Gündem Yarın mağazalar açık mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Elbise alacağım açık mıdır Güncellemeler+1 yıl Offf nasil öğrenebilirimm Yarın mağazalar açık mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar acil olan ne 😂 0 39 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet almam gerekiyor 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yarın durdun durdun yarını mi bekledin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah bayram var yaa 🤣🤣 yarın acil almam gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayrama daha var 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yarin acil almaliyim zaman kaybedemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Al bakalım Yorumla Soran +1 yıl Acik degilse ne yaparimm yaa😱😱😱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pazartesi beklersin ne yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Yarin almak istiyorum ammaaa,🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Damam🤣🤣🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın 🤔 Yorumla Soran +1 yıl 25 :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim seni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Neden jahdhshhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum görünmeyen her şey merak uyandırır😂 Yorumla Soran +1 yıl Jahshsu gorunmem ben kolay kolay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle azcik görün sonra tekrar kaybolursun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Offf bir defoll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırıcı oluyorsun ama 🥹 Yorumla Soran +1 yıl 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dedim sanki defol diyorsun 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Sinirlerim bozuk o yüzden sana patladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirlerin bozuk diye neden bana patlıyorsun 🥹 Sinirlerini bozan şey ne ayrıca Yorumla Soran +1 yıl Sana denk geldi napayim ayrica ne istiyorsun benden hagdgsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dile 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne istediğimi söylemiştim ama Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sinirlerimi bozuyon ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yine defol git de 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Defol gitt🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitmiyorum len hadi buyur 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben gidiyomm o zaman ajhagsgs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende gitme 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ac bakimm pp ninkimsin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa utanırım herkesin için de 🤭😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Manyak kisin ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Espiriden de anlamıyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Jajshs ne diyon yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey demiyorum 😂 Yorumla
Gece_Mavisi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl açıktır sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Secim var Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl olsun Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 976 cevap paylaştı. Açık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl açık canım açık 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ona gore cikacamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eminim, al elbiseni Yorumla Soran +1 yıl Acik degilse bana elbise alirsin bakk😏🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söz. alıcam açık diilse. ya açıksa? Yorumla Soran +1 yıl Tamam bak soz verdinn🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söz. sözünden dönen fatih ürek gibi olsun Yorumla Soran +1 yıl Jshshsh buyuk yemin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yarın yaz. bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu kadar acil olan ne 😂
Kıyafet almam gerekiyor 🤣
Neden yarın durdun durdun yarını mi bekledin 😂
Hahahah bayram var yaa 🤣🤣 yarın acil almam gerekiyor
Bayrama daha var 😂
Hayır yarin acil almaliyim zaman kaybedemem
Al bakalım
Acik degilse ne yaparimm yaa😱😱😱
Pazartesi beklersin ne yapacaksın