https://youtu.be/CuwRQKhWeoo?si=Wc8RVQbs0s1cb2zS
Doğduğumdan beri akp var. İlk kez bir seçimde 2. parti konumuna düştü, çok keyif verici bir duygu. Bu seçim size nasıl hissettirdi?
https://youtu.be/CuwRQKhWeoo?si=Wc8RVQbs0s1cb2zS
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazanadı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
BU BİR DEMOKRASİNİN SAKARYA ZAFERİDİR
Her şeyin bittiği dediğimiz bir zamanda, halkın Atatürkçülük şuuru uyandı ve kemalistlerin yeniden ülkeyi yönetebileceği ve dincilerin şeriatı getirip laik cumhuriyeti yıkmanın ne kadar zor bir şey olacağı;net olarak anlaşıldı. Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir...
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedenleri: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta
DEM in etkisi ise, pek olmadı. Çünkü, kendi adaylarını çıkardılar.
Bu seçim, sadece bir umuttu ama Atatürk cumhuriyetini kurtarmamız için; daha çok uzun ve zorlu bir yolumuz var. Tanrı; TÜRK milletine güç, azim, cesaret ve akıl versin. TENGRİ BİZ MENEN. Yaşasın cumhuriyet, Yaşasın Atatürk ve Mustafa Kemal ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ
Bursa adına sevindim 😇
teşekkür.
Osmangaziye sasirdim
Ben de şaşırdım
Büyüksehiri almamızı, beklemiyordum
Bursa' da mı yaşıyorsun?
AKP iktidara geldiği 2002 yılında ben 13 yaşındaydım. 18 yaşına girip ilk kez oy attığım 2007 seçimlerinde AKP'ye verdim. 2015'e kadar her seçimde AKP'ye verdim.
17/25 Aralık yolsuzlukları ve Çözüm Sürecinin bitmesinden sonra siyasi desteğimi çektim son 9 yılda.
31 Mart 2024, Türkiye'nin en büyük demokrasi zaferidir. Bundan 5 yıl önce yine bir 31 Mart 'ta İmamoğlu İstanbul'u kazandı ama düşük oy farkını bahane edip 23 Haziran seçimlerine gidildi. İmamoğlu, 806 bin oy farkla seçimi ikinci kez kazandı. Yaklaşık 5 yıl sonra 31 Mart 2024'teki seçimde 1,1 milyon oy farkıyla İmamoğlu Erdoğan-Cumhur İttifakını üçüncü kez sandığa gömdü.
Valla geçen yılki hüsran devam edicej diye düşünürken şaşırttı
Kanka nasıl bir duygu
knk garip ve keyiff verici hoşş sjxnjsjx
Olisman zaman alacak bir sabah uyanacaksin gercekmi ruyadayim mı diyeceksin bir süre böyle devam eder
wjxnjxnxjxn
Teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Hiç bir şey hissetmedim.
akp ilk kez bir secimde 2. parti konumuna dusuyor, nasil hicbir sey hissetmedin?
Çünkü bu ülkede akıllı insan kalmadı. Cahil cullela ile doldu. fırsatçılar, kolpacılar, silahlı dükkan basanlar, akraba cinayetleri, köpek köpeği öldürür hale geldi.
Böyle belirsiz bir ülkede her şey olabilir. Yani AKP sevildi çünkü millet Atatürkçülerden bıktılar. Eğer zaman makinem olsaydı, Atatürkü uyarırdım. Bırak Fransız, İngiliz, Yunan alsın bu ülkeyi. O zaman Atatürke taparlardı.
Ben de binlerce olasılık varken neden AKP'nin iktidara geldiği yıl doğdum muhtemelen başka bir yönetim göremeden öleceğim diyordum ama bahar geldi nihayet 🌸
Son iki seçim hariç akp ye vermisligim var sonrada ilk gelen RTE gitti başka biri gelince değişim şart dedik 2023 deasker idim son seçimde ise Mansur Yavaş a verdim severek
Nesi keyif verici anti demokratik bir şey yaşanıyor
Yanlış soruya yorum yapmışım 😄
hı hı inandık
Evet Van da ki kayyum sorusuna yazmistim
ben akp'li olarak olumlu veya olumsuz bir şey hissetmiyorum.
Yıllardır muhalif mücadele veririm. İlk defa bu seçimde hiçbir şey umrumda olmadı. Kim kazanırsa kazansın modundaydım.
Allah hak edenin hakkını verdi
CHPye 100 yıldır oy veriyorlar akp kim CHP'ye oy verenlere çok sasiriyorum
Yazık ilk defa başına gelmiş
evet yazık Z kusagina
Iyinin kötüsü bir seçim
kotunun iyisi demek istedin dimi
Yok iyinin kötüsü
Chp iyiydi ama kötü bir iyi bana göre
ummm...😅
şu an ne diyor bu denyo diyorsun galiba sjsjsjjss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?