelmişti yani cevap vermediler Atatürk'ün din düşmanı olmadığını bana kanıtlama ihtinalin yok diyordu adanlar hiç bir şey diyememdi yarım saat falan anlattı şok oldum. Kendisinin bana dediği bir cümle vardı dediki.

Atatürk siyonizm destekcisidir diktatordur.

Atatürk'ü seçen eskiden çok tü ancak şimdi devlet adamları yüzünden Atatürk'e olan nefret çok arttı adamlar heykelini yaslayıp küfürler saydiriyorlar bunları demem Atatürk'ü sevdiğim anlamina gelmiyor ancak bu olanlar çok yanlış gibi bir şey demişti.

Atatürk'ün Amerikan İngiliz ve başka ülkelerden ingilizce ve farklı dillerde arşivlerinde kalma yazılarını gösterdi Amerikan mandası olma ve İslam peygamberimiz hakkinda bu düşünceleri biliyordum ancak dahada emin oldum.

Ve ayriyeten adam abdulhamide çok sevmiyor yanlislari var vb. Diyordu kendisi Osmanlıyı ülkeyi hepsini eleştirebiliyordu.

Benim bu dünyada istedigim Allah'ın kanunlariyla yönetilmek hilafet padişah benim umrumda değil dedi.

Sizce bu denilen kaynakları bilen var mı ?