Gündem Oralarda hava nasıl ☀️? _infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Eveeet yine camları sildiğim bir gün, tahminen ne zaman yağmur başlar? 😅Bugün İstanbul'a yağmur yağarsa, sebebi benim camları sildikten sonra yağmur yağma şanssızlığı yüzündendir 😅 Oralarda hava nasıl ☀️? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Orta ayar da Bazen biraz soğuk bazen ılık dün yağmur yağdı mübarek ne güzel yağdı ama dolular da vurdu 😅 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin orayla aynı 🤭 arabayı yıkatmaya korkuyorum ben de, hemen ertesi gün yağmur yağıyor 🤭 1 3 Yorumla _infinitum +1 yıl Heh sen arabayı da yıkarsan kombo olur kesin yağar😂 Yorumla Tersy +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Tersy +1 yıl Eig için teşekkür ederim 😎✌️ Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Eline sağlık ablam 😂 Romatizmalarımda sıkıntı yok şimdilik yağmaz 😂 1 2 Yorumla _infinitum +1 yıl Ahahahah 😅 yaşlılık böyle bir şey kardeşim haklısın 😂 Yorumla m ByBrawo +1 yıl Aynen ablam genç yaşta bizi yaşlandırdılar 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,8b cevap paylaştı. Ankara da güzel bir hava var ama soğuk yine de ya da ben üşüyorum 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kar yağıyor henüz. 1 1 Yorumla _infinitum +1 yıl Höh orası neresi yaa Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güneşli ama serin, Mart kapıdan baktırır hesabı 🤣 1 1 Yorumla _infinitum +1 yıl Kapıdan baktırsın yağmur yağmasın 😂 Yorumla
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Oh tertemiz mis 🙂. Bende camları silmek istiyorum ama bayrama yakın mı silsem emin değilim o yüzden bekliyorum 😅 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Gündem konusunda 398 cevap paylaştı. Bilmem hava nasıl bilmiyorum hiç dışarı çıkmıyorum ki 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 829 cevap paylaştı. Hava kapalı ve hafif yağmurlu hemşo 2 4 Yorumla _infinitum +1 yıl Yağmuru o tarafta tutar mısın hemşo 😅 bir güncük camlar temiz kalsın😂😂 Yorumla Semih6934 +1 yıl Ahahah 😂 Ben yazın İstanbul'a geldiğimde kaç ay üstüne yağmur yağıp sel olmuştu hemşo 😂 Ama şimdi bilemedim 🤣 Yorumla _infinitum +1 yıl Hiç sorma yaaa benim yeni taşındığım zamandı 😂 Yorumla Semih6934 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Gündem konusunda 822 cevap paylaştı. İzmir güneşli 30 derece çok güzel bir yaz havası var 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mis gibi 1 1 Yorumla LordofJungle +1 yıl Havalar Yorumla