Gündem 31 Mart seçimlerinde oy kullanmaya gidecek misiniz? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En yakışıklı kimse onu oyumu atacağım : ) Güncellemeler+1 yıl İroniyi anlamayacak kadar kafanız çalışmıyo mu 31 Mart seçimlerinde oy kullanmaya gidecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Hayır gitmem 0 0 Yorumla
Milfim90 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl En yakışıklıyı seçebilmene imkan sağlayacak partiye oyunu at 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl CHP belediyesine oy vereceğim.. diğerlerini görünce midem kalkıyor 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Gitmem be onlar için zamanımı mı harcarım ben umrumda değil zaten 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Hayır bu güne kadar gitmedim asla gitmen mevcut duzende 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl oy vermek için gidicem ve hiç bir parti ayrımı yapmadan hepsine oy vericem :D 0 0 Yorumla
Y-A-Z-G-A-N Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Gidip Ekrem imanogluna oy vericem. Malum ramazan ayında çok çalıştı mübarek 😀 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Gidicem de siyaset idolojine hasta oldum gbfbf 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Dkkejrjedkd Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Hepsi yakılışıysa yazı tura mı atıyorsun Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Gündem konusunda 532 cevap paylaştı. En güzeline vereceğim 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gideceğim tabi ki bir vatandaş olarak 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. chp ye verecem 0 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tabi oy kullanmak vatanı görevdir gideceğim 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Oy kullanmayacağım. Hepsinin canı cehenneme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hepsi kısa ve şişman yakışıklı yok askjddf 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Of ya nasıl lfkdlldkd Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet tabi vatandaşlık görevi bu. 0 0 Yorumla
3AfyonLum3 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Takım elbise ile gideceğim 0 2 Yorumla sevmesendebeniii +1 yıl Neden ajs Yorumla 3AfyonLum3 +1 yıl Zevk meselesi Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 487 cevap paylaştı. Gideceğim 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 808 cevap paylaştı. Ben oy vermeyeceğim 0 0 Yorumla
Busecimm95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gökhan Zan 😅 0 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Gökhan çekilmedi mi! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır gitmem
En yakışıklıyı seçebilmene imkan sağlayacak partiye oyunu at
CHP belediyesine oy vereceğim.. diğerlerini görünce midem kalkıyor
Gitmem be onlar için zamanımı mı harcarım ben umrumda değil zaten
Hayır bu güne kadar gitmedim asla gitmen mevcut duzende
oy vermek için gidicem ve hiç bir parti ayrımı yapmadan hepsine oy vericem :D
Gidip Ekrem imanogluna oy vericem. Malum ramazan ayında çok çalıştı mübarek 😀
Evet gidecegim
Gidicem de siyaset idolojine hasta oldum gbfbf