Güncellemeler
+1 yıl
Yabanci bir ulkede. Yasiyorum burada Turkiyede bilincli. olarak. gosterilmeyen. goruntuleri goruyoruz.. rehinelere ne yaptiklari. sivillere Rocket gondermeleri var.. ama bizdeler sadece. Bosluga kimsenin. olmadigi yere Tam. Kameranin onunde Keles, le Seri atis. Yapma... kahramanligini. yapan Filileri izleyip. Hamasi Kahraman olarak goruyoruz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya hepsi terör örgüdü kardeşim,
onları masum gösteren habercilerde terör örgütü
destek verenler de terör örgütü.
verdiler millete gazı şimdi çocuklar kadınlar ölüyor diye haber yapıyorlar.
ilk gün yahudilerin kökünü kazıyacaklarmış gibi anlattılar...
ukrayna savaşının ilk günlerinde de aynısını yaptılar.
utanmada ukrayna savaşı kazandı gibi haberler yaptılar, güya rusya gibi süper gücün ukraynaya gücünün yetmediğini söylüyorlardı.
halkı istedikleri kıvama getirip arkadan kendi filmlerini çekiyorlar.
din dil ırk vs hepsi palavra. dost bildiklerinin hepsi düşman.
hatta düşman dedikleride inan bana dostun olabilecek insanlar
Al... iste Pkk.. devlet olacaksiniz. yalaniyla ve para silah destegiyle. Onlari. Dort ulkeyle karsi devamli kiskirtiyorlar... Halepce. Katliami oldu. Hatirliyoruz.. irak Iran savasinda. Irak ordusu arkadan. Kendinden vatandaslari tarafindan vuruldu.. neden? Kurtler. Irak ordusunu arkadan vurdu.. Bati Kurtleri. Dort ulkeyle karsi kullandigi gibi. Hamasida. istedigi gibi kullaniyorlar
hepsi aynı bokk işte.
Al adamlar. Azerbaycan. Ermenistan. Savasinda. Ermenileri destekliyorlar. bizdeki Filistinli sevenlerin haberi yok. Sadece boslugu Tarayan hamaslilari izleyip. imreniyorlar.. bilmiyorlar ki adamlar kameranin onunde boslugu. Tariyorlar. Kalesnikoflarla
dümen kardeşim hepsi dümen.
bizim sözde hükümet yetkililerimiz hamasa destek mitingi yapıyor, vatandaş olarak senin benim ne gibi faydamız olabilir ki filistine?
ne yapacaksan sen yapacaksın bütün yetki elinde, vatandaştan ne bekliyorsun?
adamlar dalga geçiyor gibi gözüküyor ama aslında amaçları seni beni kışkırtım nifak tohumları ekiyorlar, cuma hutbelerinde savaştan kandan cihaddan bahsediyorlar.
barışçıl olan dinimizi silah gibi kullanıp içimize nefret tohumu ekiyorlar.
ilerisini sen düşün işte, anlatmakla bitmez saçmalıklar.
Dogru..
Kurtleri kandiran. Silah ve para veren. bati. Iran. Irak savasinda. ceza vermek istedigi Saddama. Karsi kullandi. Saddam bitince. Saddam. Karsi. Kullandigi o Kurtleri tekrardan. Iran, a karsi kullanmaya devam etti.. Adamlar. orgutleri istedigi gibi kullaniyor.
cahil toplumlardan her türlü tererizm yaratmak mümkün.
inançlı insana her türlü cahilliği yaptırabilirsin, çünküduygusal olarak bişeye bağlanınca herşeyi mübah görüyor insan beyni.
din dil ırk gibi köklerine sahip çıkma duygusu varsa bunu illaki kullanır zengin devletler.
Dogru.. Gazze, de. Hamasi. Caktirmadan. Ustun gosterenler. Ukraynayada aynisini yaptilar.. onlarda canımsın gibi Ruslarla savasiyor... Yalnizca. Hamaslilara verilen. " Sehit ". oldular. Gazi degil unvani. Ukraynalilarda. olmuyor? Onlar. ne Sehit ne Gazi durumundalar
Dünyada tek bir terör örgütü vardır. USA. Diğerleri onun yavrusudur.
E dunyayi kandiran. Goruntu.. Hollywood. Tarafindan tasarlanmistir. Hamasli. Tam. Kameranin. Onunde onudeki. Bosluga dogru Kelesle. Seri atis yapar.. Onunde kimse yoktur bosluga dogru ates etmeleri... Onlari. Kahraman. Yapar. Artik. Herkesin inanmaya baslamistir. Hamasli Teroristler. Iman. icin. Kelesle. Bosluga Seri atis yapiyor? Bu goruntuleri. izleyenler " Hepimiz filistinliyiz der." Hollywood basarili. Olmustur...( Onemli not. Tek. Elle. Kelesle bosluga Seri atis yapip dusmanlari. tarama fikri. Hollywood tarafindan. Rambo, ya yaptirilmistir..)
Herkes kendi cikarinin peşinde ondan