Karadenizliler; ülkeyi yönetiyorlar ve ekonominin iflas etmesine sebep oldular, yetmedi 10 milyondan fazla kaçağı ülkeye doldurdular
Kürtler; herkesin malumu.
Bu iki grup olmasa biz kuzey avrupadan ileride olurmuyduk?
Karadenizliler; ülkeyi yönetiyorlar ve ekonominin iflas etmesine sebep oldular, yetmedi 10 milyondan fazla kaçağı ülkeye doldurdular
Kürtler; herkesin malumu.
Bu iki grup olmasa biz kuzey avrupadan ileride olurmuyduk?
Karadenizlinin dik alasıyım kendimi bile yönetemiyorum, cüzdanımda para kalmaz sürekli alışveriş yaparım dolayısıyla ekonomiye en büyük katkıyı ben sağlıyorum, elimde olsa ben kaçıcam ülkeye kimi niye sokayım?
Yani kısaca ne diyon cerrramm
Ülkeyi yonetenler kim
Kim var?
Kürtlerle ne alip veremediginiz var anlamiuorum onlarla bu ulke icin sırt sirta savaslar verdik her ikimiz de kan doktuk ayni ulke adina. Asil onlar bizden nefret etseler haklaridir ne eziyetler cektiler zamaninda. Ama hala ermeniyle bir tutacak derecede nefret ediyorsunuz her birinden. Yaziklar olsun ne diyeyim, halbuki kurtler kadar vefali bir millet yoktur su koskoca dunyada
Zaten baştan ayrılmalıydık
Cevap
4Cevap
kürtler napmışız
bir soyler misin..
19 ay askerlik yaptım
ödemeleriniz tam
vergilerimiz tam
faiz yemeyiz
haram yemeyiz..
bu ülkeyi, ülkemizi
senden daha fazla
seviyor önemsiyoruz..
@kkgkgggfdfdf Allah Razı Olsun..
bu ırkçılar böyle bizi bölmeye çalışıyorlar takma
@kkgkgggfdfdf yunanlıları bizlerden daha fazla seviyor, önemsiyorlar..
CHP zihniyeti
@kkgkgggfdfdf
kesin kesin..
mewlam muhafaza etsin..
Haklısın sıkıntıların çoğu bunlardan çıktı bugüne kadar olmasalardı işimize bakardık
Kesin Fenerli sjjs
Hem fenerli hem Türk milliyetçisiyim
Önemli olan insan olmak
haaklısın gardaşım bwnim ON NUMARA TESPİT.
ama kürtler hakkında yalnış diyosun
önemli olan insan olmk
Evet..
Kurdum , bizim kulandigimiz bir cumle var. Soylediklerin triizzzz gelir vrizzzz gider🤙
bu chp zihniyeti boş ver bunu
Ilk yorum ile ikinci yorum çelişiyor
soruyu sriyelilerdiye okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?