Çocuğum: YURT DIŞINDAKİLER BELEDİYE SEÇİMLERİNDE OY VEREBİLİR Mİ?
Yerel seçimler olan belediye seçimlerinde yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler, 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanunun 94/A maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca, yerel seçimlerde oy kullanamazlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Negzel AKP kazanamadı diye heveslendiydim, genel seçimde olacakları hatırlatıp hevesimi kursağıma dizdin yav.
Yerel seçimlerde zaten yurt dışı da kullanmalı Başkan seçiyorsun. Bu belediyecilik ayrımın yoksa ben söyleyim bilgin olsun..
Ne diyon? 🤣
Tayyip Erdoğan ile ne alakası var, sen ne diyorsun diyorum?
Soru açık da. Sen ne diyorsun?
Niye demesin abi bugüne kadar hep olan bişey? Bende bunu sana soruyorum.
Ney bugüne kadar olan?
Yurt dışında kimse oy kullanmıyor yerel seçimlerde ya dostum
Bu saatten sonra niye kullansınlar
Çocuğum:
YURT DIŞINDAKİLER BELEDİYE SEÇİMLERİNDE OY VEREBİLİR Mİ?
Yerel seçimler olan belediye seçimlerinde yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler, 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanunun 94/A maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca, yerel seçimlerde oy kullanamazlar.
Buraya kadar tamam.
Diyorum ki
Tamam dostum sen bu kafayla devam et
Yurtdışına kayıtli seçmen yerel seçimde oy kullanabilse Erdoğan'ın işine gelirdi. Sanki daha fazla oy alabilirdi.
Bu sebeple diyorum!
Tamam işine gelirdi de kim izin verir belediye de oy kullanmasına 😂
Tayyip tamam dese kimse tamam demez mantıklı değil cünkü
Çıkıp da "yerel seçimlerde yurtdışından oy kullanmayı" getirmek ister mi diyorum.
Anlıyorum da niye böyle bişey desin
Kafası basmıyor mu adamın
Kural değişikliğine, yasa değişikliğine gitmek ister mi diyorum. yurt dışı oylardan yerel seçimde de faydalannak ister mi diyorum.
Tamam anlıyorum da niye böyle bişey yapsın belediye seçimi ya?
Gece gece anlattığin şeye bak yav. Yaşı tutmayan müstakbel akp seçmeni mısın nesin ya hu. Allah Allah , gece gece
''''Tamam anlıyorum da niye böyle bişey yapsın belediye seçimi ya?"'" la ne diyon 🤣🤣🤣
Ben sorunun saçmalığından bahsedyorum sen halen sorudasın iyi geceler dostum
İ. g
Lütfen
İyi geceler