Bence verdi, helal olsun. Calisan demek ki her turlu kazaniyor :)
Sizce de hakkını verdi mi?
Sizce de hakkını verdi mi?
Sağ görüşlüyüm ben 13 yaşımda idim bunlar başa geldi bir kere akapeye oy vermemiş şerefli insanlardanım sağı, solu kalmadı ülkemiz elden gidiyor seçim sonuçlarından anlaşılıyor ki akape devri kapanıyor. Çok şükür.
Cok sukur. Onemli olan bilincli olmak.. akp oy verilecek bir parti degil cunku
Satılık kalpler şehrine gitmeye niyetimiz olmadı hiç.
Cevap
3Cevap
Yooo bence ne Ankara ne de İstanbul belediye başkanları çalışkan olduğu için kazanmadı. Akp ye çok sınırlı olduğu için seçmen bu adamlara oy verdi.
Mansur baskanin yaptiklarini gormediysen evinde televizyon yoktur ve internetsiz ortamda yasiyorsundur kardes.
Hayır İzmirde istediğim gibi olmadı adam o kadar kazanmak için elinden geleni yapsın kazanamazsın diğeri hiçbir şey yapmadan kazandı yine maalesef
Heryere gösterdik kırmızı kartttttt 🟥🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍
Hakkini verdik kral, canina okuduk. Bak balkon konusmasina bile cikamiyor hali kalmadi erdoganin. Secmen kitlesi bayrak bille sallayamiyor
İnsanlarla dalga geçip aşşağılamayacaktı seçmenleri de kendisi gibi
Verdi verdi :)
Biz kürtler sayesinde iyi sonuçlar aldınız.. neyseki kendi partim kazanmış gibi sevindim.. Atatürkün ruhu şad olsun!
Kurt Turk hic fark etmez.. biz de Kurt kardeslerimizi seviyoruz zaten. Onemli olan bir olmamiz, oyuna gelip ayrismamamiz. Hepimizin topragi bu topraklar
Eskiden öyle değildi.. söz konusu AKP olunca devirmek hepimizin boynunun borcu oldu.. kürdüm gururluyum ama Atatürke farklı bir hayranlığım var.. maalesef bu hayranlığı gizli yaşıyorum!
demokrasi candır, 100 sene önce halkın böyle kendi istediği adayı seçme şansı yoktu, kahrolsun diktatörler
Adamsin Azerbaycanli gardasim. 2 aya nasipse Can Azerbaycanimi ziyaret edecegim
Çalıştığından değil. Akepeye güven kalmadığından.
Kral İzmir'de ne yaptınız acaba neyin hakkı bu?
Siz konya da ne yaptiniz kral?
10 sene öncenin paylaşımı.
https://youtu.be/ai7p8sxZekM?si=GHUtDHD8kct6vDi8
Mansur başkan candır, CHP tarih yazdi
Kanka 100 uncu yaşinda bunlari da gordun bak. Nasip 😅😅
Cumhuriyetle yasitiz, onemli olan oydu.
Hayır İstanbul'un Sefiri Süleyman Çakırdır
İstanbul olmadi ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?