Ekonomi , Emekli ve Gençler Ak partiye kaybettirdi. Özellikle belirli şehirler ve belediyeler tam anlamıyla deprem etkisi yarattı. Bulunduğum şehir olan Ankara ve belediye olarak bağlı bulunduğum Keçiören tam bir şok etkisi , Tarım şehri Afyon , Adıyaman , Tekstil kenti Bursa , Vatandaş kazandı İnşallah la Maşallah la tencere kaynamıyor.
bence cok kesim küstürüldü. ben bi tanesini soyleyebilirim. memurlar. yazdım uzun uzun da hani sildim sonra iş yeri pc si bi de gerek yok ya. isyan gibi böyle serzenişte bulunma vs. cok adaletsizlik var kendi calısanlarına bile hükmetmek adil bi sekilde olmuyor.
Doları 1.5 TL den 32 TL ye AKP Yönetimin de çıktı, Domates 5 kuruştan 30 TL ye çıktı, 2002 sonunda altının gramı 18 TL di Asgari ücretle 10 gr'da altın alınıyordu şimdi ise 14 Gr alınıyor bu 4 Gr altın nereye gitti, bunların hepsi AKP Yönetimin de oldu millet haklı AKP yi seçmemekte, Bir sonraki seçim de bay bay RTE...
Emekli değil genel olarak ekonomi ve belediyeler çaldıkları parayı göstere göstere yemeleri oldu akp devri umarım bir gün son bulur haritada sarı tek bir belde bile görmek istemiyorum