Siyasette sadakat olmamalı işini eksik veya yanlış yapıyorsa def edip yeni birini seçmek lazım milletin çıkarı kişilerden üstündür.
Takım tutar gibi parti tutmak veya kişiyi desteklemek saçmalık zaten bu yüzden bu haldeyiz ve bir millet ekonomik olarak güçlüyse her zaman bir adım öndedir. Ekonomi her şeydir o yoksa maalesef ülke de yok ben kesinlikle Erdoğanı desteklemiyorum ve bir an önce erken seçim olsun istiyorum çünkü kendi de yoruldu sağlığı da yerinde sayılmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün Filistin ile İsrail Savaşı'nda
Filistinli kardeşlerimize en gerekli şey ne
Rusya ile Ukrayna Savaşı'nda Ukrayna'nın elinde olması gereken
SİLAH ( ASKERİ GÜÇ )
Erdoğan 20 yıldır en çok ağırlık verdi şey bu
Silah yapıyor Erdoğan kan istiyor diyorlar
S400 alıyor Rusya'ya para kazandırıyor diyorlar
İHA siha yapıyor damada yaptırıyor diyorlar
Uçak yapıyor motoru bile bize ait değil diyorlar
Normal askerliği bitiriyor uzman er baş a geçiyor sürekli komando eğitiyor.
Komik olan sadece heykel yapan kişi reklam ile hayat pahaliligini kullanarak galip geliyor 🤣😂
( Not burası Erdoğan'ın ülkesi değil Erdoğan'ın yönetti ülke ( Erdoğan'ın sana sağladı güvenlikte yan gelip yatip neden nankörlük ediyorlar demen gerek00 Yorumla
aylık gelirin 10bin tl olupta bunları yazsaydın inanırdım, ama aylık geliri 10k olan birisi karnını doyurmaya çalışmaktan buraya gelemez , hiç bir şey okuyamadığı için cümle kurmasını öğrenip senin yazdıklarını yazamaz.. yani patladın! knk.
00 Yorumla
- Gündem konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede tek adam rejimini başlattı ve insanlar huzursuz ki bunlar seçime de yansıdı.. göz var nizam var irade seçme seçilme sabotesi göz ardı edilemez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAtatürk'ün ülkesi
20 Yorumla
+1 yılÇok doğru bir şey soyledin iz hanımefendi
İnanın bana bu sitenin hepsi nanKÖR..
Hepsi...
İnan haline şükretmeyi bilmeli ve etrafına bir bakmalı
Neler olduğunu nelerin değiştiğini
Çok teşekkür ederim paylaşımınız ve oluşturduğunuz farkındalık için
Anladım ki burada az da olsa iyi ve doğru bakış açısına sahip insanlar da var10 Yorumla- Gündem konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye Cumhuriyeti bir kişiye ait tapulu malı olan bir ülke değildir. O yüzden kimsenin kimseye nankörlük yaptığı yok. Türkiye cumhuriyeti kurulduğu günden itibaren laik bir şekilde yönetilmeyi hedeflemiştir. Kimse kimsenin dinine karışamaz. Herkes kendi özel hayatını istediği şekilde yaşar.
33 Yorumla- +1 yıl
Devlet herkesin dinine karışıyor ama. O nasıl oluyor?
- +1 yıl
Devlet karışamaz, belki yöneticiler karışıyordur onu bilemem
- +1 yıl
:D Laiklik bu ülkeye atılmış en büyük kazıktır. Seküler devletin radikalidir.
Helal olsun adama iyi dayandı, darbelere darbe yaptı, ama oyun daha bitmedi reis bitti demeden bitmez
24 Yorumla- +1 yıl
it ürür kervan yürür.
- +1 yıl
Öncelikle bu ülke birinin değil. Türkiye Cumhuriyeti Türk halkının ülkesidir. Hayatım boyunca halkımın bu kadar cahilleştiğini yozlaştığını ve ayrıştığını görmedim. Neler yazdığınızın da mı farkında değilsiniz?
Lütfen artık bilgilenin.
51 Yorumla
+1 yılYazdığınız cümleler birbiriyle çelişki halinde. Herkes görevini layıkıyla yapmak zorunda. Devlet vatandaşı düşünmek zorunda. Devlet görevini eksik yapıyorsa, vatandaşa nankör demek sence ne kadar doğru?
216 Yorumla- +1 yıl
Yahu cevap verilcek tip degil bu yalaklar bunlar fetö taktigi işte kaybedince trollerin yaptiga özenmişler algi yapalim bizi adam yerine koysunlar derdindeler. Yoksa bu yobazlarin umrundami ülke vatan millet bayrak din felan. O degil utanmiyorlarda yalakalik yapip yalama yapmaya sanki bi bu yobazlar yasiyor ülkede kimse bişi görmüyor bu yobazlar görüyor. Lafa bak lafa tayyip erdogan ülkesinde diyor bu mk bölücü yobazina daha ne sölenebilir ki
- +1 yıl
Aklım hayalim şaşıyor bu pu*tperest p*z*nklere. Kusura bakmayın argo konuştum.
- +1 yıl
Yoo gayet doğru soru sormuş. İşinize mi gelmedi dürrük kafalılar
- +1 yıl
Hakaret ettiğim için kendimden özür diliyorum. Bu konu beni aşar. Hadi hayrınız bol olsun.
- +1 yıl
Hakaret etmeyin. Sevin sevilin. Allah yolunuzu açık etsin
- +1 yıl
Hepimizin umarım.
- +1 yıl
@Sosyetiᴄ yobazlığın tarifini biliyormusun zırvalamda zirve yapmışsın maşallah. kime yalakalık yapacağız 25 yıllık akp döneminde boğazımda parti sıfatıyla bir bardak su heçmemiştir ihtiyacımda yok kime yalakalık yapıcam benim bir ülküm var kim ona yıksa tercihim odur. ama chpkk bunun yanında bile geçmedi geçemezde. şerefsizlik etme küfürsüz konuş karşında bayan var sayın yobaz dölü
- +1 yıl
Her iki tarafta o şekilde.
- +1 yıl
insanın "default" ayarı vardır. mesela akp bu "ölümüne" akp li olanların gözünü kör etse, bir bacağını koparsa akp ye nefret kusmaya başlarlar. bu insanın zararına olan çok bariz bir durumdur. tabi normalde daha basit olaylar mesela herhangi bir akp linin işi tıkırında güzel paralar kazanıyor eser, gürler heryerde çünkü "tuzu kudur" bu Atatürkçüler içinde geçerli aslında işi iyiyse, zamanında 2tl den dolar aldıysa akp lilere "sıcak" bakar çünkü hayatı iyidir. ne zaman kendilerine dokunmaya başladığı zaman suratlar "asılmaya" başlar. bu seçimde akp seçmenin bir kısmı gerçekten akp ye oy vermedi zira gerçekten özellikle ekonomi yüzünden çok ciddi zarar gördüler ve akp nin burdan yazayım 2028 de tamamen artık tarihe karışması %99,9 bile değil direkt %100 kendi ipini kendi çekti akp (özelde erdoğan) tabi bunlar son çırpınışlar bunlar olacak. ve akp tamamen insanların hayatından çıktığında burada rte ile ilgili herhangi bir paylaşımda görmeyeceksiniz. peki akp iktdarı özelde rte kötümüydü ben bunu direk "adilik" olarak niteliyorum. yani bir partiye 22yıl aralıksız ülkeyi yönetme hakkı vereceksin ve bu parti ülkeyi bu derece felakete sürükleyecek (yok böyle bir dünya) geçmiş partilere bakın 1yılda erken seçime gidilmiş yani bir iktidar 1 yıl bile ülkeyi yönetemiyor, koskoca ülke yani 1yılda plan program dahi yapamazsın.. en iyisi 2-3 yıl iktidar da kalmış.. lan gözüne dizine dursun şerefsiz 22 yıl gö.. tüne girsin o.. rospu evladı.
- +1 yıl
İki kutba da körü körüne bağlanmamak ve akıllıca düşünmek gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta bu siyaset ve siyasilerden dürüstlük beklemeyin.
- +1 yıl
@asteriatitan kimsenin bağlandığı yok zaten sıradan insanın tek istedği iyi bir geliri olmasıdır. diğer her şey net "manipulasyondur" ben sadece 22yıllık bir iktidarın bu kadar zaman tanınmasına rağmen bu derece "şerefsizlik" yapmasını kelimelerle ifade edemiyorum. ben iktisat mezunuyum bunu üni bir iktisada giriş dersinde hemen sıraya otur oturmaz öğretirler bu ne " eğer döviz gelirin yoksa dövizin artma riski varsa bunu faiz ile kontrol edebilirsin" sen akıl almaz bir döviz batağındasın ve döviz gelirin yok , tamamen ithalata dayalı bir ekonomi benimsemişin (intihar) ee faizi yükseltmek zorundasın adamlar tersini yapıyor söyledğim gibi iktisat okumaya başla üni 1 de sıraya oturur oturmaz adama bunu öğretiler.. ee abd de ekonomi , finans okumuş prof derecesinde bilgisi olan insanlar bunu bilmiyormu? biliyor tabi fakat fakiri zengine kim peşkeş çekecek? ben idida ediyorum bunu hiç bir iktidar yapmazdı böyle aşağılık bir yönetim de asla bu ülkeye birdah agelmeyecek.. ama onlar iyimi tabiki değil onları "kötü" olarak yine eleştireceğiz ama böyle adi, böyle aşağılık bir yönetim ben düşünemiyorum.
- +1 yıl
Her konuda haklısınız. Aksini söylemiyorum.
+1 yılKeske ulkenin basinda yahudi ya da hristiyan falan olsaydida o yonetseydi en azindan daha cok ifade ozgurlugumuz ve insanca yasam hakkimiz olurdu
11 Yorumla- +1 yıl
Nereden vatandasligimi sildirebilirim ucak biletide alin bide
Gizli Üye(25-29)+1 yılülke tapulu malı mı gerçi tapulu malıymış gibi her toprağı çatır çatır satınca sen onların tapulu malı sandın galiba. milyonlarca şehit vererek bağımsızlığını kazanan dedelerimizin, ninelerimizin ve bizim yani milletin.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tilmiyz satılan toıprak yok mu kaç tane ülke 250 bin dolara vatandaşlık veriyor? tüm emlakçılar araplara ev satma derdine düştü vatandaşlık olayı çıktı diye
+1 yılHmmm
01 Yorumla- +1 yıl
Sen çok akıllısın değil mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl.

10 YorumlaTürkiye Cumhuriyeti Türkler’indir. Erdoğan kim oluyor? Söyleyeyim. Bu ülkenin asıl sahiplerine hizmet etmek zorunda olan bir hizmetçi
12 Yorumla- Gündem konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkenin tapusu mu Erdoğan'da kanki. Tamam saygısızlık yapılmamalı elbette, kimseye yapılmamalı ama "onun ülkesi" demek saçma:d
00 Yorumla Şartlar nasil olursa olsun ömrünü bu ülkeye adamış bir insan çok emeği var. Rabbim ondan razı olsun🙏
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Tayyip ülkesi değil..
Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle yorum yapmak istiyorum.
”Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.”
02 Yorumla- +1 yıl
Mustafa Kemal'in de ülkesi değil.
+1 yılBöyle kara mizah soruları seviyorum işte..
Ortalık karışıyor bi'anda 😅10 Yorumlahem beyni olmayıp hemde soru bile soruyolar mesela :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse siyasetçileri sevmek zorunda değil, saygı duymak ayrı bir konu. Ayrıca burası Tayyip Erdoğan'ın ülkesi falan da değil. Ülke adamın babasının malıymış gibi konuşma..
00 YorumlaAllah Allah onun ülkesimiymiş hiç bilmiyordum ben şok
00 YorumlaAbla gece gece milletin ayarlarıyla oynama istersen.
00 Yorumla- Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılPardon? Ülkesi falan ayıp oluyor Bu ülke hiç kimsenin tapulu malı değil.
01 Yorumla- +1 yıl
@YataktakiHayvan sen anca y.. Başını gösterirsin ağzımı açtırma
şakası bile yapılacak bir konu değil. Temizinden engel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSg tayyibin ülkesi yazmış vatandız p. c burası Atatürkün kurduğu Türkiye cumhuriyeti buradı bize ait siz koyunlara değil
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tilmiyz orası öyle ama bunu yazan s. k kafalının dediği gibi bir siyasi varlığa ait değil
+1 yılBurası Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'dir. Yallah arabistana. Hükümeti beğenmeyince nankör mü oluyoruz. Uyanın artık. Daha çok yazardım ama Silivri soğuktur.
29 Yorumla- +1 yıl
Konuşma lan arab
- +1 yıl
arabsevici sen ne konuşuyon senin desteklediğini adam ülkeye 15milyondan fazla mülteci soktu sen hâlâ ne diyon yallah arabistana. Başka ülkelere seni n@h alırlar. Git gidebilirsen Norveç'e Fransa'ya gitsen de anca b0k temizlersin. Senin desteklediğin adam bizzat Arapsevici.
- +1 yıl
Allah'ın abazasi hesabına girdim senin verdiğin tek zarar eline.
- +1 yıl
Annene dün gece verdiğim zarar yetmedi mi güzel kardeşim. Sormuşsun ya her gün biriyle mi, biriyle her gün mü her gün annenle 😂😂 annen yetmez sende gel seni de s1keyim
- +1 yıl
Atatürk olmasaydı sizin babanız Yunandi derler ya senin baban kim biliyon mu bilmezsin ki awk salâgi
- +1 yıl
Yallah senin gibi çok insan gördüm ben anca meee mee ödersiniz makarnacı seni
- +1 yıl
Çocuk demişsin ya çocuk dediğin eline çocuk verir 😉 ayık ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanç özgürlüğü mü var? Emeklilerin bazıları dışında ülkede maaşlar yüzde 66 yüksek herkesin ama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKatybeden fetöcüler erdogan ayaklarina devam ediyor görürsek söleriz abisi sen yalamaya devam et :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yakisiklikarizmati hem erkek hem kiz nickin var demek himm bakaşm b bölücülerin kac hesabi var bir sisteme yollayalim da görelim bu yalak bölücüler kim
Cevap sahibi+1 yıl@Yakisiklikarizmati Hic yalaklik yapma fetöcü daha cook havlayip erdoganciyiz ayaklari yaparsiniz da nereye kadar. Keske babaniz o gece korunsaymiş be olm bu kadar hainin icimizde dolaşmasi iyi birsey degil ;) ayrica kiz isminle yazamayip bu üye adinla yazmanida yemedik merak etme ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurası TÜRK diyarıdır ve her karışı Türklerindir ne erdoğanı? Erdoğan yalnız siyasetçiden ibaret bugün var yarın yok bu topraklar da bizim bu vatan da kendinize gelin
00 YorumlaTayyip ve troller için geri sayım başladı...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltebrikler bu soruyu sorarak 2 paket makarna ve çakma dombra müziği kazandınız
10 Yorumla
+1 yılBizden aldıklarına bakarsak verdikleri hiçbir şey
00 Yorumla
+1 yılReis seni seviyorum, yaparsan yine sen yaparsın
10 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tayyip Erdoğanın ülkesi :D
00 Yorumla
+1 yılAtatürk'ün ülkesi ammkkk Erdoğan ı
235 Yorumla- +1 yıl
Öleli 100 yıl olmuş hala aynı tas aynı hamam.
- +1 yıl
Ülke kurucusu o shsjjsjd siz özel olarak mı bu kadar aptalsınız ya bazen bu bir şaka diyorum çünkü shshdjjx
- +1 yıl
bir git işine yahu kim ne kurmuş? 1912 de milli mücade başlamış ama 1919 samsun diye anlatıyorlar hep.
- +1 yıl
Ooo fesli kadir hayranı kaçın ya kaçınnn
- +1 yıl
15 Temmuz un müsebbibi sizsiniz zaten, yalaya yalaya doymadınız. Hocaefendi, muhterem hoca efendi dönün bu hasret bitsin diye ne ağladınız ama pardon kandırıldınız dimi shsjjdjd
- +1 yıl
Habur rezaleti de sizin eseriniz sırf 3-5 oy için Barzaniyle halay cektiniz be dhdbdnjd
- +1 yıl
Niye geçmiş neyi değiştirir iş birlikcisiniz işte
- +1 yıl
Hem bana ağlamayın ben Zafere verdim sjdjfjc
- +1 yıl
Hee sizin babanız parasıyla yaptınız sbsjjdjd
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Ama bu ülkede yaşayan herkesin falan olmuyor. Yazmayım yazmayım dedim tutamadım
- +1 yıl
Teröristi mi istersen Arabi mı istersen ben tilt oluyorum
- +1 yıl
Edilmiyor işte sorun bu ekmek elden su gölden yaşıyorlar.
- +1 yıl
Evet bu kravatlı teröristler dağdakilerin moral kaynağı zaten. İçerden temizlemiyorlar ki sırf koltuk uğruna kimler kimlerle
- +1 yıl
İmkan tanınsın ben yapayım vallahi Semih Özbey'in videosu aklımdan gitmiyor. Unutamıyorum.
- +1 yıl
Bakalım
- +1 yıl
O zaman iyi geceler..
https://youtu.be/ai3VJbl9fIY?si=20syZpuuuaDw4cnL - +1 yıl
İyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşörtülüsünüz siz
00 Yorumla
+1 yılBoş yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuna kadar rte
00 Yorumla