Gündem Arkadaşlar alın size kara para veya Milet çok zengin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şimdi şöyle açıklayim burada atılan hediye para değeri bu gün için 270 bin tl yani 1 yıllık asgari ücret eşit sizce bu kara para değilde bu ne 😀 Arkadaşlar alın size kara para veya Milet çok zengin? Cevapla Hediye Soruları Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir insanın parası varsa bile neden buraya atsın ki? Evet, böyle bir şey olabilir o yüzden. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O zaman sen boşa okuyorsun geç kamera karşısına aylık kazan 100 bin tl 😀😀 Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Evet işte onu diyorum. 270 bin tl 9 bin dolara yakın bir para eder. Bu paraya yatırım bile yapılabilir yani. Bu kadar parayı kimse kimseye karşılıksız vermez. Yorumla Soran +1 yıl Bence Para aklama normal paralar değil Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Si keriz umudu taşıyan kerizsi kilir. 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Oyuna para harca daha iyi. Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle bana sorarsan abi sanal dilencilik Türkiye yasaklaması lazım ve kazanılan paralara el koyması Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bizim milletgö tünüsi ktirmeden rahat edemiyor. Ya bi çakma hocaya çaktırırlar ya da böyle fenomenlere. Yorumla
Böö-Hehehe Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Kafayı yemiş millet mk. Şu iki tipin vatana millete ne faydası varda o kadar para atmışlar jdjdjd 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kanka Futbolcu felan mi bu ne aq Yorumla Böö-Hehehe +1 yıl Şu platformda olan herkes 59 IQ ksksjs Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ben indirdim baktım bu ne la diye sonra baktım atılan jetonları hesapladım kaç tl yükleniyor diye 270 bin tl atılmış hediye Yorumla Böö-Hehehe +1 yıl Hiç indirmedim indirmem de Yorumla Böö-Hehehe +1 yıl Ha yok arkadaş benim telden indirdi biraz takıldı şarjı yoktu sonra sildim kfksks yalan olmasın şimdi Yorumla
Sniper3927 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu da varda esas merkezi tiktok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dostum bana saçma geliyor bir insan neden bir insana 270 bin tl hediye atar bu kim futbolcu felan mi 😀 Yorumla Sniper3927 +1 yıl Özellikle yayıncı kadınlar burada kendilerine çok sazan avlıyor 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Atan aklı yok bence hadi 200-300 tl Neysede 100-300 bin tl hediye ne 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir insanın parası varsa bile neden buraya atsın ki? Evet, böyle bir şey olabilir o yüzden.
O zaman sen boşa okuyorsun geç kamera karşısına aylık kazan 100 bin tl 😀😀
Evet işte onu diyorum. 270 bin tl 9 bin dolara yakın bir para eder. Bu paraya yatırım bile yapılabilir yani. Bu kadar parayı kimse kimseye karşılıksız vermez.
Bence Para aklama normal paralar değil
Si keriz umudu taşıyan kerizsi kilir.
Oyuna para harca daha iyi.
Aynen öyle bana sorarsan abi sanal dilencilik Türkiye yasaklaması lazım ve kazanılan paralara el koyması
Bizim milletgö tünüsi ktirmeden rahat edemiyor. Ya bi çakma hocaya çaktırırlar ya da böyle fenomenlere.
Kafayı yemiş millet mk. Şu iki tipin vatana millete ne faydası varda o kadar para atmışlar jdjdjd
Kanka Futbolcu felan mi bu ne aq
Şu platformda olan herkes 59 IQ ksksjs
Aynen öyle ben indirdim baktım bu ne la diye sonra baktım atılan jetonları hesapladım kaç tl yükleniyor diye 270 bin tl atılmış hediye
Hiç indirmedim indirmem de
Ha yok arkadaş benim telden indirdi biraz takıldı şarjı yoktu sonra sildim kfksks yalan olmasın şimdi
Bu da varda esas merkezi tiktok
Dostum bana saçma geliyor bir insan neden bir insana 270 bin tl hediye atar bu kim futbolcu felan mi 😀
Özellikle yayıncı kadınlar burada kendilerine çok sazan avlıyor 🤣
Atan aklı yok bence hadi 200-300 tl Neysede 100-300 bin tl hediye ne 😀