Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Propoganda değil sadece her okula iki otobus dolusu Türkçe konuşmayı bile bilmeyen insanlar getirdiler onlar da soruyor sen nerelisin niye burada oy kullanıyorsun diyee...
Kanka bunlar okullarda belli kişiler için oy atmaya gelen kişiler dusunsene sen bir ilde akp ye veriyorsun bur bakiyorsun birkaç otobus gelip gelip oy kullanıyor bu haksızlık olmaz mii?
Evet olaya tanik olanlardan biriyim kim getirdiği belli ama... Büyük haksızlık yyani bir de haberlerde sanki o insanlar normal kişilere tepki göstermiş gibi yapmışlar o cok zoruma gitti kim olsa tepki gosterirr
Simdi bir düşün sen bir mahallede yasiyorsun ve on kişisiniz ama disaridan 20 kişi sadece bir günlüğüne gelip senin mahallenin nasil yonetilecegine karar veriyor senfe bu adil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Propoganda değil sadece her okula iki otobus dolusu Türkçe konuşmayı bile bilmeyen insanlar getirdiler onlar da soruyor sen nerelisin niye burada oy kullanıyorsun diyee...
Kimiş onlar
Kanka bunlar okullarda belli kişiler için oy atmaya gelen kişiler dusunsene sen bir ilde akp ye veriyorsun bur bakiyorsun birkaç otobus gelip gelip oy kullanıyor bu haksızlık olmaz mii?
Evet haksizlik ama kim yapiyor bunu?
Sen kürtmsn
Evet olaya tanik olanlardan biriyim kim getirdiği belli ama... Büyük haksızlık yyani bir de haberlerde sanki o insanlar normal kişilere tepki göstermiş gibi yapmışlar o cok zoruma gitti kim olsa tepki gosterirr
akpmi yapti bunlari?
evet haberde farki yansitiliyor
Bu sitede bi kiz var tam selocu dem partiyi destekliyor sürekli propaganda yapiyor
Ben o cu bu cu değilim bu olaya tekpkimi gosterdim
Tamamda onlarin hakki degilmi oy kulanmak istedi yerde oylarini kulanabilirler
O askerlr bizim icin dağda savasiyor
Simdi bir düşün sen bir mahallede yasiyorsun ve on kişisiniz ama disaridan 20 kişi sadece bir günlüğüne gelip senin mahallenin nasil yonetilecegine karar veriyor senfe bu adil mi
Sen hep oradasin ama o kişi bir gun geliyor
Kanka askerlerle ne alakasi var yaa
Onlar asker gelenler oy kulanmak icin
Olayı içini bilmeden yorum yapamam oy çalma vb illegal olay varsa tepki gösterirler
Halkı kin ve düşmanlığa sevketmek
Başka bir açıklaması olamaz...
Aynen öyle
Çekip vursunlar teröristleri
Serefsizllik baska ne olacak
dışardan ksiiler gelip oy veriyir normal mi
Versin
Bu nasıl şey nedemwk versin
Ortaliği karıştırmak
Provokasyon
Doğu da bu pkk sempatizanlardan temizlenmesi gerekir
Öyle senelerden beri aynı şeyler o yüzden pek sanmıyorum oraya harcanan paranın haddi hesabı yok o yüzden de ekonomiye etkisi yüksek
Çal keke çall
Ne diyon sen keke
İt ürür kervan yürür diyorun
Iyi kanka