Güncellemeler
+1 yıl
Abi gülmekten kırıldım keşke o okulda ataydım oruç olmasak çekirdek mısır alıp kavga izlerdim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gelişme ortamı yok cünkü gelen gidenin yaptığını yıkıyor ya da nasılsa oy veriyorlar diyip bise yapmıyorlar
Çok doğru
İlk başta eğitim sistemini ele alalım imam hatip okulları o kadar fazla ki meslek lisesinin az olmasından dolayı gençlerin mesleklere yönelmemesi
İHL mezunu olarak demem gerekiyor beyin yıkama istasyonudur bu çocuklara kız ve erkekli bir ortamda nasıl davranacağını öğretmek lazım ilk önce
Onun dışında ilk önce siyasi islamin ortadan kalkması gerek
Kesinlikle ama bizim toplumumuzda fazla sekülerlik de işlemez kız erkek ayıran düğünlerde bile. Misafir gelir kızlara ayrı erkeklere ayrı oda verilir ben böyle bir ortamda büyüdüm açıkçası ama pek de doğru olduğunu düşünmüyorum bu kadar ayrım olmamalı
Şimdi onun sebebini ben insanın fikri neyse zikri de o
En azından imahatip gereksiz kapatalım demiyorsun meslek liselerin sayısının çoğalması ve meslek lisesine bakıs acısın değişmesi lazım
Eğitim olarak
Eğitim olarak derken
Gelişim için gerekli olan ilk okul da okuma yazma orta okulda meslek tanımları lise de meslek eğitimi üniversite de ise mühendislik eğitimi verir bitirirsin
İmahatip fen sosyal lisesi gibi liseleri acık bırakıp andolu liselerini komple meslek lisesi yapmak gerekiyor
Katılıyorum
Bu cahillikle zor
Muhtar adayları birbirine giriyorsa halk ne yapsın