Önümzde 5 yıl var eğer doğru kararlar alırsa veya İstanbul beklen olmasa 2028 cumhurbaşkanlığını yine kazana maya bilir chp adayı kazansada yönetemeye bilir
O gidince yerine kim aday olursa ona atcaz tabi sizde mal gibi tayyip diyince Akp düşecek sanıyorsunuz kıyamete kadar sonsuza kadar Akp 1 . İktidar partisi olacak yazın bir kenara
@OtakuBilge ya zaten akp den önce yönetimler de bu ülke de bir şey yapmamış ki, rte gitse başkası gelse hiç bir şey değişmez. kim gelse düzeltemez bu ülkeyi..
@bulthuis reis gidince (isterse gitmesin) akp nin fişi mutlaka çekilecek yani akp tamamen bitecek. sorun bu değil sorun gelecek partilerin de çok farklı olmayacağı.
@bulthuis "siz" dedğin bunların sayıları çok hızlı bir şekilde düşüyor ve bunun farkında değilsin, ekonominin bozulması çok önemli etken buna hiç bir insan tahammül edemez, insanların tek bir yaşamı var ve bu yaşamın kaliteli olmasını belirleyen tek şey "gelirleri" yani "para" ve akp ekonomiyi akıl almaz şekilde bozarak çok ciddi alt gelirli insan sayısını arttırdı ve bunlar mutlaka akp ye oy vermekten vazgeçecekler. ölürüm de akp ye oyveririm bir kafa olamaz çünkü insan sadece şunu bilir "benim bir tek gençliğim ve yaşamım var" akp için yaşamını kimse feda etmeyecektir.
Kaç sezondur CHP mi kazanıyor senin olmayan beynini...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ln oğlan geçen seçimler de büyükşehirleri Özelikle kim kazandı CHP kazandı simdi yine kazandı ve buna ek olarak AKP nin aldığı birçok şehiri de ekledi kendine 🤣🤣🤣
mülteciler burada beleşe giderken hoşuna mı gidiyor. partiyi dinle kaırştırma. ilerde karına kızına mültecile tecavuz edince suçlu yine eşin olucak. onlar hapse bile girmeyecek. aç gözünü. ileride kızın sokağa tek başına çıkamıcak
daha neyi tehtid olarak görmüyorsun kaç yılda kaç milyon çoğaldılar. hatta başka şehirlerde türklerden bile çoklar. bazı sokaklarda arapça pankart var. ileride çocukların olunca onları sokağa salamayacaksın
Hakın olan ruhsata bağıs adı altında haraç keselerse gidip bütün calısanlar kaplı yobaz bir isletme derlerse pkk veya tip iş birliği yaparlarsa neden vereyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önümzde 5 yıl var eğer doğru kararlar alırsa veya İstanbul beklen olmasa 2028 cumhurbaşkanlığını yine kazana maya bilir chp adayı kazansada yönetemeye bilir
erdogan donemi bitse nolcak adam emekli oldu zaten aw ne anlami kaldi ki Z kusaginin ömrü bitti
Sen öyle san adam Atatürk olmak istedi başaramadı adı yakında haritadan silinince ağır şizofreni olacak 🤣
O gitse bile yerine gelen onun sectigi adam olucak 🙄 bu ulkenin insanindan umidim yok, sence akıllanırlar mı?
O gidince yerine kim aday olursa ona atcaz tabi sizde mal gibi tayyip diyince Akp düşecek sanıyorsunuz kıyamete kadar sonsuza kadar Akp 1 . İktidar partisi olacak yazın bir kenara
@OtakuBilge ya zaten akp den önce yönetimler de bu ülke de bir şey yapmamış ki, rte gitse başkası gelse hiç bir şey değişmez. kim gelse düzeltemez bu ülkeyi..
bak ben sana ne dedim tayyip giderse zaten yerine onun adami gelcek gene şu @bulthuis in yoruma bak
Ee işte muhalefet de sanıyor ki reis gidince AKP'liler AKP'den vazgeçecek niye vazgeçelim ki hahahaa
@bulthuis öyle sanmiyoruz merak etme sen 🧠
Yoo çoğu CHP'li öyle diyor bunlar reis için AKP'li reise tapıyorlar falan ama reis gidince biz yine AKP'den devam buna emin olun
@bulthuis reis gidince (isterse gitmesin) akp nin fişi mutlaka çekilecek yani akp tamamen bitecek. sorun bu değil sorun gelecek partilerin de çok farklı olmayacağı.
@IVuRKaNI neden çekilsin biz oy attıktan sonra?
En fazla yeniden refaha atarız yine islamcı sağcı bir parti iktidar olur
@bulthuis "siz" dedğin bunların sayıları çok hızlı bir şekilde düşüyor ve bunun farkında değilsin, ekonominin bozulması çok önemli etken buna hiç bir insan tahammül edemez, insanların tek bir yaşamı var ve bu yaşamın kaliteli olmasını belirleyen tek şey "gelirleri" yani "para" ve akp ekonomiyi akıl almaz şekilde bozarak çok ciddi alt gelirli insan sayısını arttırdı ve bunlar mutlaka akp ye oy vermekten vazgeçecekler. ölürüm de akp ye oyveririm bir kafa olamaz çünkü insan sadece şunu bilir "benim bir tek gençliğim ve yaşamım var" akp için yaşamını kimse feda etmeyecektir.
Çünkü tayyip ilk kez piyasaya refahdan çıkmıştı bi ihtimal ilerde refah iktidar olabilir
Kaç sezondur CHP mi kazanıyor senin olmayan beynini...
Ln oğlan geçen seçimler de büyükşehirleri Özelikle kim kazandı CHP kazandı simdi yine kazandı ve buna ek olarak AKP nin aldığı birçok şehiri de ekledi kendine 🤣🤣🤣
CB'yi kim aldı hahahaaa belediye sizdeyse iktidar AKP'de tayyip gidince de onun yerine gelene oy atacak akpliler
Tamam kanka 😂 sen öyle diyorsan
Evet öyle başka kime atcaz mkoduklarım reis gidince AKP'den devam biz yine
bence yine onlar kazanacak.
Kim kazanacak
akp kazanır kesin. o adam ölmeden chp kazanamıcak
Çorum'u Akp almış kanka
Nah çoğu şehiri CHP aldı cahil🤣
Çorum diyorum şehir olan
😂😂😂😂😂
inşallah chp kazanırda bizim ülke mal
CHP'de ne var aq niye onlar kazanacakmış islam din vatan düşmanı parti
o kadar haksızlık kul hakkı yeniyor. bütün suçlular cezasız kalıyor sence bu adam dini doğru mu uyguluyor
Ötekiler hepden dine düşman ama solculuk = seküler laik yaşam
ya sen şu an oy verdiğin adamın yaptğı kötü şeyleri görmeden başkasına laf atma
Doğru aday ve parti CHP değil asla
Akp iyi demiyoruz ama chp yapılanları biliyoruz ondan dolayı akp veriliyor
mülteciler burada beleşe giderken hoşuna mı gidiyor. partiyi dinle kaırştırma. ilerde karına kızına mültecile tecavuz edince suçlu yine eşin olucak. onlar hapse bile girmeyecek. aç gözünü. ileride kızın sokağa tek başına çıkamıcak
Yukarıda dediklerimi oku yapılanların doğru olduğunu savunmuyorum ama karsı tarafında hataları var
Mültecileri sevmiyorum ama abarttığın kadar da tehdit olarak görmüyorum
karşıda bulunanlar tecavüzcüyü seerbest mi bıraktı? mültecileri mi aldı? senin vergilerini onlara mı yedirdi? ekonomiyi mi mahvetti? buna düşün
daha neyi tehtid olarak görmüyorsun kaç yılda kaç milyon çoğaldılar. hatta başka şehirlerde türklerden bile çoklar. bazı sokaklarda arapça pankart var. ileride çocukların olunca onları sokağa salamayacaksın
Hakın olan ruhsata bağıs adı altında haraç keselerse gidip bütün calısanlar kaplı yobaz bir isletme derlerse pkk veya tip iş birliği yaparlarsa neden vereyim