Moskova saldırısında asıl soruları soralım, Suçlular eski taktiklerinin vadesi mi doldu?

Ruslar daeş algısının üzerinde durmayınca Işid saldıranların yeni vücut kameralarını yayınlamış, özetle başka şeyler düşünmeyin bana gelin beni düşünün diye bağırıyor dünyayı buna inandırmaya çalışıyorlar şimdi gerek trumpın konuşması gerekse ışidin eylemleri zaten abd tarafından kurulup yönetildiği abd'ninse israilin her dediğini yapması ise konuyu doğrudan siyonistlere bağlıyor özetle siyonistler avrupanında desteğiyle ruslara göz dağı vermeye çalıştı bunu putin anladı zaten lakin daha kritik bir nokta var oda dünyanın da bunu anlıyor oluşu, siyonistler'in 2. büyük medya algısı başarısızlığı bu ya da benim saydığım bu. ilk'inde gazze de sivil katliamlarında çarpıtma yapmaya çalıştılar dünya yemedi algı savaşını kaybettiler şimdi de 2. olay yine bisiler yapıyorlar algı için lakin dünya yine yemiyor her yerde işin arkasında kimin olduğu biliniyor dünya mı çok akılcı bir evreye girdi yoksa siyonistler mi kendisini güncellemiyor?

Moskova saldırısında asıl soruları soralım, Suçlular eski taktiklerinin vadesi mi doldu?