Her şey ne zaman düzelecek Her şey ne zaman yoluna girecek daha ne kadar üzülecek ne kadar acı çekicez ben çok yoruldum gerçekten çok yoruldum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2030'a kadar dünya savaşı çıkacağı öngörülüyor. Sence bizim bu savaşın dışında olma şansımız var mı? Bence yok. Yunanistan saldırı atağına geçecektir. İçimizdeki canlı bombalardan bahsetmiyorum bile. Tezkereyi uzatma bahanesiyle yabancı askerlerin ülkeye girişini de onayladık. Yandık biz. Bu halk kendi kendini yaktı.
Tek sorun bu mu sence
Halk çözüm aramadığı için bütük kurumlar battı.
Geberip gideriz işte ne güzel daha ne olsun açlıktan sefaletten sevgisizlikten olacağına savaştan dolayı olur
Herkesin savaşta öleceğini mi sanıyorsun? Kadınlar ve kız çocukları tecavüz edilmek ve fuhuş yapılmak için götürülecek. Ülke'deki radikal islamcı teröristlerin kim olduğunu anlayamamışsın anlaşılan.
Ya tek dert bu değil bu kadar takma kafana bu kadar boktan olaydan savaş cıkmadıysa daha çıkmaz merak etme ve emin ol Türkiye de o dediğin şeylerin ola bilmesi çok zor bizim kanımızda savaşmak var kadınımızda erkeğimizde o kadar kolay pes etmez
Öso, Taliban, işid ve 515 çetesi Türkiye'de cirit atıyor. Afganların silah fabrikası kurduğu ortaya çıktı. Suriyeliler poligonlar da silah çalışıyorlar.
Zamanla düzeliyor beklemekten başka çare yok, gerçekten bir gün ardında kalmış oluyor tüm yaşanılanlar az daha sabır
Gerçekten zaman daha fazla üzmüyormu zamana bırakıp zamanla da olmadığını görmek daha fazla can yakıcı bir şey değil mi
Hayır hayır konu ne bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıp günlük hayat akışına bırak kendini, bak bugün bitti bile
İyi de seviyorsun değer veriyorsun tam oldu diyorsun biri seni mutlu ediyor ordada bir şey yokken kötü bir zaman geçiriyor normalde her zaman her seyi anlatan kişi bir şey saklıyor ve anlatmıyor ve bu hal ve hareketlerini De etkiliyor bende etkileniyorum düşünmeden edemiyorum yardım etmeye çalışıyorum ona ama şu an hiç bir şey yapamıyorum
Daha yeni bu yüzden ağlıyordum
Dertleşmek istermisin
Olur içimi boşaltmaya ihtiyacım var bir kere istemediğim sadece yapabileceğimi düşündüğüm bir bölümdeyim bir yandan öküz gibi yks bir yandan bölüm her neyse buna sorun yok çalışmak ne ki etrafımdaki insanlar sorumsuz onlara fitil oluyorum hadi bu da neyse annem canımı sıkıyor üni okuyorum diye günahkar ilan etti muhafazakar aile o daha sinir bozucu ünideyken hep kütüphanede olurum falan yok kızlı erkekli ortama giriyormuşum bir de eve geliyorum ev işi ona da sinir oluyorum da yapacak bir şey yok herkes kendini bana acındırıyor falan neyse ben de kendimi geliştirmek için her mücadeleyi yapıyorum neyse babam ortaklığı bitirdiği için o da yoruyor parasal sıkıntı sürekli hesap kitap yaparken buluyorum bir de annemin sanki everecek durumu varmış gibi evlilik güzellemesi yapması cidden yeter bir de birinden hoşlanıyorum ama açılamıyorum çünkü durum ortada tek elimden gelen şey derslere yüklenmek en azından karşılığını veriyor
Beni mutlu eden şey derslerim herhalde çalışınca başarılı oluyorum o da olmasa canım sıkkın işte. Bir de arkadaşlarım tabiki de onlar gibi her gün farklı giyin süslen olmuyor zaten vakit bulamıyorum hep arkalara oturmaya başladılar ben de sınıfın inekleri ile takılmaya başladım bıktım evet değişik bir karakterim var ama insanlar hep karakterimden vurmaya başladı ya da dış görünüşümden hani çirkin de değilim ama makyaj yapmamak benim tercihim. Annem erkeklerle konuşunca bile demediğini bırakmıyor
Hayır tanımadığım birine anlatmak iyi geliyor
Her türlü tanımıyorsun zaten 😶
Neyse dinlenen bile yeter en azından içimde kalmadi
Bak emin ol içinde olduğun durumu az çok anlaya biliyorum ki zaten bir insanın dış görünüşü zaten önemsiz bir şey bunu önemseyen insanlar benim gözümde aptal insanlardır aile konusu maalesef biraz garip önce seni evlendirmeye çalışırlar ya da laf sokarlar birisi ile konuşmaya çalışınca veya iletişim kurunca laf ederler
Ders çalışmak veya kendini ona odaklamak geçici bir şey sonuç olarak okul bitecek ve bu geçici çözüm sana şunu yap bunu yap diyemem bende aynı şeyleri yaşamıyorum ama az çok benzer şeyler ve bende ağlamaktan sıkıldım göz yaşı dökmekten sesiz sesiz kimseye bir şey anlatamadan içten içe kendimi yemekten bıktım
Evet fark ettim onu artık çoğu şeyi gizli yapmaya başladım ve iş için yazıyorum ama mesajlarımı siliyorum benim küçüklüğümden beri bu sınav kalkmadı üniversiteye geçince biraz indirdiler yelkenleri bilmiyorum dayanamayacak gibi olursam kız yurduna gideceğim
Bak yurda gitmek daha kötü bir tercih
Emin ol orası daha bunaltıcı daha sıkıcı ve daha boktan bir yer evet belki evden daha iyi gele bilir ama zamanla evden daha kötü bir yer ola bilir senin için
Keşke en başta üni seçerken şehir dışında farklı bir yerde seçseydin çok daha güzel bir tercih olurdu
Beni ayakta tutan şeyler hedeflerim onlar olmasa amacım kalmaz hayatta onları yapınca mutlu oluyorum bir de namaz kılmak ve dua etmek
Bak sana nasıl anlata bilirim bilmiyorum veya ne diye bilirim biraz senin isteğin bu ama istersen eğer istediğin zaman gelip dertleşe bilecegin biri olarak kalmak isterim çünkü sanırım benimde böyle birisine çok fazla ihtiyacım var ne dersin
Evde en azından çalışacak az da olsa ortam var bazen kardeşlerimi kovuyorum falan ama o psikolojik baskı emin ol çok kötü
Tahmin ede biliyorum bunların içinde her şeyi içine atmak seni zihnini çok daha fazla yoruyor bunu kendim den biliyorum
İzin verirler mi sanıyorsun zaten ben tercih verirken yks çalışacağım bir bölüm yazdım ama şimdi bölümü bırakma iznim de yok iyi kötü öğretmen olacağım tek iyi ki doktorluktan sonra ikinci hayalimdi yoksa iyice çekilmez bir hal alırdı atanıp istediğim bölümü okuyacağım
Senin en azından hayallerin var en azından tutuna bileçegin bir şeyler var birde bana bak benim hiç bir şeyim yok her şeyi kaybettim
Sanal arkadaşlarıma anlatıyorum bazen durumları ama herkes farklı hayat galelerinde ben de tıp fakültesi okumak istiyorum ama olsa da şu maddiyat ile nah okurmuşum babam kaza yapmasaydı zaten mezuna bırakacaktım psikolojimi toplamam 3 4 ayımı aldı zaten
Sen istersen bende o sanal arkadaşlarından biri olmak isterim ve şöyle emin ol hayırlı olan yol bu dur bir istedigin değil de 2. Istedigin olmuş bu da güzel bir şey
Ama bu arkadaşlar ile mesafeyi korumasam ben de çok şeyi kaybedebilirdim emin ol
Bir de üzerine birine çekim hissetmek bu da ansızın oldu hala var o çekim aşırı yakınından geçeceğim vakit vücudum alarm veriyor önceden kalbime vuruyor. Hoşlanmıyorum da öküzün teki
Mesafe bilmiyorum dert dinlemek yardım olmasa da fikir vere bilecek birilerine ihtiyacım var benim ister sesli konuşarak ister yazarak yakın olmak veya kötü bir şey yapmak için bir derdim yok bende kötüyüm ve toparlayamıyorum ağlamaktan sesim çıkmıyor birde güçlü gibi gözükmeye çalışıyorum
İyi o zaman atıyorum kötü olunca yaz ama fazlasını bekleme bir de hangi şehirdesin
Bursa dayım
Tamamdır aynı şehirde değilmişiz 😂 ben de Konya