Güncellemeler
+1 yıl
Soru görüş ile alakalı değil sadece korna sesi duymak istemeyenler için inanılmaz derecede rahatsız edici ve huzur bozuyor düğün konvoyları için de aynısını düşünüyorum
Önceki seçimde de rahatsız edici buluyordum bu seçimde de öyle buluyorum çünkü sürekli düt düt öten korna sesleri o bölgedeki insanları çok rahatsız ediyor. Sizin düşünceniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır cahilce bir şey kim olursa olsun.
Aynen öyle olay ne olursa olsun çok saçma hareket
kim kazanırsa kazansın. kutlayan sessizce kutlamalı
Veya gidip bir kafede/eğlence mekanında kutlamali
En azindan silah yok😐 genel secimlerde ortalik teksasa donmustu yani..
Aynen öyle yani bütün seçimlerde, düğün konvoylarında benzer şeyi düşünüyorum ve çok rahatsız edici... Bir ara kuzenimin sünnetine giderken bindigim araba korna çalıyordu cringe oldum dışarı bakasim gelmedi
Benim ulkem olsa boyle cringe secim surecleri de olmaz ama napalim iste idare edicez xd
Dkmdksmdmd gerçekten zaten millet niye bu kadar sevindi onu da anlamadım ki
Ben sevindim chp kazaninca ama sokaga cikmak falan hic benlik diil yine de ne bileyim insanlar bir sekilde bir araya gelip duygu ortakligi gosterme ihtiyacindalar.. oyle bisey🥳
burası demokratik bir ülke ve kaybetsek bile sayhı duymalıyız cehapeli arkları tebrik
Yo görüş kaynaklı söylemedim ki benim görüşüm esasen bütün partilerden farklı ama en yakını zafer partisi.
3 dünya ulkelerinde oluyor bu durum takimtutar gibi parti tutuyorlar normal
yok en azından seçim arabası saçmalığı bitti. Bırak millet eğlensin
Klasik Türk kültürü. Hep caliyoruz?
İşte kim kazanırsa kazansın çalmak hiç doğru değil çünkü ses inanılmaz rahatsız edici. Panjuru kapattım, cami kapattım hala korna sesi geliyor işin gücün aksıyor sesten
Ya dugun olsada o sesi duyacan asker ugurlamasinda falanda
İşte hatalı bir davranış sevincini gidip kafelerde falan kutla ne bileyim barda falan
Evet
Burası Türkiye her şey olabilir
yoo hiç rahatsız etmiyor bu kez
seçim öncesi öttürenlere niye laf etmiyorsun? şapa oturmuşlardrı
Cahillik işte