Adnan Menderes: Kore savaşı Marshall planı Türkiye'de Amerika üssü açmasına izin verme uçak ve tank fabrikalarını kapatma Amerika'nın nükleer silahını Sovyetlere karşı kullanması için nükleeri Türkiye'ye yerleştirme köy enstitüleri kapatılması
Turgut Özal: PKK en çok onun zamanında güçlendi Kürtler en çok onun zamanında ayaklandı ve Turgut Özal'ın ABD ile arası çok iyiydi hatta bir ara Amerikan desteği ile Irak'a saldırmayı bile düşündü
Erdoğan: bop eşbaşkanlığı çözüm süreci Suriye'nin yıkılması için Amerika'yla birlikte olma Amerika Irak'a saldırırken amerika'yı desteklemesi Ergenekon ve balyoz kumpasları fetö 15 Temmuz darbesi Arap baharı
Turgut Özal: PKK en çok onun zamanında güçlendi Kürtler en çok onun zamanında ayaklandı ve Turgut Özal'ın ABD ile arası çok iyiydi hatta bir ara Amerikan desteği ile Irak'a saldırmayı bile düşündü
Erdoğan: bop eşbaşkanlığı çözüm süreci Suriye'nin yıkılması için Amerika'yla birlikte olma Amerika Irak'a saldırırken amerika'yı desteklemesi Ergenekon ve balyoz kumpasları fetö 15 Temmuz darbesi Arap baharı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Necmettin Erbakan hoca da dinci idi. Amerikan üssünü ABD'ye kapatan, Kıbrıs Çıkartması yapan Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi lideriydi. Demek ki neymiş sorun dinde değil karakterde imiş
Bop projesi tıkır tıkır işliyor. Türkiye, Suriye'den 10 kat daha beter olacak ama o zaman kimse size yardım etmeyecek.
Ak troller düşünsün ben milli görüşçüyüm. Zaten CHP kurulur kurulmaz dine saldırmanın cezasını çekiyor yüz yıldır. O yüzden bu millet din düşmanı CHP'yi başa getirmez.
CHP proje partisidir sabetay yahudileri masonlar
Sana cok sey derdimde bosuna. Pkk uzantisina, ona destek veren chpye hic laf etme sen aferin. Icraatlara bakan vatanini sev3n oyunu veriyor zaten 20 yildir. İstanbul Ankara akp alacak terorist oylari olmadan bos isiniz yas
Haha nediyorsun sen? Akp sayesinde, hüdapar meclise girdi.
Bop projesi tıkır tıkır işliyor sizin haberiniz yok.
hüda par iyidir
Neresi iyi PKK yı destekliyor
desteklemiyor öyle bir açıklaması görmedim
Şehitlik olmasa bu kadar toprak alırdık zaten. İslam olmasa da bu karmakarışık coğrafyada tek devlet kurulurdu zaten
Dolmabahçeye yanaşan amerikan filosuna karşı namaz kılmalarını unutmuşsun dostum
Bu ne saçma bir yorum
@eskilerdenwashere 6. filoya karşı namaz kıldılar diye yaz internete... burada atmasyondan konuşmuyoruz... oku biraz
Biliyorum da kıble denize doğru gemi de orada nereye dönseydiler geri kalan kısımları ayrı değerlendirebiliriz
@eskilerdenwashere bu yorum olayı basite indirgeyip yanlışı savunmaktan başka bir şey değil... kıblenin denize doğru olduğu doğru peki namaza durdukları yer ve niyetleride doğrumu? solcularla taşlı sopalı kavgaya girmişsin o hengamede namazı düşünürmüsün hadi düşündün o bölgede sana 5-10 tane tarihi cami sayarım... gidersin orada kılarsın... bu konuda bu fotoğraf bayram namazında camiden taşan cemaat diyen şuursuz oksijen artıklarıda var... sene 1960 lar 1. si bayram değil seyran değil 2. si o kadar kalabalık cemaat o tarihte nerede görülmüş... bu nedir biliyormusun Deniz Gezmişin de aralarında bulunduğu solcuların gemiyi protesto eylemine karşı şükür namazı kılalım diyen omurgasızların fotoğrafıdır
Yok şimdi gemiye secde başka solculara karşı o camide toplandılar demek başka ki ben namaz kılan bir insan olarak okuduğumda solculara hak verdim
Bende Amerika'yı seviyorum
Haklısın
Ülkenin dinci kısmı kadar boş bir kesim yok
Türk müsün?
Evet