Geri zek@lı bol chp ye oy verip belediye meclisinde akp seçmişler. Şimdi oy aşamasında yine projeler kaybedilecek. Hepsine chp versene ama vermemişler.
İmamoğlu İstanbulu kazandığında ABD ilk siyasi darbe planı tamamlandı diye bir paylaşım görmüştüm ilk önce kukla parti iktidar olduğu zaman ülkemizi içten yıkmaya başlayacağını anlatıyordu hatta muhalefeti bu yüzden tebrik etmişti profakasyon mu tam anlayamadım yoksa gerçekten böyle mi olması gerekiyordu umarım ben yanılıyorumdur ve gerçekten manipülasyona uğramışızdır
@Besiktas256 konu AKP olduğunda yapılanlar ve yapılmayanlar konuşuluyor ona göre oy veriliyor.
Konu CHP'ye gelince sadece AKP düşmanlığı üzerinden ve Atatürk üzerinden oy veriliyor. Lütfü Savaş neden seçildi, CHP neden İzmir de önde? Mansur Ankara 'ya 5 senede ne kattı? İmamoğlu kent lokantası ile seçim kazandı. Ne diyelim bilader gönül isterdi ki AKP tamamen çekilsin.
CHP gitti. AKPlilerin oylarida CHPye gitti. Ekrem Imamoglu her partiden oy aldi. Vatandas hizmeti gördü ve oy verdi iste kardesim, hala neyi kabul etmek istemiyorsun yahu?
Ekrem Imamoglu İstanbul 'da HDPyi bitirmis durumda. Teröristler ile is birligi yapiyor dediginiz CHP, HDPnin oylarini bitirdi ve götürdü.
Hatay'da kimin kazandigi belli olmadigi gibi İzmir 'de CHPnin calismadigi AKPnin uydurmasidir. Baska bir nedeni AKPnin sekülerlerin yasam tarzina karismasidir.
Izmirliler özgürlüklerinin AKP tarafindan kisitlanmasin diyede oy veriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geri zek@lı bol chp ye oy verip belediye meclisinde akp seçmişler. Şimdi oy aşamasında yine projeler kaybedilecek. Hepsine chp versene ama vermemişler.
Ekonomi, dinden üstün geldi. Bu her zaman böyledir. Hani derler ya açken sen; sen değilsin. Durum bu.
Din başımızdaki adamdan ibaret değil ki ikisini karıştıralım
*kapıştıralım
https://twitter.com/cereen1989/status/1774507460935463409?t=-oqVH0fgcZ3-YGLwHOrCNQ&s=19
Ne hikmetse Kılıçdaroğlu’suz bir seçimde düştüler. Bu tesadüf olamaz demi? 🤔
Beni
şaşırtan yerlerden biride tuzla oldu
sen secmeni kale almazsan sana gereken cevabı sandıkta da veririz oh oldu
Çok şükür en sonunda bir umut doğdu her şey çok güzel olacak
İmamoğlu İstanbulu kazandığında ABD ilk siyasi darbe planı tamamlandı diye bir paylaşım görmüştüm ilk önce kukla parti iktidar olduğu zaman ülkemizi içten yıkmaya başlayacağını anlatıyordu hatta muhalefeti bu yüzden tebrik etmişti profakasyon mu tam anlayamadım yoksa gerçekten böyle mi olması gerekiyordu umarım ben yanılıyorumdur ve gerçekten manipülasyona uğramışızdır
@TsubasaTR ABD ilk planını Erdoğan seçildiği gün devreye koydu büyük ortadoğu projesi adı altında
Faturaları ödeyemedigimiz icin olabilir ekonomi kötü malum
Ya abi demek ki o zaman da kazanabilirmişiz K. K. olmasa 🤦🏻♀️
Genel seçim ile yerel seçimi ayıramayan birisi daha işte genel seçim de akp verdim büğün yerel seçimde chp verdim adayı daha iyi oldugu için
Yeni heykeller geliyor.
CHP sadece heykel yapiyor iftirasi atmak yerine AKP hizmet yapsaydi onlar kazanirdi kardes.
@Besiktas256 konu AKP olduğunda yapılanlar ve yapılmayanlar konuşuluyor ona göre oy veriliyor.
Konu CHP'ye gelince sadece AKP düşmanlığı üzerinden ve Atatürk üzerinden oy veriliyor. Lütfü Savaş neden seçildi, CHP neden İzmir de önde? Mansur Ankara 'ya 5 senede ne kattı? İmamoğlu kent lokantası ile seçim kazandı. Ne diyelim bilader gönül isterdi ki AKP tamamen çekilsin.
AKP düsmanligi mi? Kardesin AKP secmeni hizmeti gördükten sonra kendileri gidip CHPye oy vermis.
Bunlar hizmetleri ile halki inadirarak AKPnin kalelerini yikip parcalamis. Hala neleri tartisyorsun ya.
@Besiktas256 bana İzmir'de ve Hatay'da neden CHP'nin kazandığını anlat madem AKP düşmanlığı değilse konu.
Bana her seçimde %10+ oy alan HDP'nin oylarının nereye gittiğini göster. Hadi ben yalancıyım ya anlat.
CHP gitti. AKPlilerin oylarida CHPye gitti. Ekrem Imamoglu her partiden oy aldi. Vatandas hizmeti gördü ve oy verdi iste kardesim, hala neyi kabul etmek istemiyorsun yahu?
Ekrem Imamoglu İstanbul 'da HDPyi bitirmis durumda. Teröristler ile is birligi yapiyor dediginiz CHP, HDPnin oylarini bitirdi ve götürdü.
@Besiktas256 sorduğum soruya cevap veremeyecek kadar acizsin tek bildiğim İmamoğlu. Neyse ilerleyen zamanlarda görüşelim.
Hatay'da kimin kazandigi belli olmadigi gibi İzmir 'de CHPnin calismadigi AKPnin uydurmasidir.
Baska bir nedeni AKPnin sekülerlerin yasam tarzina karismasidir.
Izmirliler özgürlüklerinin AKP tarafindan kisitlanmasin diyede oy veriyor.
Aldin mi cevaplarini?
@Besiktas256 tek yağmurda kanalizasyon taşıyor gördüğünü inkar etme bari. Neyse ne, b'ok içinde yaşamak hak ettiğiniz ise yaşamaya devam edin.
Hatay'da dümdüz olduğunuz gibi İstanbul'da da dümdüz olur AKP'ye küfredersiniz. Hoşçakal.
Gözün aydın
Haksızlığa rağmen 💪💪
Patladı🥹
hayır daha değil
kim kazandi ne oldu
Mağarada mı yaşıyon kanka
Türkiye genelinde CHP önde Cumhurbaşkanı balkon konuşmasını 00.30a çekmiş
takip edemedim musait degilim