Karabük üniversitesi bir kaç gündür bazı olaylarla çalkalanıyor bu işin sonu nereye varacak bir fikri olan var mı

Karabük üniversitesi bir kaç gündür bazı olaylarla çalkalanıyor bu işin sonu nereye varacak bir fikri olan var mı
Ahlaksızlığı bu kadar geç gün yüzüne çıkarmaları da ayrı bir olay. Üniversiteleri öğrenim yerinden fuhuşevine çevirenleri ve buna göz yumanları toptan cezalandırmak gerek. Çocuğum okusun diploması olsun diye kimse beklememeli artık imkanı olan açıktan ve kontrollü olarak okutmalı çocuğunu. Evlat yetiştirmek bu kadar basit değil ama okuyacak diye g@v@tlara resmen kendi eliyle peşgeh çekti millet. Bir tek o üniversitede yaşanmıyordur eminim ki bu olaylar.
Sadece Karabükte olduğundan emin miyiz? Karabük küçük bir şehir olduğu için gün yüzüne çıkmış. Ayrıca insanların dert ettiği sanki yabancılarla Türklerin düşüp kalkması gibi.. oysa gençler arasında evlilik dışı ilişkilerin normalleşmesi, her önüne gelenin her önüne gelenle düşüp kalkması sorun değil mi? Bu tür virüsler çok eşlilikten kaynaklı daha çok... Günübirlik ilişkiler o kadar normalleşti ki... Ayrıca insanlar parayla ilişkiye girerken daha temkinliydi sanki🙄
Teşekkür ederim
O değil de, bizim Türk erkeklerinin hayali hep Rus - Ukraynalı kızlardı. Bu sebepten ötürü çok da taşlanmışızdır.
Türk kızlarının hayalinin ise ( Sözüm meclisten dışarı ) Afrikalı erkekler olması çok ironik olmuş.
Soruyu görünce beni bir gülme tuttu, Allah seni her daim güldürsün abi 😂
Hepimizi kardeşim inşallah her ne kadar soruda yorumlarda linç yesekte tam gündem sorusu oldu 😊😊
Ben takılmam biliyorsun böyle eleştirilere yorumları bir okusan ergen kafası hepsi 😉
Cevap
6Cevap
hak ettiler
wjfnwjncjwenc fotoya bak ya tovbe est. Kezbanlarin kudurmasi iste, her zaman ki gibi bizi rezil ediyor orspulr
alan razı veren razı nerden çıktı şu haber bize ne. ne halleri varsa görsünler. zencileri de sevmem karabük de neresi hiç gitmedm onu da bilmem.
ayrıca orada öğrenciler diyor. yani erkek öğrenciler de zenci karılardan bir şey kapmış olabilir.
Bende soruda kız öğrenciler zenci erkeklerle ilişki yaşamış diye sormadım zaten
fofoğraf da erkekler için mi
Daha v@jin@l bir resim bulamadım tek sorun buysa kusura bakmayın
Sesli güldüm 😃 kızlar seni linçleyecek şimdi kaç en iyisi hocam 😃😃
Ben alışkınım kardeşim sen yorumları oku keyfini çıkar
Haha okuyorum bayağı komik linçler var üzerlerine bile alınanlar var 😃
Yarasi olan gocunur ben gündeme dair bir soru sordum
Doğru yeni nesil çok Ka şar ya gerçeği duymaları acıtıyor canları demek ki o yüzden sana çıkışmışlar hhd
Ben de bunun hakkında soru sordum çıldırdılar ya.
😃 çok normal tahrik ediyorsun kızların yüzlerine yanlışını vurusan tepki de normal olur
Yarası olan gocunur knk 😂
Aynı şekilde bjr soru daha sorda biraz daha gülelim biraz farklı sor bu sefer kardeşim😃
Uğraşamam ya sırtlan gibi saldırıyorlar zaten 😂
O her üniversite de olan bir şey kontrolsüz İnternet kullanımı ile son 25 yılda gelişen olayların toplamı.
Adı sanı duyulmamış öğretim elemanlarının büyük kısmının Arap olduğu muhafazakar sayılabilecek bir şehirde öğrencilerin durumu böyleyse ülkenin geri kalanını tahmin etmek istemiyorum
🤣🤣🤣
ya yeter yeter , baalicam karabuke aw sanane , sizene milletten
Ablacım Bi sakin ol senide gören orada okuyorsun sanacak bu ne tepki
Gündem buysa bende sorarım senin olayla alakan yoksa cevap vermezsin olur biter
Bana bu fırsatı veren sizsiniz hiç kusura bakmayın
Yeter la yeter
Şu zencilerin zkini ağzınıza doladınız
Hayırdır sendemi orada okuyorsun bune tepki laf söyletmediğine göre var sende birsey 🤣🤣
Korunmayı öğrenecekler yapacak bir şey yok
Ohaa yani çüş yaniii
Konu neydi
Çok anormalmiş kara bulutlar😏
bulutlar bile birşeyler anlatmak istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?