Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ne içiyorsun yazacaksaniz hayal gücü içiyorum.. şimdiden cevap veriyorum 😅
bir uzay gemisinde milyonlarca yıl seyahat ederseniz artık o geminin eviniz olduğuna emin olursunuz. belki de biz insanlar milyonlarca yıl önce kendi yuvamızı yok ettiğimiz için samanyolu otobüsündeki bu koltuğa oturduk, şeklimiz semalimiz de değişti, evrim geçirdik. samanyolunun uzayda saniyede bilmem kaç ışık yılı yol aldığımızı biliyorsunuz. belki de bir yere gidiyor olamaz mıyız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
belki değil zaten gidiyoruz kara deliğe doğru 😅
gitmeden bir ikiz alevimizi bulsak ya 😅😅😅😅 belki de bu bir similasyon ve ikiz alev bug gibi bir şey 😆 benim kodlarimda eksik olanlar onda var gibi bir şey belki de 😅
bilmem benimki de nerelerde sürtüyor acaba 😅😅 belki karadeliğin diğer tarafına kaçmışlardır 😅😅
belki de karadeligin diğer tarafindadir hepsi biz de buradayız 😅
hepsi derken kaç kişiden bahsediyoruz 😂
dünyada kaç milyon insan varsa o kadar milyon. her insanin ikiz alevi yokmuş bu arada.
ya bıraksınlar bu işleri yemeyince kıvırmaca :D
Gemi dediğin şey ilerler kanka dünya ilerlemiyor kendi etrafinda ve gunesin etrafında donuyor. Bil istedim.
Aslında bir bakıma öyleyiz. Dünyanın üzerinde gezip duruyoruz uzayda 😇
Eğer öyleyse tekerüstü otobüs yolcusu gibiyiz 😂
ahahha di mi çok riskli 😅 zaten güvenli olacağını söylemedim yani
Yok seyahatte ne olsa bizim göte oluyor 😂
yapicak bir şey yok. demek ki tek çaremiz buymuş ki bu kadar riskli bir şeye kalkışmisiz.. 😅
sen ne içiyorsan aynısından istiyorum
ahahahahaha 😅😅😅 hayal gücü içiyorum
link at bende alacam güzelim hangi uzay gemisi 8 milyar insanı barındırabilir artı tabiat doğa denizler dünyanın yuvarlaklığını ve aya gitmiş olmamız devasa değil en az galaksimiz kadar büyük 1 uzay gemimiz olmasını gerektirir
belki de öyle
ALLAHın yaratma gücüne sahip olmamız gerekir o da imkansız
imkansız diye bir şey yok
o zaman ölüme çare ne söyle
ölüm dediğin boyutlar arası geçiş, ölüm diye bir şey yok
evet bunu bana 4. boyuttaki cine söyle sırtımda zincilrle vurduğu izler duruyor hala felak nası okumasam pelteye çevirirdi beni ateist misin deist misin bilmem ama ecel gelip canını aldığı zaman görürsün ölüm var mıymış yok muymuş ancak son pişmanlık fayda etmiyor seni sorgulamıyorum kuranın mealini okuyup tatminkar cevaplar alamamış olabilirsin bunları 1 bilemede sorsaydın keşke
Olabilir komşi
Tam olarak böyle bence de
Sen ne iciyon 😋
gemileri ismail abiye sor
o kim 🤣
onu tanımamak çok büyük bir kayıp bayan muzip sen bi googleye ismail abi gemi yaz bak neler neler çıkıcak
Kanıt lazım
Bir yere gidiyoruz ama tam olarak yolculuk değil