• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Ülkemizde ileriye dönük tahminleriniz neler?

Zikir23
Zikir23 Takip Et
Xper 4 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Merak ediyorum tahminlerinizi lütfen paylaşırsanız sevinirim

Ülkemizde ileriye dönük tahminleriniz neler?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

AKP gitmese , Amerika LAİK -ŞERİATÇI iç savaşını başlatıp Türkiyeyi işgale hazır hale getirebilir. Zira AKP, şeriat istiyor ve geri adım da atmıyor. Bu yüzden akpyi seçmeyi, ölüm olarak adlandırıyorum. Peki ABD neden şeriat istiyor? Önce buna deyineyim;

Amerikaya göre Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle kihalkın yarısı, şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. Bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünür. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Yani bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. İşte buna, eyalet sistemi deniyor; bölünerek, şeriatın uygulanmasına

Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti. Zira bunların gelmeleri için; sınırlarımızı Amerika mayınlardan temizlemedi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden olan Amerikaydıve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcayan da Amerika.

Peki AKP 2028 de gider mi? CHP iktidara gelmeli mi? Gelirse sıtma olan CHP yi nasıl Atatürkün partisi yapacaz? Bunları cevaplayayımi

Şimdi Amerikaya göre Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle kihalkın yarısı, şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. Bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünür. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Yani bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. İşte buna, eyalet sistemi deniyor; bölünerek, şeriatın uygulanmasına

Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti. Zira bunların gelmeleri için; sınırlarımızı Amerika mayınlardan temizlemedi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden olan Amerikaydı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcayan da Amerika.

Türkiye cumhuriyetinin güvencesi olan kemalist emir komuta sistemi, Amerikanın Ergenekon kumpas davasıyla tamamen bitirildi. Yani son kale, TSK çöktü. Artık laik Türk devletinin son kalesi, laik Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerdir. Tengri biz menen

PEKİ CHP ELİYLE KURTULUŞ NASIL MÜMKÜN? CHP İKTİDAR OLURSA, NASIL BU SITMAYI İYİLEŞTİRECEĞİZ? BUNU DA ANLATAYIM

Şimdi aday seçimi çok önemli. Zira Özgür Özel ve Ekrem İmamoğluna; AKP, iyi parti ile MHP seçmeni oy vermez. Çünkü açıkça, pkkayı desteklediklerine ilişkin beyanları var. Ama Mansur YAVAŞA, kesin verirler ve seçilir. Ancak Erdoğan koltuğu, sorun çıkarmadan bırakır mı? Bu zor.. Ama Mansur YAVAŞ, çok yaşlı. 5 sene ülkeyi yönetemeyebilir. Muharrem İNCE nin sağlığı yerinde ama. Muharrem İNCE ile barışıp aday yapmalılar. Ya da Bolunun milliyetçi CHP belediye başkanı TANJU ÖZCAN da olabilir. Aksi halde Erdoğanı yenmeleri, çok zor görünüyor. Bir de vatandaş yapılacak suriyeliler var. Yani AKP den baya oy alabilmek gerekiyor anlayacağınız.

Peki ben Türk Milliyetçisi olarak Özgür ÖZEL ve Ekrem İMAMOĞLUNA, ikinci turda oy verir miyim? Zira CHP , Ümit ÖZDAĞIN istediği adayı çıkarmazsa; Ümit ÖZDAĞ ya da SİNAN OĞAN tekrar aday olur ve seçim ikinci tura kalır. İkinci turda, bu iki adaydan birine mecbur veririm. Zira sıtma, ölümden iyidir. Detalı olarak şöyle izah etmek gerekirse;

AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok. Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.

Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. Şu linkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın

Https://www.youtube.com/watch?v=2HbmShl37Ysçözüm

sürecini buradan detaylı dinle.

https://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html

https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673

Bu durumda 31 Mart seçimlerinde, İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle

Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.

maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Zira İki şekilde hayali kürdüstanın gerçek olması mümkün. Ya kürt islam devleti olacak ya da laik kürt devleti olacak. Kürt islam devleti olarak kurulursa;ordu, chp seçmeni ve TÜRKÇÜLER karşı çıkar. Laik kürdüstan olarak kurulursa; ordu, Türkçüler ve muhafazakar seçmen karşı çıkar. Ama AKP şeriat kürdüstanı kurarsa, chp seçmeni ve Türkçüler dışında kimse karşı çıkmaz ve muhalefeti susturmak kolay. İşte ölüm ve sıtma ayrımı, budur. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, işte böyle mümkün

AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Çünkü kontrol etmek, imkansız. Zaten her hatasını, dini kullanarak örtebiliyor. Chp, dini kullanarak hiç bir hatasını örtemiyor. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.

AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedenleri: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta

İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.

Aksi halde AKP çözüm sürecini daha önce başlattığında, sözümüzü geçiremedik ve pkka şehirlere inmişti. Yani AKP, kontrol edilemez ve HDP şeriata evet dediğinde;yeniden masaya oturacaklar. AKP de HÜDAPAR aracılığı ile HDP ye şeriatı kabul ettirmek istiyor. Eninde sonunda kabul edecek ve masaya oturacaklar gibi.. şu an HDP ateist kürdüstanı istediğinden dolayı, AKP masaya oturmuyor. Zira seçmenine, kabul ettiremez; 2015 de olduğu gibi..2015 de laik kürdüstanı kabul ettiğinden, 7 Haziran seçimlerini AKP kaybetmişti. Terörle mücadeleyi başlatınca, 1 KASIM seçimlerinde tek başına iktidar oldu

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hesab1
    Hesab1 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 398 cevap paylaştı.

Mülteciler artarak devam edecek bir kaç nesil problem ve genetik hastalıklar olacaktır diye tahmin ediyorum. Baskın olmamiz lazım onların bize ayak uydurması şart.

Sağ taraf kadar sol tarafta sorunlu terörü destekleyen bir muhalif kesim var sağ ise yanlış kararlar almakta artık bir cenagaver çıkıp gerçek Atatürkçülüğü ve gerçek vatanseverliği teröre karşı biri gelecektir. Millet kimseye oy vermek istemiyor.

O kişi seçilir ve ülke 20 yıllık rahatlığa girer bilim ilim Atatürkçülük ve ülke bütünlüğü sağlanır. Yalnız bu bizim nesilin kendi kültürüne düşmanlığını nasıl yeneriz bilmiyorum galiba kültür bakımından zayıflayacağiz

0
    5 Yorumla
    • benorila
      benorila
      +1 yıl

Kendi savundun görüs zaten o savası başlatacak

Yorumla
    • Hesab1
      Hesab1
      +1 yıl

Benim savunduğum hiçbir siyasi yoktur. Ben vatansever Atatürkçü milliyetçi bilim ilime önem veren bir görüş savunuyorum. Neyi ima ediyorsun bilmiyorum

Yorumla
    • benorila
      benorila
      +1 yıl

Ülkede başörtüsünü ezanın kuranın Türkçe okunmasını isteyen kitleyi

Yorumla
    • Hesab1
      Hesab1
      +1 yıl

@benorila yani? Benim fikrimle ne alakası var ben ateist mi olalım dedim?

Yorumla
    • benorila
      benorila
      +1 yıl

Pardon birine sinirlendim ondan sana patladım

Yorumla
  • Miniksarıkelebek
    Miniksarıkelebek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer bunca karalamalara, yandaş medyaya, asılsız haberlere, kemik seçmen kitleye, kumpaslara, dini sömürülere, çevrilen alavere dalaverelere rağmen Chp kazandıysa tünelin sonundaki ışık görünmüş demektir, tünel ne kadar uzun olursa olsun mutlaka bir sonu vardır.

0
    14 Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Doğru özetlemişsin bana kalırsa Allah bir kapıyı kapadığı gibi isterse bi kapıyıda açar Türkiye de umut var hala bence

Yorumla
    • Miniksarıkelebek
      Miniksarıkelebek
      +1 yıl

Umut hep vardır ama bu 4 yıl zor geçecek gibi

Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Sen inanıyormusun 4 yıl sonra seçim olacağına bence erken seçim olur bu ülkede

Yorumla
    • Miniksarıkelebek
      Miniksarıkelebek
      +1 yıl

2028den önce olmayacak dedi 😞

Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

O der sen ona ne bakıyorsun biz baskı yapıcaz ki erken seçim yapsın 😜

Yorumla
    • Miniksarıkelebek
      Miniksarıkelebek
      +1 yıl

Ben bu burada bunlara çok giydiriyorum ya hapsi boylamazsam yaparım 😂

Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Benim kadın versiyonum gibisin😀

Yorumla
    • Miniksarıkelebek
      Miniksarıkelebek
      +1 yıl

Ne yapalım ya karaya ak diyecek değiliz

Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Cesursun bu cesaretini hiç kaybetme direne direne kazanacağız ülkemiz için

Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Dikkat edersen hep fakirler akp ye oy veriyor

Yorumla
    • Miniksarıkelebek
      Miniksarıkelebek
      +1 yıl

İnşallah öyle olur. Azıcık beynini kullanan biri bunları desteklemez

Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Bunları korkuttular din elden gidicek yok şöyle yok böyle bu din Allahın dini bugüne kadar elden gitmemiş chp gelince mi gidicek

Yorumla
    • Miniksarıkelebek
      Miniksarıkelebek
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏🏼

Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Sen nerde oturuyorsun İzmir felan mı?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

2

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

kötü tahminlerim var

0
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Insanlar akıllanmayıp chpkk ya oy vermeye devam ederse doğuda kürdistan kurulur, Türkiye de hizmetsizlik ve heykellerle taş devrine dönmüş olur.

0
    0 Yorumla
  • Dark_quenn
    Dark_quenn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

ilerde şu an olan ülkede olmayacak, sığınmacı olacağız gibime geliyor. Allah sonumuzu hayretsin.

0
    1 Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Bizim Türkler fazla çocuk yapmıyor bende bize yetişeceklerini öngörüyorum tahminim gerçeği Allah bilir tabi

Yorumla
  • cnklc
    cnklc Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Söylemesem daha iyi

0
    1 Yorumla
    • Zikir23
      Zikir23
      +1 yıl

Söyle söyle😀

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ülkemizde ileriye dönük tahminleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tahmini olarak ülkemiz ne zaman ferahlar sizce? 35 cevap verildi
Ülkemizin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 cevap verildi
2023 ülkemiz ekonomisi hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 cevap verildi
Ülke olarak yakın zamanda bizi ne bekliyor? 18 cevap verildi
Ülkenin geleceği hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? 6 cevap verildi
Sizce bu ülke tahmini ne zaman akıllanır? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Büyük konuşur musun?
  • Besiktas7834 ile neye ihtiyacınız var söyleyebilir miyiz?
  • Ya " kader" dedikleri şey sandığımız gibi değilse, bir çok şey için bahanemizde yok olurdu, insanlık nekadar tembel değil mi?
  • Sana hangi yemeği ısmarlardım söyliyim mi?
  • Manipülatif biri misiniz?
  • Aşk oyun mudur?
  • Kolera oldunuz mu?
  • Hiç churro yediniz mi?
  • Pancar salatası sever misiniz, siz nasıl tüketmeyi daha çok seviyorsunuz?
  • İnsan bazen kendinden bile yorulur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨