Güldük, ettik ağlanacak duruma ama işin rengi hızla değişmeye başladı..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güldük, ettik ağlanacak duruma ama işin rengi hızla değişmeye başladı..
Akacak kan, damarda durmaz. Bazıları yapı gereği intihara fazlasıyla eğilimli olabiliyorlar. Tabi olayın detayını emniyet muhakkak araştırmalı.
Ailesine sabır diliyorum, kimsenin başına böyle bir şey gelmesin.
Hassas kalpler için bu dünya tam bir cehennem. İntihara meyilli olan biri gerekli yardım ve desteğe ulaşabilirse pekela çıkabiliyor o ruh halinden..
Bu olay basit bir gençlik hatasından daha fazlası bence geçen sene de gabonlu bir kız öldürülmüş ardından fuhuş cetesine ulaşılmıştı. Toplumda garip bir linçleme kültürü var ve bunu gayet normal ve alaycı bir üslupla yapıyorlar. Eleştirebilirsin ama yargılayamazsın kardeşim. İnsanlar o universitede okumaya mezun olmaya korkar artık yıllar sonra bile aynı muhabbeti hiç alakası olmayan gencecik insanların önüne koyacaklar. Karabuk mezunu kız alınmaz demeye bile varmiş olay sosyal medyada yazık. Öğretim den önce önceliğimiz eğitim olmalı ama maalesef ki yapamıyoruz Allah ailesine sabır versin
Gerçekten ben artık bu ülkede ve bu toplumda yaşamaktan nefret ettim. Oğlumu yurt dışında okumak, çalışmak, yaşamak için teşvik etmeye başladım bile..
En güzeli çunkü bundan 30 sene sonra daha vahim bir halde olacağız. Hadi bizden geçti bari gelecek nesiller hayatını kurtarsın. Ne ara bu kadar kötü bir millet olduk hayret
Son 30 yıldır tam olarak.
Tesekkur ederim
İnsanoğlunun bazı şeyleri anlaması, düşünmesi ve kendi içine dönmesi için daha neler olması gerekiyor.
Kim kimi nereye çekerse oraya gidiyor.
Düşünmek sorgulamak neden niçin sorusunu sorabilmek ne kadar zor ve güç olabilir.
Başkaları dört nala koşarken , yıl fark etmeksizin geriye doğru son hızla devam ediyoruz.
Son 25 senede pisi pisine giden canlar.
Sorun değil 45 saniye sürüyor unutmamız.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafası zirve yaptı.
Kimsenin umurunda değil.
Dökülen her damla kanın, yitip giden gencecik canların vebali boyunlarındadır.
Kalbi serinleten ilahi adaletin, siyasetten, adamcılıktan kayırmacılıktan uzak olup hükmün net olmasıdır.
Geç gelen adalet, adalet midir?
İlahi adalet dedim ya, en azından hakkıyla yargılayan bir merci. Bu ülkede neyin adaleti allasen demezler mi adama
Cevap
18Cevap
Acaba neden intihar etti?
Yoksa son zamanlarda yaşanan olayların içinde o da mı vardı
Yazık gerçekten gencecik insanlar kimler yüzünden bu hali geldi biliyoruz ama neyse
Olayların içinde veya dışında bilemiyoruz altında kaldığı kesin. Bilgi yuvası, övünç kaynağı olması gereken bir kurum lağım çukuruna dönüştürüldü el birliğiyle. Utanıp üzülecek yerde millet dalga geçme peşinde.
Kesinlikle katılıyorum sana
İnsanlar boşvermiş çözüm bulmak gerekirken maalesef ki üstünü kapatıyor
Her konuda olduğu gibi..
Maalesef
Bilmiyorum ama hiç bir dert intihar etmeye değmez. O kadar çıkmaza girdiğim zamanlar oldu aklımın ucundan bile geçirmedim inriharı. Savaşmaya devam ettim ve edicem
Tabiki değmez. Bu insanın iç huzuruyla alakalı. Ama bunu farkedip kendini değişime zorlamak da kolay değil.
Bu insanın mücadele dayanımıyla alakalı. Bence değiştirebilir herkes zor değil. Mutlu olabilmek için küçücük bişey oluşturup ondan destek almak yetiyor. Hiç bir tohum tek başına yeşermez. Lakin küçük bir toprak ve azıcık su yetiyor yeniden yeşermesi için
İşte o cansuyuna ulaşamayabiliyor herkes
İnsanoğlu çok karaktersiz bir varlık başkalarının duygularına dokunacak olayları şaka zannediyorlar ve bu olay çok büyüdü
Kesinlikle çok büyüdü. Sosyal medyada insan avı var bildiğin.
Kim neyle dalga geçtiğinin farkında değil
Katil olan toplumun ve hayatın ta kendisi bu bir intihar değil cinayet.
Kesinlikle
Öğrencilerin ifşaları da çıkmış ortaya. Site'de bundan gülerek bahseden bir kesim var.
Erkeklerin bu konuya yaklaşımı traji komik çünkü. Ama olayın iç yüzü çok farklı sanırım. Çok acayip hikayeler dönüyor ortada.
Nasıl hikâyeler?
Burdan yazmayayım öteki tarafa gel😄
Teşekkür ederim. Ben sonra bulurum haberleri o zaman.
Sen bilirsin 💁
Yine de teşekkür ederim.
Belki de alakasız masum birini ailesi falan reddetti.
Birileri tepişirken birileri eziliyo yine..
Konu aslında şu; yine ne dolaplar dönüyor da ilgimiz farklı yöne çekiliyor.
Zinanın sonucu budur işte arkadaş masumsa bile yine de zina yüzünden kötü son
Ya hu binlerce hastalıklı yabancıyı üniversiteye sokan rektörlüğün hiç mi suçu yok?
O sırada ülkenin cumhurbaşkanı ve bakanları ve uzaya yolladıkları adam akp İstanbul seçimleri için çalışma yapıyor.
Üzüldüm, Aids bulaştı diye mi intihar etti? Devlet her öğrenciden sağlık raporu isteseydi bunlar olmazdı.😭😭😭😭😭😭
Ağızda dolu sözcükler… nafiledir. Koyunlardan kurtulursak çobanı kolay alt ederiz
Bu kaçıncı kyk yurt intiharı olan gençlere oluyor kimsenin umurunda olmuyor
Ağlanacak halimize güldüğümüz için bu durumlar maalesef başımıza geldi.
Nedenini bilemiyoruz ama vebali çok ağır Allah ailesine sabırlar versin. Bir fidan daha kaybettik
Kim öder bilmiyorum ama hayat kendi hayatı ve sonlandırmak istemiş.
Dünyanın en cesur hareketi
Ee öldü gitti. Topluma faydalı bir birey olabilirdi.
Faydasızları da öldürelim o zaman
E hepimiz ölücez zaten
Sorun bu zaten.
Faydalı / faydasız birey olacakmış önemli değil.
Önemli olan intihar eden arkadaşın ne yaşadığı. Nasıl bir psikolojiyle intihar etmiş
Önemli olan kimsenin onu görmemiş, umursamamış, farketmemiş olması. Kimsenin bir başkasının acısını, üzüntüsünü hissetmiyor oluşu. İnsanlıktan nasibini almamış varlıkların içinde yaşıyoruz şans eseri..
Sorun bu işte.
Sorgulama becerisi olmayan , korkak , ahmak , sağlıklı düşünemeyen , tüketim çılgını , bencil bir toplumuz.
Ülkenin genci mal yaşlısı daha mal.
10 saniye üzülüp amaaan diyen bir toplumuz maalesef
Az önce bi haber gördüm. Pamukkalede bi adam sürekli her gece üni öğrencisi bir kızın evini gözetliyormuş kamera kayıtları var polis adam geldiğinde haber verin diyip yollamış. Kız taşınmak zorunda kalmış.. sokağa çıkamaz duruma getiriliyoruz bilinçli şekilde tüm değerlerimizin içi boşaltılıyor. Bu olay medeni bir ülkede olsaydı nasıl cezalandırıldı? Bir zamanların Teksasına döndü memleket.
Dün akşam izledim onu. 3 senedir aynı evde yaşıyor kız.
Ev sahibiyle şikayet etmeye gidiyorlar ve polis ‘ şahıs geldıgı zaman 112 arayın ‘ diyor 😡
Muz cumhuriyeti işte resmen sorumlusu kim HALK.
Okuluna gidip gelen kızı röntgenliyor sapık herif polis bile bir şey yapmıyor
Bu o kadar berbat bir şey ki yapamıyor değil yapmıyor oluşu. Bundan ne kadar s*pık, şerefsiz varsa cesaret alıyor işte
Intihar sebebi ne bu sey olayindan dolayimi
Büyük ihtimalle tetikleyici olmuş olabilir
sebep ne? vebali kime? Allah hesabını intihar edenden sorar
Sebep ne sence? Devletin üniversitesi orası. Maddi kazanç sağlamak için binlerce hastalıklı yabancıyı üniversiteye sokanlar ve buna seyirci kalanların üzerine vebal. Alakası olsun olmasın koca bi şehir ve üniversite mimlendi... Yaşta yandı kuru da..
hasta insanla kimse zorla birşeyler yaptırılmadı. yabancı öğrenci bütün üniversitelerde zaten var. bunun devletle alakası yok onlar kendi içlerinde istedikleri gibi yönetiyorlar
Ailesine Allah sabır versin.
Neden intihar etmiş ki
Ülke çöp hanı gibi giren çıkan belli değil
Bu duruma gelecek kadar ne yaşadı acaba
İçim cız etti. Çok üzüldüm 🥺
ailesiyle sorun yaşıyordu belki de kim bilir
Her şey güzel aglamayinya
Pardon soruyu farklı okudum içine girince gördüm
Korkunç ya..
İyi olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?