21 Mart farkındalık günü bizden bir tık farkli Çocuklar için küçük bağışlar da bulunabilirsiniz 💜

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 21 Mart farkındalık günü bizden bir tık farkli Çocuklar için küçük bağışlar da bulunabilirsiniz 💜

Açıkçası çok fazla bir bilgiye sahip değilim sadece ailelerine bağlı olduklarını ve çok tatlı olduklarını biliyorum. Önceden olsa böyle Dünya engelliler Günü ya da down sendromlular gününe tepki gösterirdim ne gerek var gibilerinden falan ya da sadece bugünlerde hatırlıyorlar. Ama daha sonrasında şunu düşünüyorum bugünlerde olmasa hiç akıllarına gelmeyecek.
KS saçma sapan soruları ss seçerken buna el atmaması peki. Ben bu sitede hiç bir engel haftası ya da günün de bir farkındalık yaptığını görmedim.
Ne diyebilirim ki Bence moderatör seçimleri ayın fenomeni yılın fenomeni yok dünya mutluluk günü geçen engelliler haftasında ve engelliler ayında da aynı şeyi oldu
Çok ilginç bir durum. Söyle bir baktim nerde saçma sorular var önde görüş üstüne görüş alıyor hayir üyeler de gerekli şeylere bakmıyor, ne diyeyim.
@fesfs hanım bu sitede gerekli bir şey nadiren bulunur onu da gerçekten kıymeti bilinmez
Ben gerekli mesajı yazdım Ama herhangi bir giriş gelişme olur mu bilmiyorum
https://ibb.co/9vf7HBv
https://ibb.co/rMRs9Z5
Abim bir proje yapacak down sendromlu çocuklar için hayvanat bahçesi tarzında aynı zamanda sünnet doğum günü kutlama tarzında yapılacak arazi her şey hazır malzemeler hazır sadece arsa ya izin gerekli bu sebeple bekliyor nasil kimden yardim alabilirim diye ruhsat çıkması için bilgi sahibi olan var mı bu konuda bilgilendiriseniz çok sevinirim
Yeterli bilgim yok ama gördüğüm zaman üzülüyorum.
Eic için teşekkür ederim Naciye 🌹😊
dunya down sendromlular gunu kutlu olsun
Cevap
7Cevap
Yeterli bilgim yok maalesef.. ama umarım insanlar sağlıklı olabilir.
Süp er şekerler. Allah bahtlarını açık etsin.
(Allaha dua ettim ya la, o kadar içimden geldi, neyse, o masumlar için olanı bari geri çevirmesin)
Bu aralar pek rahmâniyatla aram yok, dua ibaset ila âhir. Gerçi hakkını yemeyelim, geçen 2 lira sadaka verdim, benim kızı korudu ertesi gün.
Hayır kromozom sayı farkondan dolayı kaynaklanan doğumsal bir durum. Bence bizim gibi normal insanlar hatta bizden daha iyiler
Down sendromu bir hastalık, engel değil genetik bir farklılık ve tatlılıktır.
Ya ben cok seviyorum boyle cocuklari cok tatlis oluyorlar birisi onlarla dalga gecip guldugunde dalga gecen cocuklari skesim geliyo yani niye dalga geciyorlar anlamiyorum keske onlarla dalga gecenler daun sendromlu olsalardi anlarlardi ki dalga gecmek olmaz
Yeterli bilgim var çünkü benim bölümüm ve çok özel sevecen çocuklar❤️ bizden eksikleri yok fazlalıkları var 1 kromozom farkı ile daha özeller❤️ #herçocuközeldir#❤️
Evet melek insanlar onlar. Hepsini çok seviyorum ve onları farklı değil, bizleri eksik görüyorum 😊❤️
Yüzeysel bir bilgim var sadece. Yeterli bilgi sahibi olmasam da fazlasıyla hassas ve empatik davranabiliyorum. Bu da önemli bence. .
Yeterli mi bilmiyorum sahip olduğum bilgiler elbette var.
İl dışı gezmeye gittiğimiz yerde down sendromlu bir kardeş görmüştüm, çok sevimliydi hiç unutmam ☺️
Fazla bilgim yok
Çok saf kalpli temiz ruhlu olduklarını biliyorum
Değiliz galiba😥
Bir ara araştırmıştım evet
Pek sayılmaz
Fazlasi ile ✋🏿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?