AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet olurum bu benim için engel değildir
Makarna aşığı biriyle olmam makarnaya talim eder o adam evlenince hem zaten zihinsel engelliler evlenemez
Ayn öyle 😂😂😂
Olsan bile sağlıklı olucağını sanmam kültür çstışması var
Siyasi konuları konusmuyorsak sorun değil ama Atatürk'ü sevmiyorsa olmaz..
Katılıyorum
@eftelya80 yok lan siz bide kadınsız akp adamla se.. x yapcan felan , adam chp yi s i.. ki yom diye düşünür.
Ne saçmalıyorsun
Herkesin tuttuğu taraf farklı olabilir bu engel değil ilişkilere
Asla, siyasi görüşü, mezhebi, ırkı farklı olanla ciddi düşünmem. Ama dil, din konusunda nötrüm
HDP (PKK) dışında okeyim
Akp de olmasın
Herkesin siyasi görüşü kendinedir. Kendi bildiği yoldan ilerlesin.
O zaman yol yanlıştır
Bana göre de sizin yolunuz yanlış.
Akpli ve hdpli değilse ok
Partilere filan pek bakmam ben
Olabilir engel olmamalı bu tip şeyler
Nasip işi bu siyasete bakmıyor
umrumda değil , olurum
Bende senle olmam asla ama aslaa
Olma zaten isteyen kim 😄
Ama para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle
Bunlar ne ki Atatürkümuz var yeterr bile
Atatürk bize de var ne alaka ayrımcılık mi yapiyonuz
Yapar gibisin
Ben yapmadım siz en başta yapmışsiniz sorunuzu iyi okuyun
Bende chpkk lı ile olmam
AKPkk
Sen öyle san chpkk lı
Makarnaci iş başında 😄🧠
Kimin makarnacı olduğu belli, gusülsüzler iş başında 😜
Kendini bilmen süper Erdoğanın boktu seni
Senin gibi andestsi gezmiyoruz biz, cenabetlwr sizi
tamam erduvan yalakası bir paket makarna ve çay kazandınız 😄🧠
Tamam Özgür yalakası bir paket makarna ve çay kazandın 👃
31 arkasında olanları ciddi almıyorum Tayup manda yoğurdu yerken sende bir ekmeğin hesabını yap 😄
Çok skşmde
İşte bu kadarsınız işte Ampul seni 😄
Kimin ne kadar olduğunu herkes çok iyi bilyor, yenilmeye mahkumsunuz pis PKK lılar, baran düşmanı gavur seviciler sizi
AYAKKABI KUTUSU PARTİSİ konuştu pkk açılımı yapan benim ebemdi askerimize iki tane kelle diyen ya da ben Türk Milliyetçiliğin ayaklar altına almış ittikariz diyen Tayyipdi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünü kullanmayacaksıniz diyen yine oydu millet aç dediğinde aç yok diyen oydu makyaj yapan kadın kaportasi diyen ananı al git diyen deprem olduğundan anana avrat söven çocuğun kafasına mikrofon vuran askerimiz şehit olduğundan bir iki asker şehit oldu diyen biri hangi birini sayayım Tayyipi savunduğun kadar aileni savunmuyorsundur gerçekten yazık kafana Türklükten rahatsiz duyan benden ondan rahatsız duyarım Mustafa Kemal Atatürkün bir sözü vardır uyuyan millet ya ölür ya da köle olarak uyanır diye işte bu dönemdeyiz hepiniz Tayyipn kölesi olmuşsunuz
Ayakkabınkuyusu diyene bak hela, siz kendinize bakım milletten topladığınız rüşvetleri sayarken yakalandınız hesabını veremiyorsunuz
Ailemi her gün savunurum o siyasi iş, ouumunatar geçerim kimseyle senin gibi konuşmam ama ona oy Atan’lara saygınız olsun, sen kendine bak milleti boş ver, ben hakksrşde 18 ay askerlik yaptım 91 de sen bilmezsin o zamanları teröristler devlet le işbirliği yapıyorlardı, şimdi nasıl bir de ona bak, daha uzarım da yazdırma beni bu muhabbeti burada kes, önce kendi ailene bak sonra elaleminkini eleştir oldu mu
Bunlar demene gerek yok hala ne konuşuyorsun tek Ayakkabı kutusu dedim mi diye göze battı bunları görmezsiniz aynı eşek gibisiniz anlamasınız yazık kafana rüşvet yiyen kim yalan söyleyen kim haddi ordan işinize gelene cvp veriyorsunuz yazık o kafana senin gibiler bide oy kullanıyor ülkenin geleceğini beriliyor
Evet eşşek olan sizsiniz, boluna uğraşıyorsunuz bı millet size geçit vermez, kudurun kuduz köpekler gibi
Asıl sizin gibi gavur sevicilere oy kullandırmamak kazım boş ver git kimi seviyorsan
Nasıl koyduk ama size cevabını aldınız şimdi kuduran kim olacak 🤣
Eden kudurayım ki, başkanlık bizde sen kudur😅 siz alışmışsınız hizmet almamaya benim için sorun değil
Valla bu kadar emin olma Tayup gidici onunu da elinde alacağız ak koyun seni 😄😄😄
Kimin köyün olduğu bı günden belli oldu bak, ortalığı karıştırmaya başladınız, terörist siniz işte, sizin de sonunuz hapis olacak, bitikler sizi
Pkk senden başka var mı ağlama bu kadar zorttt olduğunuz ampul patladı hazmedemeyenlere soda veriyoruz sende iç iyi gelir 💃💃😄😄
Senin gö tünde patlamıştır o ampul
Valla kimde patlağı belli ak koyuncuk seni makarna az ye beyinin hamur olmuş zaten 😂😂Tayupun kölesi 🥒🥒🥒
Biz kimsenin kölesi olmayız maalesef sadece aynı davanın yolcusuyuz ama siz gavır seviciler anlamazsınız bunu, dedelerine sor sana anlatsınlar, haa makarna iline gelince onu ancak siz yersiniz
Cahile laf anlatmaya gerek yok çünkü anlamasınız
Senin beynini zikem emi 👃 limin cahil oldığu belli
Seni zikmisler ruspu evladı seni ak koyun
Hırıspı evladı senin gibilere denir, anneciğin belli de babacığını sorgulamak lazım, iyi yetişmiş horospu çocuğu seni gidi, ne olduğun belli çok kalarlaşmışsın ama seni de zikken çok olur merak etme
Profilinden belli zaten ne olduğun
31 isimli olan ruspu evladı ananla karıştırma güzel kardeşim seni herkes senin gibi namusuz değil y.. arrrsk kafalı senin gibileri dolmatip zikmek lazım a.. mcik ağzına sokarım sesini kes
Hangi partilisin
Zafer partisi
Benimle evlenir misiniz?
Niye 😄
Zafer li bulmak zor
Katılıyorum
E ne zaman evleniyoruz
Olmam bro
Olurum ama tartışmam
Adamligina bagli
Olma ozaman
Hyr olmam