bi kere partinin adı ak parti diye kısaltılıyor bu ysk da böyle. dalga gecmeni anlıyorum da bu sekilde hos değil bende avukatı değilim herhangi bi partinin. bu iş böyledir secim olur biri kazanır biri kaybeder. bence vatandas olarak bana ne artısı varı düşünmen gerek. ekrem bey parsayı toplucak baskan olmanın nimetlerinden cevresi kendisi yararlancak. vatandasa faydalı bişey yaparsa ben işin o kısmında olurdum acıkcası.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya pardon da “ak parti” li arkadaşlar her seçim sonrası ağzına geleni sayıyor, biz bir iki kere makara yapınca neden bu kadar batıyor onu anlamadım? “Ak parti” destekçisi değilsen bile sağcı olduğun belli oluyor.
evet öyle. yapmamalı kimse ya. chp ye cey han parti desem misal cocukca olmazmı:D dalga gec yine bak güzel skecler yapmıslar makerana sarkısı ile instagramda
Ben izmiri akp alsa sevinirdim, zira heralde akp geldiğinden beri hep chp kazanmıştır ama akp iktidar olduğu için İzmir'e "düşman" gözüyle baktı hep. iktidar demek "para bende" demek zaten.. İzmir çok daha gelişmiş bir şehir olabilirdi. ne zaman iktidar la şehir yönetimleri aynı olur o zaman güzel şeyler olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kırıkkale, Bursa, Kütahya, Amasya, Kilis gibi şehirlerde Akp seçmeni sayesinde kazandınız kardeşim. Chp normalde Kırıkkale'de %20 zor alırken, dün %55 aldı. Benim çevremde birçok Akp, Mhp'li olup Chp adayına oy verenler oldu. Savaş kazanmış, düşman yenmiş moduna girmeyin derim, memleket için hayırlı olsun.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genelde savaş kazanmış moduna siz giriyorsunuz, yine de partiye değil de adaya bakıp oy veren akplilere teşekkür ediyoruz o halde🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Kırıkkale konusunda şöyle bir sey var köylüler hemşeriler oy verdi benim de köylüm olur haaa ben kullanmadim vermedim ama genel olarak köylüler verdi bir de olan kisiye tepki gosterilmek icin verildi oylar ama bu sefer bayagi sasirtti burada partiye degil kisiye oy verilmis oldu
Neye seviniyor bu millet anlamıyorum. Düzgün hizmetmi gelicek sanıyorsunuz. Parti desteklemem ama ben en iyi hizmeti Ak Parti zamanında gördüm şehrimde. Gerçekçi davranmıyor insanlar. Takım destekler gibi oy veriyorlar.
Sokaklarda korna sesleri ile kutlama görmedim akp olsa uyuyamazdık buda insan kalitesini belli ediyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merak ediyorum 2029da akp seçmeni oy kullanıp yine akp kazanınca ne yapacaksıniz artık ağlayarak ülkeyi terk edersiniz.🙂 Cumhurbaşkanı olmadınız basit bir belediye seçimi oy kullanmaya bile gitmedim. Cumhurbaşkanında daima gider oyumu Erdoğan'a atarım. Akp kemik oyu %50 sandığa gitmedik %37 oldu. CHP ise hep %35 ortalamaydi. Cumhurbaşkanliginda TV karşısında oturup az mı agladiniz yine ağlayacaksiniz azinliksiniz çünkü CHP'liler 🙂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla hiç üzgün değiliz 22 yıl sonra seçim kazanan tayfayı izliyoruz ve gülüyoruz, 9 ay önce sizin ağladığınız gibi ağlamıyoruz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
24 senede bir kazandığınız sözde zaferinizi izliyoruz be gülüm ama umutluyum akp nin düşüremediği enflasyonu düşüreceksiniz
Pkk yandaşları olarak içiniz ne kadar rahat merak ediyorum... yarın çocuğunuz dağa kaçırılınca gelip ağlamayın burada. Her şey daha kötü olucak emin olun.
Haha bunu herkes yapar herkes bir projeyle kendini unlendirir hiç bisey yapmayan adamın adını bile bilemez halde olursun canım o şarkıların o mitinglerin onemini bilmiyorsan konuşmaya hakkın yok demektir