moskova saldırısındaki görüntüler psikolojimi bozdu
3,5 kişinin koca bir insan kalabalığını öldürebilmesi çok zoruma gidiyor
öldürmesini geçtim bu kadar kolay ilerleyebilmeleri, insanın o hale girişi, hepsi de masum konser izlemeye gelmiş insanlar ya
bir insan ne kadar zor yetişir ne gibi zorluklar atlatır neler neler hayatlarında yaşar
sevdikleri ilgi duydukları onu sevenler yüzlerce anı..
ama birinin tek bir kurşunuyla yere yığılıp hikayesi biter,
ve bu tamamen tesadüfi olur, o an katilin göz ucuna yakalanması ve 1 2 kurşunda ona atayım düşüncesinden ibaret.. evet bu kadar kıymetli ve muazzam bir yaşam bu kadar basit ve barbarca düşüncenin sadece 2 - 3 saniyelik bir düşüncenin 1 2 parmak hareketin kurbanı olur
o an geçip gitse o adamın o kadının o çocuğun hikayesi devam edicek yaşamı anlamı..
evet biliyorum kaçış yok ölümden ne yaşarsak yaşayalım varacağımız noktadır ama erken gitmek erken sevdiklerinden hayallerinden ayrılmak, onları yetim bırakmak acı dolu bırakmak
hemde büyük bir kan davası için değil uzun süren düşmanlıkların sonucu değil
sadece öylesine..
evet öylesine vurayım geçeyim eğlencesine'nin kurbanı olmak..
İşte bu olay göğsümü daraltıyor hayat bu mu diyorum bu kadar mana ve anlam dolu hayat nasıl bu kadar basit olabilir arkadaşlar?
madem bu kadar basit neden biz bu kadar gelişmiş canlılarız? neden bu kadar mana dolu anlam dolu sorgulayabilen irademizin bilincimin bu kadar açık olduğu canlılarız
bizde hayvanlar gibi olaydık ya anlamayaydık yiyip bitireydik birbirimizi
madem bu kadar insanlığın içinde barbarlık var neden bu acı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dünya değil insanlar acımasız. Gazze’deki soykırıma çok üzülüyorum. Moskova’da gerçekleşen terör saldırısına da üzüldüm. Terör saldırısının ardından Rus halkı Müslümanlar’ı suçlamadı. Aksine ABD, Avrupa ve İsrail’i suçladılar. Ruslar düşmanı nerede arayacaklarını iyi biliyorlar. Rus ve Filistin halkını seviyorum. 🇷🇺❤️🇹🇷❤️🇵🇸
Moskova seni piskolojini etkilemiş peki gazzedeki çoçuklar onlari hiç düşündün mü?
Onlarin piskolojisi ne haldedir
ne fark eder ki insan insandır bu düşüncelerim hepsi için
ama sen neden ayrım görmek istedin anlamadım
Gazzedekiler ne olacak peki moskova psikoljini etkiliyor Gazzedekilere zil takıp oynuyon mu
ne fark eder ki insan insandır bu düşüncelerim hepsi için
ama sen neden ayrım görmek istedin anlamadım
Kalkip da Moskovayı haber yaptigin icin burada senin ayrim yaptigin oluyor çok sey farkeder Gazzeyi görmezden gelip Moskovayı kalkip da övmen sonra kalkip da ne farkeder demen senin ne oldugunu gösteriyor burada zaten
yahu ne ilgisi var yazı mı okuduysan tamamen insancıl odaklı ve son gündeme dair bir içerik bu
beni tanımıyorsun bile filistin için yazdıklarımın farkında bile değilsin ama beni 2 dakika da suçlu ilan ettin
neden yapıyorsunuz bunu kim yapıyor size bunu ben anlamıyorum ne görüyorsunuz ne yaşıyorsunuz da tanımadığınız insanın insancıl düşüncelerini görmezden gelip hemen suçluyorsunuz
soruyorum kimsin yaşın 31 neler yaşadın kimlerle karşılaştın ne acılara maruz kaldın da beynin böyle algıladı olayı?
bak bakalım neler yazmışım..
https://i.vgy.me/fOWeFM.png
https://i.vgy.me/5zI8YP.png
https://i.vgy.me/20PSWV.png
tabi twitter forumlar saymıyorum bile, utanır mısın söylediklerinden? sanmıyorum
Acımasız katliam
Kisasta hayat vardır diyor islam hukuku
Hemde çok
Evet acımasız