İsrail'in Gazze de yaptığı katliam ve ABD'nin kayıtsız şartsız desteğini gören ABD'li sosyal medya kıllanıcıları Usame Bin Ladin'i haklı bulduğu videolar yayınladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
İsrail'in Gazze de yaptığı katliam ve ABD'nin kayıtsız şartsız desteğini gören ABD'li sosyal medya kıllanıcıları Usame Bin Ladin'i haklı bulduğu videolar yayınladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
9/11'de dunyanın içinden geçen bir adamın ne yazdığının gram değeri yok.
Teröristlerin yazdıkları şey unrumda değil okumam
Kime göre neye göre 😃
3000 insanı öldüren bana göre. Üç beş Amerikalı usame bin ladini haklı buldu diye hak verecek birisi değilim. Madem Ladini haklı buluyorsun, o zaman PKK senin aileni gözünün önünde tarasin onları da ben haklı bulayım olur mu?
Şöyle bu ülkede PKK'yı haklı bulacak türk var mı bence milyonda bir oda kayda değer değil. Çünkü bir devlet problemi yok toplumun.
Ama ABD hep yıktı öldürdü ve katliamlara destek verdi. Bugün bunu Trump bile söylüyor. Halkın, ABD'nin İsrail'i desteklemesini görünce Usameyi haklı bulmaları gayet normal çünkü vicdanları var. İsrail'den daha barbar katliamcı bir devlet yok bunu biliyorlar
İsrail'in katliamcı bir devlet olduğunu bilmek teröriste hak vermeyi gerektirmez. ABD katliamcı ülke destekçisi deyip ölen sivil halkı es geçemezsin. Bana göre Ladin teröristdir, masum insanları ve çocukları öldüren İsrail bir terör ülkesidir aynı şekilde dünyanın dört bir yanında konser için gelen insanları tarayan Hamas'ta bir terör örgütüdür.
Hamas'ın konseri taradıği bir fiyasko çıktı halen aynı terane
Büyük orta doğu oyunu
Ne yazmış