Evet batsın. Siyasetten nefret ediyorum ve seçim günlerinden de nefret ediyorum. Böyle olduğunda kendini bir camekanın içine kapatılmış etrafımdaki insanları izliyor gibi hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğunuz CHP başa geldiğinde her şey düzelecek sanıyorsunuz ama bu işin bir döngü hâlinde süregeldiğini unutmuşsunuz. Çok yazık
askerlikte de mantıksız ne varsa yaptırıyorlar ve fanusta gibi bir şey yapamıyorsun nöbet dışında gereksiz ne varsa çim biçme makinesi varken karakolda otu elle yolmak gibi mesela
ya da yemek yerken kuru fasulyeden 2 kaşık alıp pilavın üstüne koyduğunda kulağına arkadan onları birbirine karıştırma diye birisinin fısıldaması kafanı çevirince komutanın olduğunu görmen gibi adamın işi gücü yok kuru fasulyeyi takip ediyor
hem bu konuda bir partiyi çok uzun süre iktidarda kalması o partinin her konuda gevşek davranmaya tüm devletin sinir uçlarına erişmesine neden oluyor sürekli değiştirmek her zaman daha mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende sevmiyorum siyaset
Siyasetten ben de nefret ediyorum insanı daraltıyor özellikle bizde
Yani değişiklik iyidir bir yerde be yer birazda onlar kullansın ya zaten ak perti ederi kadar kullandı
Bence de batsın ya hakaret eden edene
Bir de sanki kim gelse kendi cebini düşünmeyecekmiş gibi bir partiye körü körüne bağlanıyorlar
Aynen, parti başlarının şeyinde bile değil hiçbiri
😔😔
İyidiiiir... İyi uykular deniyordu ya, artık Günaydın
Bırak da aç köpekler 3 5 gün sevinsin🤣🤣 onların da hakkı
iyi ki askerlik yapmıyosun :D
Neden
o bu camekan olayının daha gelişmişi gibi bir durum
O sadece bir örnek
askerlikte de mantıksız ne varsa yaptırıyorlar ve fanusta gibi bir şey yapamıyorsun nöbet dışında gereksiz ne varsa çim biçme makinesi varken karakolda otu elle yolmak gibi mesela
Herkes kendi derdinin dertlisi
ya da yemek yerken kuru fasulyeden 2 kaşık alıp pilavın üstüne koyduğunda kulağına arkadan onları birbirine karıştırma diye birisinin fısıldaması kafanı çevirince komutanın olduğunu görmen gibi adamın işi gücü yok kuru fasulyeyi takip ediyor
hem bu konuda bir partiyi çok uzun süre iktidarda kalması o partinin her konuda gevşek davranmaya tüm devletin sinir uçlarına erişmesine neden oluyor sürekli değiştirmek her zaman daha mantıklı
Kasma ya boş iş siyaset
siyaset batsın oy kullanmadımgitmedim
tayyip baba varken endişe yoktur
Hayır ilk defa kendimi ferah hissediyorum
Siyaset boştur lo
Noldu