Hakan Fidan belediye belediye gezerek karizmayı çizdirdi. Bir de sürekli ııı diyerek konuşuyor. Selçuk Bayraktar'ı tüm Türkiye seviyor. Bence Ahir zamanın Fatih Sultan Mehmet'i
Fatih Sultan Mehmet, siyaseten de yetiştirildi.. Çünkü onun oraya geleceği biliniyordu. Planlıydı.. Ama Selçuk Bayraktar'ın böyle bir geçmişi yok.. Böyle bir ortamı da yok, hizmeti de yok..
Sıradan bir teşkilat başındaki adam bile Selçuk'tan daha iyi siyaset yapar. Selçuk'un alanı değil..
Neden Tayyip başarılı? Çekirdekten öyle yetiştiği için.. Selçuk'a yazık olur..
Farklı bir bakış açısı lakin Selçuk Bayraktar gençliğinden beri doğuda PKK ile çatışmalara şahitlik olmuş bir isim yani adam sahayı çok iyi biliyor. Bu ona siyaset alanında her zaman sahada olmayan siyasilerden daha çok fayda sağlar. Fatih Sultan Mehmet Han da sahadaydı Şehzade iken hatırlatırım
Selçuk Bayraktar'ı hafife alma bence. Ben adamın zekasına güveniyorum. Adam sadece Uçak değil yazılım alanında da dahi. Pandemi döneminde yerli solunum cihazı da ürettiler. Şu an uçan araba ceziri üretimi ile uğraşıyor. Adam her alanda başarılı. Siyasetin içinde olmamış olsaydı Erdoğan'a damat olamazdı. Ben siyaset konusunda da çok iyi şeyler yapabileceği kanaatindeyim bu zeka ile.
O ayrı rezillik oldu cidden koskoca bakanlar s4lk saçma işler yaptılar. Halkı dinlemek yerine atmadıkları takla kalmadı. Kaybedecekler kaçış yok. Asgari 17 bin ev kirası 15 bin emekli zaten 10 bin ile direkt ölüme terk edilmiş. İmamoğlu ucuza yemek veriyor tutup buna laf ediyorlar istesek 81 ile anında açarız diyor ama icraat sıfır. AKP bitti ya artık zor diyorum ben.