Soru net ve açık
Ümit Özdağ
Muharrem İnce
Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seçimin 2028'e kalacağını düşünmüyorum. Anayasa değiştirmek mümkün olmayacak ve meclis seçim kararı alarak artık aday olmaması gereken kişinin aday olmasının yolunu açacak. Erken seçim göreceğiz.
Neden Halkın,%90 nın tercih istemediği Ümit Özdağ cumhurbaşkanı olmalı? Şöyle ki
Kızlar soruyorun, Ümit Özdağı sevmesi şaşırttı. Ümit Ozdağ, benim de ideolüm olup gerçek bir alfa lider. Aynı zamanda; devlet yönetimi, iç güvenlik, istihbarat ve siyaset uzmanlık alanı
Yani sığınmacıları ülkelerine gönderip Türkiye cumhuriyetini fabrika ayarlarına döndürebilip bizi Almanya yapabilecek tek adam olmakta. Başka da yok.
Zira hukumette muhalefette, Türkiyenin kurucu ilkelerine hiçe sayıp Türk kimliğini yok etme peşine düşmüş. Zaten seçimden sonra yeni Anayasa yapılacak ve Türklükle ilgili her şey Anayasadan çıkarılacak. Zira 1921 Anayasasına atıf yapılıyor. 1921 Anayasasında ise ; şeriat var, hilafet var ve Türk yok. Gerisini, siz düşünün..
Ancak tüm bunlara rağmen , arap geleneklerine ve Türk düşmanı Rus komunizmine sıkı sıkıya bağlı Türk milleti, kendisine oy vermeyecek. Alabileceği en fazla oy ise,%10-15 olup en fazla bu kadar gerçek Atatürkçü ve Türkçü olmakta.
Ancak İş işten geçtikten sonra, Ümit Özdağa hak verecekler. Yani sığınmacı nüfusu bizi geçip Anadolu Türklüğü yok olma evresine geldiğinde, Ümit Özdağa hak verecekler. Ama bu zaman , iş işten geçmiş olacak ve atamız Truvalılar gibi vatanını emperyalist Türksüzleştirme politikasına karşı korurken hayatını kaybeden son Türkler olarak tarihe geçeceğiz..
Çünkü bu millet, kolay kolay uyanmaz. Ama emperyalizm uyumuyor ve bize bu sevri dayatmak amacıyla sığınmacıları getirdi. Bunları kullanıp bizi içerken çökerttikten sonra , Amerika son darbeyi indirecek. İzleyin de görün 2035-2045 yıllarına, dikkat.. Emperyalizm, bu tarihlerde düğmeye basacak.
Bu arada, en iyi görüş olarak seçme ; Yapay zeka Bi Bot, her zamanki gibi en süper görüş verecektir. Böyle güzel yorumlarımı, her daim en süper görüş olarak seçer
Bende seçtim, tebrik ederim güzel yorum 🇹🇷
Teşekkürler, Tengri biz menen
Erdoğan ülkenin 22 yıldır tüm enerjisini emdi. Şu an gençler ne araba ne ev alabiliyor. Maaşlarıyla kirada bile oturamıyor. bu yüzden Erdoğan gibi bir beceriksize oy vermeyeceğim kesin...
Erdoğan'a koyduğu foto çok düşündürücü ödjsksiskalsjsjs
Tek çare Ümit Özdağ !!!
Cevap
25Cevap
Şimdi pek dile getirmiyorlar ama erken seçim bana göre de yakın mevcut hükûmet kendi yaptığı yanlışların cezasını sandıkta ödedi desek doğrudur. Bana göre artık Türkiye'nin yeni, genç ve yetenekli insanlara ihtiyacı var ülkemizin geleceği için bu artık kesinlikle şart!
Hiç birisi değil
Normal de hiç biri. Ama aralarında oy verebileceğim tek kişi Ümit Özdağ.
Soruda hata var. Akp yazan yere malum kişinin fotosunu koyman gerek. Beyinli bi ampulü değil
her zaman chp ama chp seçime girmezse ümit özdağ tabiki
Cahilsin. Azıcık bilgin olsa CHP Genel başkanının değiştini bilirdin koyun seni makarnaya devam
Genel başkan değişti ama fıtrat değişmedi, oda seloya selam gönderdi. Sen bence Özdağdan saçma
bank asyanın açılışını yapanda kk ve özeldi zaten
Hırsız değilim en azından
Birkaç opsiyonum var:
1) 4. olarak ben aday olur ve kendimi desteklerdim.
2) Hiçbirine vermezdim.
3) Farklı biri var da o da daha iyisi ise onu desteklerdim.
Muharrem İnce Memleket partisi
hepsinden daha milliyetçidir
eski bir resmi oraya koyarak amacın ne karaktersizlik?
Gözlerinizi açmışsınız şaşırdım açıkçası ama geçen yıl da herkes ümit Özdağ ve Kılıçdaroğlu falan diyodu adam yine kazandı şaka gibi
İlkinin tuhaf bi ağırlığı var insanı acayip çekiyor, hitabet ve ikna yeteneği çok iyi
Domuzları desteklemeyeceğimiz kesin Ayrıca Reis için koyduğun resim çok ahlaksızca senin karakterini belli etmiş
Bu ülkenin başına ne geldiyse milliyetçi partiler yüzünden geldi hep gidip sagcilarla ittifak yapıyorlar o yüzden istemem
Tencere tava hep aynı hava.
Sandıkta yine derslerini alırlar.
2028 e kadar yasayacakmıyız acaba ne sacma soru bu ya
Abi Erdoğan'ı kimse sevmiyor ve desteklemiyorsa bu %52'lik oran kim? Herkes o kadar isyanda istemiyoruz diyorlar, o zaman niye hala oy veriyorlar?
Erdoğan'ı desteklemek mi , henüz kafayı yemedim , ben o aptal zümresine girmem
Kimlerin aday olacağına bağlı.
Adaylar belli
Nerde belli yahu. CHP'ninki nerde?
@Geralgine seninle siyasi tartışmaya giremem. Belli ki iktidarın ağzından konuşuyorsun.
Kılıçdaroğlu ile Ümit bey, mutakabat yapmıştı geçen sene, hani senin terorist destekçileri dediklerinle. Hatırlatırım.
Seçenekler ne kadar çok maşallah
Hala Erdoğan diyen var şaka gibi
Fatih Erbakan ve Yeniden Refah
bu adaylardan birisini desteklemem
Ekrem bey de aday olabilir.
Ümit hoca dışında başka seçenek neden yok 😁
Çünkü gerçekten yok
Ümit Özdağ demwyen vurduyodur
Fatih erbakan
D) Hiçbiri
Erdoğan.
Fatih erbakan