duyanınız var mı bilmiyorum new yorkta metroda siyahi arkadaş birine sinirden çantasından çıkardığı silahla korkutmaya çalısıyor
herifte adamın elinden silahı kapıp kafasına bi kaç el ateş ediyor şu an siyahi adam yoğun bakıma alınmış durumu hala kritik
sadece bakın sadece new york - metrolarında 1 yıl içerisinde silahlı şiddet olayları %700 artmış
sadece new york metrolarında diyorum
silah lobilerini hükümet bile engelleyemez onu biliyorum doğrudan halkın yoğun talebi olması gerekiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eskiden de Amerika tehlikeliydi ama günümüzde daha tehlikeli eskiden biraz olsun huzurluydu bunların başlıca nedeni nüfus artışı yani Amerika dışından göç her ne kadar kanunlar sert olsa da suçların önüne geçemezsin eğer ülken kalabalıksa Eskiden Amerika'da Osmanlı döneminde yani 1800'lü yıllarda 5,3 milyon günümüzde ise 323,341,000 kişi yaşıyor ABD'de ve ABD'de sırf Amerikalı yaşamıyor her milletten insan var Bide Meksikalı göçmenleri sayarsak bayağı kalabalık boşuna demiyorlar nerede çokluk orada b*kluk diye 50 yıl sonra bizim ülkemizde böyle olacak eğer göçmenler özellikle Suriyeliler gönderilmezse ve göçmenler vatandaş olmazsa Eğer göçmenler vatandaş olursa nüfus artacak ve suç oranları artacak yani ABD gibi olacağız şimdilik bizim ülkemiz ABD gibi çok tehlikeli değil ama yıllar geçtikçe tehlikeli hale gelecek Gerçi Çin ABD'den daha kalabalık ama suç oranı düşük Çünkü Çin dışından gelen insan fazla yok yani mülteci vs. yok orada
planlı bir şekilde demografik yapı değişiyor tek dünya devleti istiyorlar kureselciler chabad siyonist tarikatı
@uyanmakzorundayiz küreselciler dediğin Yahudiler zaten dünyayı karıştıran da onlar Yahudiler dünyada azınlığa düşsün sesleri fazla duyulmasın (özellikle siyonistlerin) dünyada sorun kalmaz inan bana iyi ve insancıl Yahudilerin sesi çıksın onlar çoğunluk olsun olsun ki iyi ve masum Yahudilerin siyonistlerle adı çıkmasın yani kurunun yanında yaş yanmasın o yüzden siyonist olmayan Yahudiler birlik olmak zorunda ve çoğunluk sağlayıp lobicilik yapmalılar bence
Zaten tehlikeli bir ülkeydi, her gün onlarca insan ölüyor vuruluyor ancak haberlere çıkmıyor sürekli okulları tarıyorlar
Abd çok karışık bir devlet zaten. Okula silahla gidip istediğini öldürüyor. Çocuk kaybolma sırasında yüksekler de. Çeteleşme had safhada.