Merhaba ben 18 yaşındayım geden hafta doğu Türkistanlı biri ile konuştum kendisi Rusya'da yaşıyormuş baya bilgili biriydi yani kendi dedesi bu eski zamanlardan kalma savaş zamanı işte milli mücadele vb. Biliyor. Adam 3. dilmi ne biliyordu 2 saat boyunca konuştuk şeriatçı ve çok net konuşuyordu. Kendisi kamera açıp gösterdi Atatürk'ün Hz. muhammede İslam'a karşı kotu düşüncelerini ve Araplara karşı dediklerinde hangisi doğru hangisi yanlış vb. Biliyor yani evinde baya bı kitap yeri var kitaptan açıp direkt cevap veriyordu 2 3 tane Atatürkcu gelmişti yani cevap vermediler Atatürk'ün din düşmanı olmadığını bana kanıtlama ihtinalin yok diyordu adanlar hiç bir şey diyememdi yarım saat falan anlattı şok oldum. Kendisinin bana dediği bir cümle vardı dediki.
Atatürk siyonizm destekcisidir diktatordur.
Atatürk'ü seçen eskiden çok tü ancak şimdi devlet adamları yüzünden Atatürk'e olan nefret çok arttı adamlar heykelini yaslayıp küfürler saydiriyorlar bunları demem Atatürk'ü sevdiğim anlamina gelmiyor ancak bu olanlar çok yanlış gibi bir şey demişti.
Atatürk'ün Amerikan İngiliz ve başka ülkelerden ingilizce ve farklı dillerde arşivlerinde kalma yazılarını gösterdi Amerikan mandası olma ve İslam peygamberimiz hakkinda bu düşünceleri biliyordum ancak dahada emin oldum.
Ve ayriyeten adam abdulhamide çok sevmiyor yanlislari var vb. Diyordu kendisi Osmanlıyı ülkeyi hepsini eleştirebiliyordu.
Benim bu dünyada istedigim Allah'ın kanunlariyla yönetilmek hilafet padişah benim umrumda değil dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cahil biri kolay manipüle edilir. Atatürk müslüman mıydı bilmiyorum zaten umurumda değil Atatürk'ü Atatürk yapan başarıları askeri ve diplomasi dehası olması.
Lan neyi manipüle edecek adam kaybaklarla anlattı ve o biraz daha ayrıntılı anlattı onun gibi binlerce insan vardır o kaynakları bilen sadece siz farklı yorumlarsiniz
Çocuksun 18 yaşındasın ne kaynağı at buraya hepsini teker teker çürüteyim çocuk
Curutmuyorsunuz sadece farklı yorumluyorsunuz defalarca gördük izledik ve konuştuk cocuklukla alakası yok bilgim yok ancak o kaynaklarin hepsi doğru demiyorum ancak bir kısmı doğru Atatürk'ün kendi konuşmalarından bile anlarsınız bunları. Neyse bir gün öleceğiz Allah büyüktür ve ve ölmek için can atıyorum biraz çünkü birisi ile tartisinca psikolojim bozuluyor aklıma intihar düşüncesi bile geliyor ama sadece geliyor devamı yok olmazda
Of çocuk kes sesini her denilene inanma
Biraz zekası olan gerçekten bir şey bilen birisi ben yaratıcının kanunlarla yönetilmek istiyorum demez zira bunun mümkün olmadığını bilir gerisine girmeyeceğini bile
Ne qlaka gerizakalimisin laiklik kadar cahil bir şey yok bana göre de aptal aptal konuşmayın Allah'tan korkun
Ne söylediğimi anlayacak kadar beyniniz bile yok ya gerçekten biraz sosyolojinin kişi yapısını vs bilseydiniz ne dediğimi anlarlardınız da neyse sizin gibilerle uğraşmayı bile değmez